- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.161
Evet kuzum yürüyüşle kafayı bozunca diğerleri az oldu farkındayımBölgesel pek bir şey yapmıyor puan olarak ziplamada az ziplamisin ondan
Evet kesinlikle beğen butonunaNo kilo 5 panter gücünde zıplamaya ne dersiniz
Panter yok bununla idare edelim lütfen
Zorlama kendini zorlarım kendimiYarın sınırlarımı zorlicam görürsünüz siz
Zorlama kendini zorlarım kendimi
Zaten dakika olanda 2.5 puan uzun sure yapan yine güzel bir puan alıyor ama bölgeselde durup 1 saat yapılmıyor :))Hiiimmevet
Normaldir o kadar zıplamadan sonra iyi bile bence :)Ben sabittim
Ben 20 gün falan hep 40 dk 50 dk yapmıştım da o programım bitti pilatese geçtim şimdiZaten dakika olanda 2.5 puan uzun sure yapan yine güzel bir puan alıyor ama bölgeselde durup 1 saat yapılmıyor :))
Abooo 1500 ler 1550 ler ucmusuz resmen
Ama ödemse geçicidir canım Perşembe yeme tartı için diğer günler.geçici artı olması bence sorun değil çünkü çok kolay gidiyor ne de olsa.Ben artıydım ya ne zaman bakliyat yesem aşırı gaz ve tartıda artı görüyorumsüt içsem aynı şekilde. Ne yapcam ben böyle
Ben niye 179uum
Ben dün sardım gece de çıkarmış boynuma sarmışım sabah çok güldüm :)Gece ayağıma bişiler sarsam bari
Evet ayaklari bayaga agritiyor. Dizleri falan agriyor insanin baya yoruyor. Insallah işe de yariyordur bu kadar acilara karsilik olarakKızlar bu 30 bini hiç tavsiye etmiyorum parmağımı oynatacak halim kalmadı. Tipimle dalga geçen koca göbekli birine ders vereyim derken canımdan olucam
Adetle yapmak daha kolay aralarda yaptığın sayılar toplanınca ciddi sayılar ediyor bence..Zaten dakika olanda 2.5 puan uzun sure yapan yine güzel bir puan alıyor ama bölgeselde durup 1 saat yapılmıyor :))
Yaramazsa geri kalan hayatımı yatarak geçiririmEvet ayaklari bayaga agritiyor. Dizleri falan agriyor insanin baya yoruyor. Insallah işe de yariyordur bu kadar acilara karsilik olarak
Perşembeyi çorba salatayla geçirsem anca gider bu ödemAma ödemse geçicidir canım Perşembe yeme tartı için diğer günler.geçici artı olması bence sorun değil çünkü çok kolay gidiyor ne de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?