Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biliyorum doğru olanı oydu ama zor yetiştik zaten otobüse onu yemeseydim mide krampı geçirecektim. onu yememe rağmen açlıktan gurul gurul gittim otobüste akşam için de evde hiçbişey yoktu zaten. Alışveriş yapacak halde de değildik. nasıl geçecek bu 2 hafta bilmiyorum. evimi özledim

kızlar 2 gündür misafirim var kardeşim geldi çanakkaleden
ondan pek bakamadım
şimdi de annemlere geldik onu bırakmak için bi selam vereyim dedim
iyi ettin elifcim kolay gelsin sana
günaydın kızlar kimse yok kimse uğramamış yine
günaydıun canım malesef evet uğrayan olmamış pazartesi sendromu herhalde
gülhancım yinede çok kötü değil yani o şartlarda ancak öyle olur
nereye gittiniz ? güya tatil yaa temizlikle geçecek neyse el birliğiyle yapılır artık napacan

kıyamam evini özlemiş

kızlar çok fena bulantım var hiçbişey yiyemiyorum canım istemiyor açlıktan ölüyorum ama myok yiyemiyorum midem bulanıyor yaaa ( bu sabah 1 bardak şekersiz çay ve 1 lokma yumurta yedim şimdide çorba yapıcam belki yiyebilirim

gülsüm hayırdır ne bu mide bulantısı falan

gülhancım yinede çok kötü değil yani o şartlarda ancak öyle olur

nereye gittiniz ? güya tatil yaa temizlikle geçecek neyse el birliğiyle yapılır artık napacan

kıyamam evini özlemiş

Düzenin değişmesini gerektiren her durumda bu yaşanıyo ne yazık ki. İzmire evimize geldik ama bahar temizliği gibi evde halı bırakmadık. bu soğukta nasıl bitecek bilmiyorum. O, bu sorun değil de spor yapamamak üzüyo beni. Hem bütün gün temizlik hem spor çok zor. Annem olmasa evde yemek de pişmez. Allahtan o yapıyo yemekleri.

Yediklerimi de yazayım;

Geç kahvaltı (13:00) 1 dilim kepek ekmeği, çeyrek simit
1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk bal, 1 çk reçel

ara: (15:00) 1 portakal, 1 lahana sarma

akşam: (18:30) 4 yk etli nohut, 4 yk bamya, 4-5 yk yoğurt, salata

Aslında burda sabahı atlamış oluyorum birde başlayarak ama 11 e doğru uyanmıştım buna rağmen bişey yiyemedim. Yarından itibaren buna dikkat edicem. 10 a kadar mutlaka bişiler yemek lazım.

Şimdi pek bi tokluk hissedemiyorum umarım ilerleyen saatlerde çok acıkmam.

gülsüm hayırdır ne bu mide bulantısı falan
ne bilem elif yavv gittim bugün test yaptırdım yarın öğleden sonra alıcam sonucu bakalım neymiş ???
Geçmiş olsun, bi doktora görün sen
sağol canım şüphelerim den dolayı mide hapı içemiyorum yarın sonucu alıyımda ona göre içerim tabi ilaçlarımı
canım zaten temizlikte spor sayılır böyle iş yaparken eğil kalk eğil kalk kalori yakarsın yine
inşallah acıkmassın ama acıkırsanda meyve felan ye gülhan yoğurtta yiyebilirsin listen çok güzel afiyet olsun yarın biraz daha doyurucu şeyler yersin canım acıkmazsın o zaman

[sıze="3"]nerdesiniz kızlar yaaa niye kimseler yok harp ilan edildi herkes kaçtı bitek benmi kaldım burda ??[/sıze]

