- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.801
Öyle ama bu hafta hep dışardaydım bu kadar da olmaz ki :)Sonngune kalmissin ya,ben dun hallettim yinede oyleydi
Çok özür dilerimEşim yok canım
Yani şimdiden var gibi ama kiloma henüz etki etmedi. Bir de ben mutlaka 3-5 gün gecikirimAmanııınn cumaya ödem olmaz inşallah
Ah canım ne de düşünürmüşBir sürü alıntı yaptım nasıl olduysa silindi. Bende düz yazayım dedim. Sporzedelere geçmiş olsun diyerek başlıyorum. Birden Çok aşırı yüklenmeyin bedeninize hepten soğuyacaksınız spordan. Yes fit hele sizin kas ağrısı çekmenize gönlümüz hiç razı olmaz
@Cagrihilal1 kuzun çok tatlı maaşallah. Allah bağışlasın. Biz de bugün duvar süsledik, 23 Nisan şarkısı ezberliyoruz sabahtan beri. Video çekip öğretmenimize yolladık.
Cherry Mom kuzum, Emrecim çok akıllı bi tatlış. Büyümüş de küçülmüş küçük adam.
@dennisgo belgesel izlerken yapılabilecek en iyi sporu yapıyorsun kuzum bravo.
@pawlover tatlım hayranım çocuksu ruhuna. Ne iyi düşünmüşsün süslemeleri
birsevgi dinlen kuzum sen boğa burçları miskinlik yapmayı çok sever. Boşver ne yarışı Yes fit zaten geride hiç uğraşma.
@balpamuk kuzum cardio konusunu ben de bilmezdim sonra öğrenince koşubandında hep cardio yaptığımı fark ettim. Normal hızda yürürken hızlandırıyorum birkaç dakika koşuyorum. Nabız da çok yükseliyo.
@reyyanK canım çok güzel incelmişsin maaşallah.
Azcik ben de ziplayayim durHissss yes fit bana destek çıkın yoruldumm
Ziplarken yoruluyorum yorulunca yürüyorum yürüyünce dinlenip zıplamaya devam ediyorum ne yaptığımı bilmiyorum ama durmuyorum
Sizi hiç tanıma fırsatım olmadı ama umarım her şey yolunda gider ve geri dönersinizSelam millet sevgili yardımcım emnis artık yeni kaptaniniz olacak ben son dönemlerde fazla ilgilenemiyorum zaten paylaşım alanında 2 kaptanımız in onay verme surecindeyiz haber vereyim dedim
Bekar calisan bir annemi,ben yazarken yoruldum allah yardimcin olsunEşim yok canım
Sağol canımSizi hiç tanıma fırsatım olmadı ama umarım her şey yolunda gider ve geri dönersiniz
Cherry Mom Cherry Mom sana da başarılar dilerim şimdiden canım benim
Tek kişi markete gitmeye çalışın canım ya riski arttırmaya gerek var mıYa bizde hqftasonu agir alisverisleri yapiyoduk simdi 2 esim giderse 1 ben gidiyorum zor oldu.ama sabrediyoruz,sukrediyoruz
Alışveriş yap bi dert, alınanları yıka dezenfekte et ayrı bir dert.Günlerdir sürekli bir alışveriş var, bir yandan ramazan hazırlığı bir yandan virüsle mücadele valla yıldım ben. Poşet taşımaktan kollarımın ağrısına uyuyamıyorum gece
KaptanımSelam millet sevgili yardımcım emnis artık yeni kaptaniniz olacak ben son dönemlerde fazla ilgilenemiyorum zaten paylaşım alanında 2 kaptanımız in onay verme surecindeyiz haber vereyim dedim
Hıhım ve 2 çocukluBekar calisan bir annemi,ben yazarken yoruldum allah yardimcin olsun☺
İnşallah canım. Ne özrü estağfurullahÇok özür dilerim
AffetAllah kolaylık versin vakalar azaldi hamd olsun güzel.gunler yakın inşallah
Teşekkür ederim kuzum sizde benim için oylesiniz bu gemiyi birlikte yürütmeye devamKaptanımCherry Mom Cherry Mom bizim canımız ciğerimiz sen de öylesin. Son zamanlarda çok yıprandın. Bin parçaya bölündün. Herşeyin hayırlısı olsun. Bizi arada yokla
Allah kolaylık versin canım. Tek başına zorHıhım ve 2 çocuklu
Evet yikamaktan banada gına geldiAlışveriş yap bi dert, alınanları yıka dezenfekte et ayrı bir dert.
Esimin isyerine izin yok calisiyor,gelirken aliyor ano saatte hepnkuyruk,kiyamiyorum manavi kasabi ben yapiyom,e bide biz 4 kisiyiz ergenler var evde yeniyoTek kişi markete gitmeye çalışın canım ya riski arttırmaya gerek var mıbizde hep eşim bir de Migros sanal market
Kuzum başarılı bi kaptan olacağına eminim. Hayırlı uğurlu olsun.Teşekkür ederim kuzum sizde benim için oylesiniz bu gemiyi birlikte yürütmeye devam
Kuzum başarılı bi kaptan olacağına eminim. Hayırlı uğurlu olsun. ❤❤❤❤❤❤
Amin canım sağol, zor tabi tüm yük bende ama alıştımAllah kolaylık versin canım. Tek başına zor
Amin aynen market alışverişi birde elektrik faturası bu ay bizi yıktı geçtiEsimin isyerine izin yok calisiyor,gelirken aliyor ano saatte hepnkuyruk,kiyamiyorum manavi kasabi ben yapiyom,e bide biz 4 kisiyiz ergenler var evde yeniyosukur.isi geliri olmayanin rabbim yardimcisi olsun
Çocuklar yardim ediyomu yada kendi islerini goruyormuAmin canım sağol, zor tabi tüm yük bende ama alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?