Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amanııınn cumaya ödem olmaz inşallah
Yani şimdiden var gibi ama kiloma henüz etki etmedi. Bir de ben mutlaka 3-5 gün gecikirim
Ah canım ne de düşünürmüş
Hissss yes fit bana destek çıkın yoruldumm
Ziplarken yoruluyorum yorulunca yürüyorum yürüyünce dinlenip zıplamaya devam ediyorum ne yaptığımı bilmiyorum ama durmuyorum
Azcik ben de ziplayayim dur
Selam millet sevgili yardımcım emnis artık yeni kaptaniniz olacak ben son dönemlerde fazla ilgilenemiyorum zaten paylaşım alanında 2 kaptanımız in onay verme surecindeyiz haber vereyim dedim
Sizi hiç tanıma fırsatım olmadı ama umarım her şey yolunda gider ve geri dönersiniz
Cherry Mom sana da başarılar dilerim şimdiden canım benim

Günlerdir sürekli bir alışveriş var, bir yandan ramazan hazırlığı bir yandan virüsle mücadele valla yıldım ben. Poşet taşımaktan kollarımın ağrısına uyuyamıyorum gece
Alışveriş yap bi dert, alınanları yıka dezenfekte et ayrı bir dert.

Selam millet sevgili yardımcım emnis artık yeni kaptaniniz olacak ben son dönemlerde fazla ilgilenemiyorum zaten paylaşım alanında 2 kaptanımız in onay verme surecindeyiz haber vereyim dedim
Kaptanım Cherry Mom bizim canımız ciğerimiz sen de öylesin. Son zamanlarda çok yıprandın. Bin parçaya bölündün. Herşeyin hayırlısı olsun. Bizi arada yokla

Tek kişi markete gitmeye çalışın canım ya riski arttırmaya gerek var mı bizde hep eşim bir de Migros sanal market
Esimin isyerine izin yok calisiyor,gelirken aliyor ano saatte hepnkuyruk,kiyamiyorum manavi kasabi ben yapiyom,e bide biz 4 kisiyiz ergenler var evde yeniyosukur.isi geliri olmayanin rabbim yardimcisi olsun

Esimin isyerine izin yok calisiyor,gelirken aliyor ano saatte hepnkuyruk,kiyamiyorum manavi kasabi ben yapiyom,e bide biz 4 kisiyiz ergenler var evde yeniyosukur.isi geliri olmayanin rabbim yardimcisi olsun
Amin aynen market alışverişi birde elektrik faturası bu ay bizi yıktı geçti

Önceden bu kdr gıda alışverişi yapmıyorduk sanki, giyim alışverişimiz kişisel ihtiyaçlarımız şuan biraz rafa kalktı elimizdekilerle idare ediyoruz. Ama bu boğaz perişan etti bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…