- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.121
Ondemiyiz geride mi ona gore biraz daha basalim gazaNo kilo yes fit fark kıran kiranaaaaaaaa
172
Pardon ya ben yanlış yazmışım 252 kalori olacaktıSenin o uygulamada sıkıntı var... 10 bin adım da 1000 değil 500 cal bile yakılmıyor ki.. ben saat kullanıyorum kendimi Yırtsam belki 500 cal...
ÖndeyizOndemiyiz geride mi ona gore biraz daha basalim gaza
BurdayiiimmNo kiloooo neredesinizzzzzz? Bak gidiyor puanlar. Benim iple bölgeseli de gördün demi
Eyvahlar olsunnnnYarın sınırlarımı zorlicam görürsünüz siz
Haydi kim tutar seniBurdayiiimmGaza geldim galiba
Yalnız cidden kıran kırana bir hafta oluyor. Cuma tartısında görürüz karşılığını umarım. Bugün kimse tartı fotoğrafı paylaşması sanırım ya da ben görmedim. Ama Cuma güzel sonuçlar gelecektir bu tempo ile..No kilo yes fit fark kıran kiranaaaaaaaa
172
Ben sabittimYalnız cidden kıran kırana bir hafta oluyor. Cuma tartısında görürüz karşılığını umarım. Bugün kimse tartı fotoğrafı paylaşması sanırım ya da ben görmedim. Ama Cuma güzel sonuçlar gelecektir bu tempo ile..
Olecek adamlarHadi no kilodaki gençler azıcık daha hoplayın zıplayın bugün. Bölgesel falan yapın.. Bugün arayı kapatıp hatta geçmemiz gerekli
İyice yaklaştık bakalım yarın ne olacak durum :)Teşekkür ederim cnm. Herşey no kilo için
Ben artıydım ya ne zaman bakliyat yesem aşırı gaz ve tartıda artı görüyorumYalnız cidden kıran kırana bir hafta oluyor. Cuma tartısında görürüz karşılığını umarım. Bugün kimse tartı fotoğrafı paylaşması sanırım ya da ben görmedim. Ama Cuma güzel sonuçlar gelecektir bu tempo ile..
Gece ayağıma bişiler sarsam bariİyice yaklaştık bakalım yarın ne olacak durum :)
SüpersiiiiinnnnTamam o is bende
Hem rakibimsin hem karşı takımsın ama hadi kıyamadımGece ayağıma bişiler sarsam bari
Amaniiinn orda ip ve bölgesel de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?