Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canım takımım bugün biraz işlerim var öğleden sonra gelicem inşallah hepinizi öpüyorum

ben yemeğimi yedim geldim kızlar

pırasa pişirmiştim ama dünden kalan taze fasulyeyi yedim yine 4 ç.k. kadar
1,5 dilim ekmek ve 2 kaşık pul biberli yoğurt eşliğinde

bende kızımı almaya gitmiştim babannesinde kaldı dün az önce geldim eve ama niye kimse gelmemiş yaa niye başa döndük resmen

bende kızımı almaya gitmiştim babannesinde kaldı dün az önce geldim eve ama niye kimse gelmemiş yaa niye başa döndük resmen

aynen valla canım ya
inanırmısın ben işten çok sıkıldım ama ya
hep böle söylenmeklede olmuyo ki
başka takımlara giriyorum gün içinde neler yazıyolar die valla fıkır fıkır kaynıyo oralar
özeniyorum inan
hiççç olmuyo bölee hiççç

kesinlikle aynı fikirdeyim çoğu arkadaş izinli diye ses çıkaramıyorum begüm o şekilde olmasa idi ben kesinlikle kaptanlığı bırakıp normal üye olarak devam ederdim çünki sürekli böyle stres yaşamaktansa oh gelirdim bi güzel paylaşımımı yapar giderdim oh ne rahat neyse şu kızlar bi dönsünde bakalım

valla bencede gülsümcüm
izinlilere lafım yok
ama buraya girenlerde malum yani
3,5 kişiyiz şurda
günde bi kere gelip mönü yazmakla hergün girilmiş mi oluyo yani şimdi

bence bize taze kanlar lazım şekerim ben vede iyi bi revizazyon.bu ne yaa

bencede ama yeni üyeler çağırmak ta zor çünki zaten 11 kişiyiz ve şu anda kimse yok yeni birilerini çağırsak gelip bakacaklar ses yok nefes yok onlarda çekip gidecek dur ben şu listeye bi daha bakim

bencede ama yeni üyeler çağırmak ta zor çünki zaten 11 kişiyiz ve şu anda kimse yok yeni birilerini çağırsak gelip bakacaklar ses yok nefes yok onlarda çekip gidecek dur ben şu listeye bi daha bakim

artık iyi niyeti suistimale giriyo yapılanlar gülsümcüm.
listede hep girenler belli zaten
gerisi boş malesef

Kızlar, nassınız bakalım??

Çok sıkıldım işten güçten yaaa, akşam birşeyler yapasım var kendime yandaş bulamadımmm, hadi birinizi benimle gelsin :))

shelly buralarda
amonra buralarda
begümD buralarda
esw kayınvalidesine gitti arada gelecek
elakerem cuma gününden beri yok
iremce1 cuma gününden beri yok
ebrehe izinli
ferihan izinli
atceken2005 düşük yaptığı için bu hafat gelemiycek cumaya kadar

buyrun kıslar önerileriniz nelerdir acaba ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…