Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten öyle. Çok zor bi insan ama çabuk da gönlümü alır. Hemen kanarım bende oğlakım

Oğlakta mantık burcudur. Benim Ay burcum Oğlak. Beni çok dengeler. Ama Yengeçte bildiğinden şaşmaz Oğlakta inatçıdır. Orada zaman zaman dalgalanmalar olabilir işte

Yaparken fark etmiyor insan vücut sıcaklığıyla sonradan çıkıyor. Bu kas ağrıları 3 günde geçerdi benim iki haftadır her yerim ağrıyor. Demek ki her yerim çalışıyor

Canım burçları iyi bilenler tanıdıkları insanların az çok ne burcu olduğunu tahmin eder o açıdan sormuştum.

Evet evet tanıdığım yani şöyle söyleyeyim gözlemlediğim insanlardan az çok tahmin edebiliyorum burcunu Ama tabii burdan zor.

Spor yapmak iyi güzel ama kilo vercem diye de sağlığından olma yavaş yavaş ver ama sağlıklı kal canım
Mars çalıyorlar burda sürekli ondan dedim Eki Görüntüle 2623710 biz hazırız yarına
Maşallah maşallaah bizim burada da çocuklu aileler hep camları balkonları süslemiş çok güzel bir görüntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…