- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.301
canım keşke yoldaki kek ve meyve suyunu yemeseydin
işlenmiş şeker açısından tehlikeli
sandviç falan alsaydın yanına
akşam yemeğinde çok yetersiz bence
çorba ve tavuk
ekmek yok yoğurt yok salata yok
iyi ettin elifcim kolay gelsin sanakızlar 2 gündür misafirim var kardeşim geldi çanakkaleden
ondan pek bakamadım
şimdi de annemlere geldik onu bırakmak için bi selam vereyim dedim
günaydıun canım malesef evet uğrayan olmamış pazartesi sendromu herhaldegünaydın kızlar kimse yok kimse uğramamış yine
gülhancım yinede çok kötü değil yani o şartlarda ancak öyle olurmerhaba kızlar,
Nasılsınız? Dün günüm yolculukla geçti, yola çıkmadan önce siteye girmeyi denedim ama site bakımdaymış giremedim. Dün yediklerim malesef istediğim gibi olamadı;
Sabah (08:30) 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, 2 ç.k. bal
Öğle (12:00) 1 tane otobüste verilen keklerden, bir bardak meyve suyu
15:00 ; açlıktan ölüyodum artık; yarım gözleme yedim yanında bir ayranla.
(molada sadece bişeyler alıp otobüse binecek kdr vaktim vardı yoksa çorba içecektim)
akşam; 1 kase tarhana çorbası, tavuğun göğsünden 1 büyük parça (tabii yağsızdı)
nereye gittiniz ? güya tatil yaa temizlikle geçecek neyse el birliğiyle yapılır artık napacanArkadaşlar tatil adı altında geldiğimiz evimizde durum ne yazık ki içler acısı. Evin fazlasıyla temizliğe ihtiyacı var. Sanırım en az bir hafta bu soğukta temizlik yapmayla geçecek. Umarın yediklerimi öğünlerimi aksatmam artık
Biliyorum doğru olanı oydu ama zor yetiştik zaten otobüse onu yemeseydim mide krampı geçirecektim. onu yememe rağmen açlıktan gurul gurul gittim otobüsteakşam için de evde hiçbişey yoktu zaten. Alışveriş yapacak halde de değildik. nasıl geçecek bu 2 hafta bilmiyorum. evimi özledim
kızlar çok fena bulantım var hiçbişey yiyemiyorum canım istemiyor açlıktan ölüyorum ama myok yiyemiyorum midem bulanıyor yaaa( bu sabah 1 bardak şekersiz çay ve 1 lokma yumurta yedim şimdide çorba yapıcam belki yiyebilirim
kızlar çok fena bulantım var hiçbişey yiyemiyorum canım istemiyor açlıktan ölüyorum ama myok yiyemiyorum midem bulanıyor yaaa( bu sabah 1 bardak şekersiz çay ve 1 lokma yumurta yedim şimdide çorba yapıcam belki yiyebilirim
gülhancım yinede çok kötü değil yani o şartlarda ancak öyle olur
nereye gittiniz ? güya tatil yaa temizlikle geçecek neyse el birliğiyle yapılır artık napacan
kıyamam evini özlemiş
ne bilem elif yavv gittim bugün test yaptırdım yarın öğleden sonra alıcam sonucu bakalım neymiş ???gülsüm hayırdır ne bu mide bulantısı falan
sağol canım şüphelerim den dolayı mide hapı içemiyorum yarın sonucu alıyımda ona göre içerim tabi ilaçlarımıGeçmiş olsun, bi doktora görün sen
canım zaten temizlikte spor sayılır böyle iş yaparken eğil kalk eğil kalk kalori yakarsın yineDüzenin değişmesini gerektiren her durumda bu yaşanıyo ne yazık ki. İzmire evimize geldik ama bahar temizliği gibi evde halı bırakmadık. bu soğukta nasıl bitecek bilmiyorum. O, bu sorun değil de spor yapamamak üzüyo beni. Hem bütün gün temizlik hem spor çok zor. Annem olmasa evde yemek de pişmez. Allahtan o yapıyo yemekleri.
inşallah acıkmassın ama acıkırsanda meyve felan ye gülhan yoğurtta yiyebilirsin listen çok güzel afiyet olsun yarın biraz daha doyurucu şeyler yersin canım acıkmazsın o zamanYediklerimi de yazayım;
Geç kahvaltı (13:00) 1 dilim kepek ekmeği, çeyrek simit
1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk bal, 1 çk reçel
ara: (15:00) 1 portakal, 1 lahana sarma
akşam: (18:30) 4 yk etli nohut, 4 yk bamya, 4-5 yk yoğurt, salata
Aslında burda sabahı atlamış oluyorum birde başlayarak ama 11 e doğru uyanmıştım buna rağmen bişey yiyemedim. Yarından itibaren buna dikkat edicem. 10 a kadar mutlaka bişiler yemek lazım.
