- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.881
Geçmiş olsun yaa niye oldu ki öyleHiç iyi değilim canim. Sağ kaburgamda ciddi bir batma var derin nefes alamiyorum. Bugun markete gittim oradan eczaneye ugrayip kas gevşetici aldim ama az once yine hapşuramadım
Yapsana nrmyn in tarifini yulafliyiBende acayip tatlı isteği var. Ve psikolojik açlıkonunla baş etmeye çalışıyorum birkaç saattir.
Sütlü kahve içtim 2 saat önce falan
Yarın çok temiz beslenmem lazım tartı günü icin
Yarın yersem kilomu etkiler mi acabaYapsana nrmyn in tarifini yulafliyi
Hiç bilmiyorum. Inşallah herkesin dediği gibi sadece kas ağrısıdır.Geçmiş olsun yaa niye oldu ki öyle
Yok canım. Bu derin nefes alınca oluyor. Ben tanıtalım sakatlık olacak kadar spor yapamıyorumAy çok geçmiş olsun sporda mi sakatladin neden oldu acaba :/
Paylaşımlar günden güne düşüyor kızlar22.04.2020 5. Takim Menu Paylasim Listesi
Cherry Mom -Paylasim yapildi
Umutumut82 - Paylasim yapilmadi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
pawlover - Paylasim yapildi
Tempus - Paylasim yapildi
melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapildi
Mehfam - Paylasim yapilmadi
Calypso95 - Paylasim yapilmadi
Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi
K KuruPapatya - Paylasim yapildi
arasveannesi - Paylasim yapilmadi
B bluuee - Paylasim yapildi
birsevgi - Paylasim yapildi
_nazenince_ - Paylasim yapildi
dennisgo - Paylasim yapilmadi
balpamuk - Paylasim yapildi
U Umudumvar07 - Paylasim yapilmadi
Ceylansnn - Paylasim yapildi
hanmeli - Paylasim yapildi
🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵
Yarin perşembe ,cuma bildiricez yakamazmisinYarın yersem kilomu etkiler mi acaba
Ceza lazımPaylaşımlar günden güne düşüyor kızlar
Hahahahah öyle yapcam alıştım ağzım sulana sulana uyumaya hahahahYarin perşembe ,cuma bildiricez yakamazmisin
Neyse gec oldu zaten yat uyu en iyisi
Canım bu Jessica ve lesliede adım sayar acikmiydi açıksa ayrıca adımdan puan eklemeyelim bunları sayalım
günaydınlar nermin in tarifi bulamadım bir daha yazarmisiniz kizlarYapsana nrmyn in tarifini yulafliyi
Günaydın kaptanım.günaydınlar nermin in tarifi bulamadım bir daha yazarmisiniz kizlar
Benim bir tavsiyrm var onu yarin gunduz yapabilirsin..
1 cay fincani icine 1 ya da 2 yemek kasigi yulaf, yulafllarin uzerine 1 tati kasigi ev sirkesi, 1 tatli kasigi kakao, 2 tatli kasigi pekmez, 1 tatli kasigindan az tahin ve uzerini sicak su ile dolduruyoruz..yulaflar biraz eriyene kadar bekliyoruz..oyle guzel bir icexek ki..sanki cikolata yiyirmuş gibi..bu tarifi gelistirip buzluga atip mozaik pasta yapmayi planliyorum..oyle saha e yanii
Günaydın kuzumGünaydın herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?