[sıze="3"]nerdesiniz kızlar yaaa niye kimseler yok harp ilan edildi herkes kaçtı bitek benmi kaldım burda ??[/sıze]

canım KK da bugün sorun vardı ben bağlanamadım iş yerinden
akşamda safranı veterinere götürdük geldik yemek faslı yarının yemeği derken
şimdi bakabildim
akşam yemeğinde de yağla çorbası türlü ve yoğurt yedim
2 dilim ekmekle

sevgilitakımım hepinize günaydınlar
cumartes,den beri gelemedim ama biliyosunuz izindeyim ve k.validemlerdeyim, evde olduğum zaman giremiyorum sağolsun eşimin kardeşi kalkmadığı için pc başından
şimdi uyuyo da bi bakim dedim
aklım sizde sizi çok özleidm ama beni idare edin artık bu ara
kilo bildirimi yapıcam ama merak etmeyin
kaçamak yapmadan devam ediyorum, hatta eşim annesiyle babasını da başlatmamı istedi, önlerinden alıoruz ama nafile bi çaba
sabah babası yine bi kutu tatlıyı yemiş de gitmiş işe
neyse kızlar, ben ara ara uğramaya çalışırım, hepinizi çooook öpüyorummm

afiyet olsun elifcim evet ya bi ara sorun vardı bende zor girdim hayırdır ne oldu safrana ?

günaydın burçakcım evet biliyoruz canım sen keyfine bak iyi tatiller idare ederiz tabi yeterki kilo almadan gel tamammı :))) aynı benim kayınpederimde öyle o yüzden tansiyon hiç düşmez artık saklıyoruz yemekleri napalım mecburen yoksa daha kötü olacak neyse canım sen tadını çıkar tatilinin görüşürüz

günaydın kızlar hadi bakalım mesai başladıda bitiyor bile nerelerdesiniz
sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 lokma yumurta

merhaba kızlar
günaydın herkese
dün raporluydum o yüzden giremedim hiç,malum iş yerine gelmeyince
şimdi biraz daha iyi gibiyim işim,in başındayım yani
sizler napıyosunuz kızlar,
ben bi geçmişe bakıp geliyorum

kızlar 2 gündür misafirim var kardeşim geldi çanakkaleden
ondan pek bakamadım
şimdi de annemlere geldik onu bırakmak için bi selam vereyim dedim

gözün aydın canım,kardeşinle iyi vakit geçirmeler diliyorum sana

kek ve meyve suyu olmamış,akşam ki öğün de de yoğurt salata ekmek vs olsaymış daha güzel olurmuş.neyse

keşke hiçbiryere gitmeyip evde oturup dinlenseymişsin gülhan

hayırdır gülsüm,regli geçikti,bulantı da var ne iş ???

canım bişeyi yoktur inşallah sevimli kediciğinin.

ailecek diyettesiniz deseneonlarla diet komik oluyodur tahmin edebiliyorum
bizde seni özlüyoruz valla.yokluğun farkediliyo.sana iyi eğlenceler orda.iyi de dinlenmeler.Görüşürüz kendine iyi bak canım

günaydın kızlar hadi bakalım mesai başladıda bitiyor bile nerelerdesiniz
sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 lokma yumurta

afiyet olsun canım.bende bu sabah tost ve 1 bardak portakal suyu içtim
tostun yağsız kaşarlı ve 1 dilim sucukluydu

hafta sonum ve dünüm güzel geçti.
pek kaçamak olmadı ama pazartesi günüm düzensizdi
sabah ve akşam olarak 2 öğün yedim
geç kahvaltı yaptım çünkü doktorlardaydım eve gelene kadar saat 12iydi.o saattede edince kahvaltıyı bi daha taaa 6,5 gibi akşam yeeğimi yedim
arada 1 elma yedim sadece

cumartesi akşamıda kocamın yoğun istekleri karşısında ciğer tava yaptım ve ondan yedim azda olsa.onu kaçamak sayabilirz

bu arada ben yoktum ama pek kimsede yokmuş heee benle birlikte.
ne olmuş buraya böle yine kızlarrrrr

Kızlar merhabalar, nasılsınız bakalım?

Hastayım ben hala, keçi gribi oldum pek inatçı İşler de çok fena, uğraşıp duruyorum.. Akşam evden girebileceğim umarım toplaşırız.

Öptüm kızlar

geçmiş olsun cnm.senin grip inatçı desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…