- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.341
selam kıslar
neyneyse rabiacım hoşgeldin canım evet okudum bende paylaşımda olabilir canım sonuçta insanız hata yapıyoruz rica ederiz canım
shellygülhancım pınar ve burcu izinli senanaz diskalifiye oldu olanlarda gelmiyor zaten yine bir uyarı gerekecek canım çok elzem değilse izin alma sen ama çok zor durumda kalacaksan bişey diyemem canım sen bilirsin
begüm begümcüm ekmek varsa kesinlikle kaçamak olmuş o zaman sözümü geri alıyorum :))
amonra elifcim tam bir hezeyan gün olmuş senin için kahvaltı yapamamanın üzerine bide öğlen yemeği böyle olmuş :)) bende hiç sevmiyorum ciğeri öyykk
kızllaarrr gittim sonucumu aldım çok şükür hamile felan değilim oh çok rahatladım valla
afiyet olsun begümcüm gayet güzel canımBu arada ben öğle yemeğinde
4 ç.k. Zeytinağlı taze fasulye
1,5 kepçe kadar da çorba içtim
ekmek yok (çorbayı fazla kaçırdım die)
ara:1 yeşil elma
4 tane tuzlu mavi yeşil bisküvi
e tabiki amin diyelim ne zaman olursa olsun yinede :))Amin canım aminnn diyelim biz yinede
amin canım şimdi istemiyorum zaten önce eğitimimi bitsin görevime başlıyayım ondan sonra inşaAllah gitmediğinede sevindim bu arada :)))Canım hayırlısı olsun en uygun zamanda olur inşallah bebeğin.
Tamam canım ben yine girerim siteye. öptüm sizi
tamam canım haftaya kesin bekliyoruz seni inşaAllah bizde seni özledik arakadaşımMerhaba arkadaşlar, iyi akşamlar
Geçmişi okudum, çok fazla birşey kaçırmamışım. Bu haftaki birinciliğimizi kutluyorum, Esracım da 2. olmuş tebriklerAyrıca geçmiş olsun diyorum Esra'ya
İşlerim birden yoğunlaştı bu aralar, her akşam 2 saat mesaiye kalıyorum.. Yediklerim çoook düzensiz, ara öğün filan hiç yok. Allahtan kaçamak yapmıyorum ama kilo almışım
Gülsümcüm arkadaşlar da uygun görürse ben bu hafta da bildirim yapmayayım, bir sonraki haftaya kadar bu fazlalığı atacağımı düşünüyorum (600 gram fazlalığım var geçen haftaya göre).
Fırsat buldukça gireceğim ama bu hafta, günde bir kere bile olsa girdiğimde daha çok hakim oluyorum kendime.
Sizi de çooooook özledim zaten
Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar
Geçmişi okudum, çok fazla birşey kaçırmamışım. Bu haftaki birinciliğimizi kutluyorum, Esracım da 2. olmuş tebriklerAyrıca geçmiş olsun diyorum Esra'ya
İşlerim birden yoğunlaştı bu aralar, her akşam 2 saat mesaiye kalıyorum.. Yediklerim çoook düzensiz, ara öğün filan hiç yok. Allahtan kaçamak yapmıyorum ama kilo almışım
Gülsümcüm arkadaşlar da uygun görürse ben bu hafta da bildirim yapmayayım, bir sonraki haftaya kadar bu fazlalığı atacağımı düşünüyorum (600 gram fazlalığım var geçen haftaya göre).
Fırsat buldukça gireceğim ama bu hafta, günde bir kere bile olsa girdiğimde daha çok hakim oluyorum kendime.
Sizi de çooooook özledim zaten
Günaydın kızlar, mutlu bir gün diliyorummmm
Hava buz gibi ama güneş var ne güzel :)
Sabah kahvaltım 1 adet ev poğaçası oldu, 2 büyük bardak da su içtim.
geçmişi okumak baya bi uzun sürdü
sabah kahvaltım
2 dilim esmer ekmek
az peynir ve 1 yumurta
diyetisyen ekmeğimi azalttı
kilo veremedim diye
ceza verdi bana
günaydın şekerim
ne zaman gittin diyetisyene ki sen yine
afiyet olsun yine güzel ama
dün dü randevum 15 şubata kadar 3 kilo vermem gerek
höööö ben napicimmm:26:
azalttı mı yani listeni canım.
hiçmi gitmemiş kilo ki,ne dedi doktor
nasıl bi liste verdi şimdi merak ettim bende
listede ekmeği azalttı sadece
sabah 2 dilim öğlen 2 dilim
akşam 1 dilim şeklinde
çorba varsa ekmek yok tabi
diğerleri aynı
verememişim canım hiç hem de
81,5 dim evdeki tartıda geçen hafta bildirimde de
orda 81,9 çıktım
diyetisyenin bi dövmediği kaldı valla
bi de kilo alsam nolurdu kimbilir
bende arada 2 kuru kayısı,2 incir yedim ama midem kazındı resmen şuan
ben de öğle yemeğine evden biber dolması getirdim etli
yanında da yoğurt ve 1 dilim ekmek yicem
pirinç var dolmada çünkü
i de salata falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?