Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bacaklarda sızı var ama asıl kalçamda bir yerde ağrı var bel fıtığından kaynaklı muhtemelen. Tanıdığım bir ağrı bu. kontrol altına alınmazsa dizimde ve belimde inanılmaz ağrılar başlıyor. Kas gevşetici sürüyorum akşamdan beri, az önce ağrı bandı da taktım. Yarına geçer.
İlerlemez umarım cnm zor olur. Dikkat et ya

Evet bence ikimizde dinlenelim bugün😬minyon bedenimiz daha fazlasına katlanamaz😅
Bence de bence deee 😂
Bende bacaklarda sızı var ama asıl kalçamda bir yerde ağrı var bel fıtığından kaynaklı muhtemelen. Tanıdığım bir ağrı bu. kontrol altına alınmazsa dizimde ve belimde inanılmaz ağrılar başlıyor. Kas gevşetici sürüyorum akşamdan beri, az önce ağrı bandı da taktım. Yarına geçer.
Yaa geçmiş olsun dikkat et bi yarış uğruna hiç ettik kendimizi 🙊 inşallah tartı güzel gelir 😄

Bence de bence deee 😂

Yaa geçmiş olsun dikkat et bi yarış uğruna hiç ettik kendimizi 🙊 inşallah tartı güzel gelir 😄
İple atlarken olmuyor ama ipsiz bu kalça ağrısı oluyor bende nedense. Aynı hareket sonuçta ama kasıyorum herhalde kendimi tam bilmiyorum. Tanıdığım bir ağrı ve ilacı da var normalde. ekstra ters bir hareket falan olmasıysa yarına geçer bence.

Valla benim de öyle özellikle sol dizime ne halt ettiysem gece uyutmadı yatmadan önce kremlenmiştim sabah 5 buçukta bida kremlendim 😂 bugün kol falan çalışırım anca galiba 🤣 çünkü ben dün zıplama yetmiyomuş gibi pilates bacak hareketleri de yaptım :KK53:
Önünde saygı ile eğiliyorum. Ben dün sanki kolumla zıplamışım gibi kol egzersizi bile yapmadım :) sen bir de pilates yapıp bacak çalıştın 👏👏👏

İple atlarken olmuyor ama ipsiz bu kalça ağrısı oluyor bende nedense. Aynı hareket sonuçta ama kasıyorum herhalde kendimi tam bilmiyorum. Tanıdığım bir ağrı ve ilacı da var normalde. ekstra ters bir hareket falan olmasıysa yarına geçer bence.
Ben de düz tabanda atlayamıyorum ip zaten atlayamıyorum iki de bitiyo ip serüvenim koordinasyon sıfır 🤦🏻‍♀️ İnşallah geçer çok zorlamadan 💜💜

Back
X