Şimdi pek bi tokluk hissedemiyorumumarım ilerleyen saatlerde çok acıkmam.
[sıze="3"]nerdesiniz kızlar yaaa niye kimseler yok harp ilan edildi herkes kaçtı bitek benmi kaldım burda ??[/sıze]
afiyet olsun elifcim evet ya bi ara sorun vardı bende zor girdim hayırdır ne oldu safrana ?canım KK da bugün sorun vardı ben bağlanamadım iş yerinden
akşamda safranı veterinere götürdük geldik yemek faslı yarının yemeği derken
şimdi bakabildim
akşam yemeğinde de yağla çorbası türlü ve yoğurt yedim
2 dilim ekmekle
sevgilitakımım hepinize günaydınlar
cumartes,den beri gelemedim ama biliyosunuz izindeyim ve k.validemlerdeyim, evde olduğum zaman giremiyorum sağolsun eşimin kardeşi kalkmadığı için pc başından
şimdi uyuyo da bi bakim dedim
aklım sizde sizi çok özleidm ama beni idare edin artık bu ara
kilo bildirimi yapıcam ama merak etmeyin
kaçamak yapmadan devam ediyorum, hatta eşim annesiyle babasını da başlatmamı istedi, önlerinden alıoruz ama nafile bi çaba
sabah babası yine bi kutu tatlıyı yemiş de gitmiş işe
neyse kızlar, ben ara ara uğramaya çalışırım, hepinizi çooook öpüyorummm
kızlar 2 gündür misafirim var kardeşim geldi çanakkaleden
ondan pek bakamadım
şimdi de annemlere geldik onu bırakmak için bi selam vereyim dedim
merhaba kızlar,
Nasılsınız? Dün günüm yolculukla geçti, yola çıkmadan önce siteye girmeyi denedim ama site bakımdaymış giremedim. Dün yediklerim malesef istediğim gibi olamadı;
Sabah (08:30) 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, 2 ç.k. bal
Öğle (12:00) 1 tane otobüste verilen keklerden, bir bardak meyve suyu
15:00 ; açlıktan ölüyodum artık; yarım gözleme yedim yanında bir ayranla.
(molada sadece bişeyler alıp otobüse binecek kdr vaktim vardı yoksa çorba içecektim)
akşam; 1 kase tarhana çorbası, tavuğun göğsünden 1 büyük parça (tabii yağsızdı)
Arkadaşlar tatil adı altında geldiğimiz evimizde durum ne yazık ki içler acısı. Evin fazlasıyla temizliğe ihtiyacı var. Sanırım en az bir hafta bu soğukta temizlik yapmayla geçecek. Umarın yediklerimi öğünlerimi aksatmam artık
canım KK da bugün sorun vardı ben bağlanamadım iş yerinden
akşamda safranı veterinere götürdük geldik yemek faslı yarının yemeği derken
şimdi bakabildim
akşam yemeğinde de yağla çorbası türlü ve yoğurt yedim
2 dilim ekmekle
sevgilitakımım hepinize günaydınlar
cumartes,den beri gelemedim ama biliyosunuz izindeyim ve k.validemlerdeyim, evde olduğum zaman giremiyorum sağolsun eşimin kardeşi kalkmadığı için pc başından
şimdi uyuyo da bi bakim dedim
aklım sizde sizi çok özleidm ama beni idare edin artık bu ara
kilo bildirimi yapıcam ama merak etmeyin
kaçamak yapmadan devam ediyorum, hatta eşim annesiyle babasını da başlatmamı istedi, önlerinden alıoruz ama nafile bi çaba
sabah babası yine bi kutu tatlıyı yemiş de gitmiş işe
neyse kızlar, ben ara ara uğramaya çalışırım, hepinizi çooook öpüyorummm
günaydın kızlar hadi bakalım mesai başladıda bitiyor bile nerelerdesiniz
sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 lokma yumurta
Kızlar merhabalar, nasılsınız bakalım?
Hastayım ben hala, keçi gribi oldum pek inatçıİşler de çok fena, uğraşıp duruyorum.. Akşam evden girebileceğim umarım toplaşırız.
Öptüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?