Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun begümcüm neyin var arkadaşım ?? valla beni hiç sorma gittim dün gebelik testi yaptırdım bugün öğleden sonra gidip sonucu alıcam inşallah değilimdir yaa öyle olursa aldırmak zorunda kalıcam ilaç içtim çünki çok zararlı (
afiyet olsun canım.bende bu sabah tost ve 1 bardak portakal suyu içtim
tostun yağsız kaşarlı ve 1 dilim sucukluydu
afiyet olsun canım
ekmeksiz olduktan sonra ciğer tava kaçamak sayılmaz bence canım zaten az yemişsin dışarda olunca malesef hiç düzen felan kalmıyor zaten
bu arada ben yoktum ama pek kimsede yokmuş heee benle birlikte.
ne olmuş buraya böle yine kızlarrrrr
ne bilem yav kaçtı gene herkes

geçmiş olsun burcucum kıs yeter izinli durduğun hadi çabuk iyileşte gel :))

günaydın kızlar keyifler nasıl ben bu sabah 2 dilim kepek ekmeği ve 6 siyah zeytinle kahvaltımı yaptım
bi halsizlik kırıklık var kar da yağıyo kedimin yerinde olup bütün gün keyif çatmak isterdim

günaydın kızlar keyifler nasıl ben bu sabah 2 dilim kepek ekmeği ve 6 siyah zeytinle kahvaltımı yaptım
bi halsizlik kırıklık var kar da yağıyo kedimin yerinde olup bütün gün keyif çatmak isterdim

günaydın elifcim şükür canım iyi diyelim iyi olalım inşaAllah canım eksik kahvaltı yapmışsın peynir felanda yeseydin keşke kediler zaten torpilli varlıklar doğuştan :))

grip olmuşum canım malum soğuklar fena bu ara
ekmekte yedim tabi 1 dilim (

valla şuen bende senin kedinin yerinde olmak isterdimmmm

günaydın elifcim şükür canım iyi diyelim iyi olalım inşaAllah canım eksik kahvaltı yapmışsın peynir felanda yeseydin keşke kediler zaten torpilli varlıklar doğuştan :))

canım tulum peynir aldım sabah marketten ama öyle acıydı ki bozuktu sanırım
yiyemedim zeytin ekmeğe kaldım
yumurtamı da kırdım kazara:2:

merhabalar kardeş takım,

maalesef geçen haftaki listede bir yanlışlık yapmışız. takım kaptanımız durumu ayrıntılı olarak paylaşım alanına yazdı. hatamız nedeniyle bireysel sıralama da değişiyor ve sizin takımdan atceken2005 geçen haftanın 2.'si oluyor. bu hatamızdan dolayı özür diliyoruz ve özellikle ikinci olması gereken arkadaşımızdan da özel olarak özür diliyorum. kusura bakmayın kızlar.

Merhaba kızlar,

Nasılsınız? Ben dün de olduğu gibi sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. nerdeyse 4 saattir bahçede halı çırpıyoruz, dondum artık. Daha da bitmedi işler, bu hafta böyle geçer. Acaba diyorum ben de izin mi alsam? Uğramaya çalışırım yine ama pek vaktim yok, geçmişi okumak yorum yazmak da lazım. Normalde yediklerim pek yetmiyo acıkıyorum. hiç oturmuyorum sürekli iş güç hareket halindeyim ondandır belki.

Bugün yediklerim;

sabah (10:30) 3 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, 2 çk pekmez

ara: 1 portakal

öğle: (14:30) 1 kase çorba, 4 yk nohut yemeği, 2 yk yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, salata

Benim bu şartlarda salata yiyebiliyo olmam kutuplara gidip de güneşlenebilmekten farksız inanın

selam kıslar
neyneyse rabiacım hoşgeldin canım evet okudum bende paylaşımda olabilir canım sonuçta insanız hata yapıyoruz rica ederiz canım

shellygülhancım pınar ve burcu izinli senanaz diskalifiye oldu olanlarda gelmiyor zaten yine bir uyarı gerekecek canım çok elzem değilse izin alma sen ama çok zor durumda kalacaksan bişey diyemem canım sen bilirsin

begüm begümcüm ekmek varsa kesinlikle kaçamak olmuş o zaman sözümü geri alıyorum :))

amonra elifcim tam bir hezeyan gün olmuş senin için kahvaltı yapamamanın üzerine bide öğlen yemeği böyle olmuş :)) bende hiç sevmiyorum ciğeri öyykk

kızllaarrr gittim sonucumu aldım çok şükür hamile felan değilim oh çok rahatladım valla

anammmmm teyze olamıcaz yanii

shelly buralarda
atceken2005 düşük yaptığı için bu hafat gelemiycek cumaya kadar
amonra buralarda
iremce1 cuma gününden beri yok
begümD buralarda
esw kayınvalidesine gitti arada gelecek
elakerem cuma gününden beri yok
ebrehe izinli
ferihan izinli

tam bi felaketiz kıslar (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…