- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.701
Yaa geçmiş olsunKolu istesem de çok çalışamam kronik kas zedelenmem var
Teşekkür ederiimYaa geçmiş olsun
Sen dün çoktaaan yaptın spor hakkını onu bile yapma şaka ediyom benyok kız ne yürümesi asla yürüyemembölgesel yaparım birazcık
Tersin amma da pismiş senin canım benim :) geçmiş olsun. Karın çalış kalça çalış basen çalış yer çok..Sakın spordan sanmayın sinir anında gözüm dönmüştü mermer masayı çatlatmıştım oradan kalma
Çok aşırı sabırlıyımdır, ama sabrım taşınca güzel taşarTersin amma da pismiş senin canım benim :) geçmiş olsun. Karın çalış kalça çalış basen çalış yer çok..
Uzerine sicak suuu
Kardio kalp ritminin cok yuksek oldugu kan ter icinde soluk soluga yapilan yorucu ve zor diye tabir edebilirim.
Dizimi sakatlamışım galiba ağrısına uyandımTekrar ağrı kesici kas gevşetici sürdüm bakalım yaparken hiç ters bişey de olmadı neden oldu anlamadım ya
Örnek video
Yanlış biliyosam Cherry Mom düzeltsin, misal koşu bandında normal tempoda yürürken 1-2 dk baya yüksek tempoya çıkıp sonra geri düşmek gibi gibi
Bel 1 cm
basen 1,5 cm
göğüs aynı
Üst bacak 2 cm
Alt bacak 2 cm
İncelmişler
Teşekkürler ederimmmmsupersin
Sicak su eklkiyorun canim..zaten sicak cikolata gibi oluyorSıcak suyu yazmamışım yulaflar pekmezle mi şişecekti acaba
Sakın spordan sanmayın sinir anında gözüm dönmüştü mermer masayı çatlatmıştım oradan kalma
Eşim de yengeçBana çok yabancı değil. Sen de Yengeç burcu olabilir misin acaba?
Eşim de yengeç
Gerçekten öyle. Çok zor bi insan ama çabuk da gönlümü alır. Hemen kanarımAllah yardım etsin.Hem en tatlı hem en zor insanlar Yengeçten çıkar. Az çok asttoloji bilgim var.
Hadi canimm burç tahmini de yapabiliyor musunAllah yardım etsin.Hem en tatlı hem en zor insanlar Yengeçten çıkar. Az çok asttoloji bilgim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?