- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.721
Gerçekten öyle. Çok zor bi insan ama çabuk da gönlümü alır. Hemen kanarımbende oğlakım
Hadi canimm burç tahmini de yapabiliyor musun
Canım burçları iyi bilenler tanıdıkları insanların az çok ne burcu olduğunu tahmin eder o açıdan sormuştum.Müneccim değilim
Denizle paw yaptı sporuCanım tabi herkese kalmis bir durum ama bence yapmayalım isteyen hafif yürüyüş yapabilir bu hafta fazlasyla spor yaptık gibi
Yaparken fark etmiyor insan vücut sıcaklığıyla sonradan çıkıyor. Bu kas ağrıları 3 günde geçerdi benim iki haftadır her yerim ağrıyor. Demek ki her yerim çalışıyorValla benim de öyle özellikle sol dizime ne halt ettiysem gece uyutmadı yatmadan önce kremlenmiştim sabah 5 buçukta bida kremlendimbugün kol falan çalışırım anca galiba çünkü ben dün zıplama yetmiyomuş gibi pilates bacak hareketleri de yaptım
23 Nisan yarın ama biz bugunden başlayalım yürümeyeBugün 23 nisan marşlarıyla tempo tutarız. Hem adım atarız hem cumhuriyeti kutlarız. Herkes yürümemizi istiyor
Canım burçları iyi bilenler tanıdıkları insanların az çok ne burcu olduğunu tahmin eder o açıdan sormuştum.
Yaaa oğlun değil mi
Evet oğlum teşekkür ederizYaaa oğlun değil mine tatlii maşallah
Biz lojman icindeyiz ana caddede neler oluyor bilemiyorumbelki Burdada vardır öyle şeyler camları bizde susleyecegiz
Ayy maşallah çok tatlıEvet oğlum teşekkür ederiz
Kayınvalidem ve eltim geldi kahve içiyoruzNasıl gidiyor kizlar yürüyüşlervar ya siz kesin cardio puani yuksek diye yürüyüşü bir kenara attınız
Cok iyiKayınvalidem ve eltim geldi kahve içiyoruz
Meyve yedik üstüne de kahve yaptım. Daha üstüne ne yapsamCok iyihizmet sürekli mutfağa git gel tepsi kullanma tek tek taşı
Bende inat yok ama sadece oğlağın bu özelliğini taşımıyorum galiba. Ama yalvarmam hiç. Öyleyse öyle kalsıncıyımOğlakta mantık burcudur. Benim Ay burcum Oğlak. Beni çok dengeler. Ama Yengeçte bildiğinden şaşmaz Oğlakta inatçıdır. Orada zaman zaman dalgalanmalar olabilir işte
Spor yapmak iyi güzel ama kilo vercem diye de sağlığından olma yavaş yavaş ver ama sağlıklı kal canımBugün daha iyiyim canım teşekkür ederim. Sanırım çok aç bıraktım vücudumu ayrıca şu şeker hapıda midemi bulandırıyor hepsi üstüste gelince dün artık dinlen dedi bana vücut bende mecbur onu dinledim
Maşallah maşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?