- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.141
Yarin hepimiz kangurular gibi zıplar dururuz artıkAy azalmış faaarrkk kızlar yarın acayip zıplıyoruzzzz tamsm miiiii
Allaaahhh kayınvalidemler deprem mi oluyor diye evi basarlarHem rakibimsin hem karşı takımsın ama hadi kıyamadımayakkabıyla yürü ve ayakkabıyla zıpla baya farkettiriyo
Yarin hepimiz kangurular gibi zıplar dururuz artık
Yok kız spor ayakkabıyla bence hem ayak rahat ediyo hem ses daha az çıkıyo ama tabi benimki yumuşak taban ondan da olabilirAllaaahhh kayınvalidemler deprem mi oluyor diye evi basarlar
Kız dur otur oturduğun yerde aaa kalkıp yarım saat koşu yaparım bak hahahahahaKızlar şimdi ben 100 tane mekik çeksem aradaki fark ne olacak
Hazır hızımı almışken daha doğrusu canım iyice çıkmışken biraz daha çıkarayımKız dur otur oturduğun yerde aaa kalkıp yarım saat koşu yaparım bak hahahahaha
Aaaa kuzum sen cidden kafayı takmadin demi bu durumaAmaniiinn orda ip ve bölgesel de var mı
Yok yok cnm öyle espirisine takılıyorum. Kendimi ayıpladım az yapmışım spor diyeAaaa kuzum sen cidden kafayı takmadin demi bu duruma
Var var
233+100+50 şüphe ettirdin 2 kere hesapladım
Bölgesel ve yürüyüş puan etmiyokiAaaa kuzum sen cidden kafayı takmadin demi bu duruma
Var var
233+100+50 şüphe ettirdin 2 kere hesapladım
İlk sayfada var canımYa kızlar siz spor puanlarını neye göre hesapladiniz
Bölgesel pek bir şey yapmıyor puan olarak ziplamada az ziplamisin ondanYok yok cnm öyle espirisine takılıyorum. Kendimi ayıpladım az yapmışım spor diye
Biliyorum da bölgesel mesela çok iyi çalıştırmıyor mu kaslari. Neden puanı azİlk sayfada var canım
Evet cnm biliyorum ya en iyisi puan ip ve kardioda varBölgesel ve yürüyüş puan etmiyokiMehfam
No kilo 5 panter gücünde zıplamaya ne dersinizKızlar tebrik ederim ilk 3 e girenlerisize kk nın en hırslı sporzedeleri unvanını veriyoruz
Yarııınnn zıpzıp günü Yes fit kızlarııı
farki açmaya ne dersiniz tatlimlar
Ama yapması kolay adet olarak yani düşünürsenBiliyorum da bölgesel mesela çok iyi çalıştırmıyor mu kaslari. Neden puanı az
Rakibim atağa geçti hahahahaNo kilo 5 panter gücünde zıplamaya ne dersiniz
Panter yok bununla idare edelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?