- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.741
Yemek sonrası bile bir sürü oluyo yaparsın canımMalesef ben bugün yürüyüş yapamıyorum. Umarım akşam yemeği sonrası spor yaparım. Yapmaya çalışcam kesinlikle
Amin canimGünaydın canım
Depresyonda nasil olmayacaksın ki Allah güç kuvvet versin tum saglikcilara
Teşekkürleergeçmiş olsuuunnn
Cıks çılgın bi kova burcuyumBana çok yabancı değil. Sen de Yengeç burcu olabilir misin acaba?
Aynen yaparken hiç farketmedim ama bugün lavaboya bile kalkasım yokYaparken fark etmiyor insan vücut sıcaklığıyla sonradan çıkıyor. Bu kas ağrıları 3 günde geçerdi benim iki haftadır her yerim ağrıyor. Demek ki her yerim çalışıyor
Yaa maşallah
23 nisan süsü yapıyom
Hiç yok canım bir ara geleceğim dedi sonra yine yok iyidir inşallahKIZLAR parkbyull den haber alan var mı endişeleniyorum
Hayırdır kendine mi23 nisan süsü yapıyom
Bende daha kendi hedefimin yarısını yaptım oğlanın uykusu geldi uyumasın diye dört dönüyorum etrafında yemegide yaktim
EvetHayırdır kendine mi
Amanıınn dikkat etBende daha kendi hedefimin yarısını yaptım oğlanın uykusu geldi uyumasın diye dört dönüyorum etrafında yemegide yaktimtenceden catur.cutur ses gelmese anlamayacagin
Amaniin toh. İyi ki bişi olmamış.Bende daha kendi hedefimin yarısını yaptım oğlanın uykusu geldi uyumasın diye dört dönüyorum etrafında yemegide yaktimtenceden catur.cutur ses gelmese anlamayacagin
KendimeHeh iyi iyikime yapıyorsun ki
Ne güzel bi düşünceKendimeheves ettim ya belki dışardan çocikler görüp sevinir
Bize de foto atmak var mııı? Bizde seviniriz kiiKendimeheves ettim ya belki dışardan çocikler görüp sevinir
Atarım tabiisiBize de foto atmak var mııı? Bizde seviniriz kii
Maşallah çok tatlı. Şansı hep güzel olsun tatlıcığın.
allah bagislasin canim baska varmiydi cocuk
Bizde susledik,okullardan istiyorlar, d gisiklik oluyo cocuklaraYaaa oğlun değil mine tatlii maşallah
Biz lojman icindeyiz ana caddede neler oluyor bilemiyorumbelki Burdada vardır öyle şeyler camları bizde susleyecegiz
KIZLAR parkbyull den haber alan var mı endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?