- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.901
Neden hasta mı? Senin gözüne ne oldu?Günaydınlaarlokumcuk kusmuş sabahtır kusmuk temizliyorum bide üstüne gözüm kapanmış kendime sabırlar dileyerek başladım güne
Günaydın.. Şükür. Sen nasıl oldun cnm?Günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın ne oldu yahuGünaydınlaarlokumcuk kusmuş sabahtır kusmuk temizliyorum bide üstüne gözüm kapanmış kendime sabırlar dileyerek başladım güne
Sokakta bişey yemiştir biz görmeden muhtemelen. Görünce çıkarıyorum ağzından nerde kemik var yiyoNeden hasta mı? Senin gözüne ne oldu?
Sabırlarım sınanıyooorrGünaydın ne oldu yahu
Çayla silsen gözünü. Rahatlatır belki. Alerjim nüksedince damlatırım iyi gelirdi biraz.Sokakta bişey yemiştir biz görmeden muhtemelen. Görünce çıkarıyorum ağzından nerde kemik var yiyoGözümü de hiç bilmiyorum ki 2 kez daha böyle kapanmıştı gün geçtikçe daha da kapanmıştı inşallah öyle olmaz
Sabırlarım sınanıyooorr
Çay içmiyoruz ki biz hiçÇayla silsen gözünü. Rahatlatır belki. Alerjim nüksedince damlatırım iyi gelirdi biraz.
Ha öyle mi? Başka ne yapabilirsin acabaÇay içmiyoruz ki biz hiçvar mı çay bakiiim
Hiç çay kültürümüz yok ikimizin de babası demlik demlik içiyo bıkkınlık gelmiş galibaHa öyle mi? Başka ne yapabilirsin acaba
Annem patates sar dedi ama onu da gündüz yapamam gece ancaHa öyle mi? Başka ne yapabilirsin acaba
Bende çok severim çayı. 2 aile de öyle.Hiç çay kültürümüz yok ikimizin de babası demlik demlik içiyo bıkkınlık gelmiş galiba
İnşallah iyi gelir. Azıcık sarıp yatsan şimdi. Belki de iyi olurAnnem patates sar dedi ama onu da gündüz yapamam gece anca
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şey yokturHiç iyi değilim canim. Sağ kaburgamda ciddi bir batma var derin nefes alamiyorum. Bugun markete gittim oradan eczaneye ugrayip kas gevşetici aldim ama az once yine hapşuramadım
Evet yaa gösteri hazırlığı yapıyorduk biz de, elbise siparişleri bile verilmişti. Heveslerim kursağımızda kaldı sağlık olsunGünaydınnnn kizlarrr
23 nisan bayramınız kutlu olsun çocuklarımız gönüllerince yasayamadilar maalesef bu bayramiburda okullar daha aylar onceden gösteri çalışmaları yapıyorlardı yavrucaklarin hevesi yarımkaldı inşallah yakın zamanda biter gider bu sıkıntılar
İyidir canım sen nasıl oldunGünaydın kızlar nasılsınız?
Bitki çayı yla yap canım. Özelikle papatya, yoksa Yeşil çay koy.Çay içmiyoruz ki biz hiçvar mı çay bakiiim
Papatya var dur kaynatıyım hemencecikGeçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şey yoktur
Evet yaa gösteri hazırlığı yapıyorduk biz de, elbise siparişleri bile verilmişti. Heveslerim kursağımızda kaldı sağlık olsun
Tüm çocukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun
İyidir canım sen nasıl oldun
Bitki çayı yla yap canım. Özelikle papatya, yoksa Yeşil çay koy.
Yok canım açık değildi videoları yaparken telefonu almıyorum elimeCanım bu Jessica ve lesliede adım sayar acikmiydi açıksa ayrıca adımdan puan eklemeyelim bunları sayalım
Evet aslında papatya iltihaba iyi gelir demi? Yeşil çay da aynı şekilde. Aklımızda bulunsun. Sağol cnmGeçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şey yoktur
Evet yaa gösteri hazırlığı yapıyorduk biz de, elbise siparişleri bile verilmişti. Heveslerim kursağımızda kaldı sağlık olsun
Tüm çocukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun
İyidir canım sen nasıl oldun
Bitki çayı yla yap canım. Özelikle papatya, yoksa Yeşil çay koy.
Çaysız yaşanır mı yaHiç çay kültürümüz yok ikimizin de babası demlik demlik içiyo bıkkınlık gelmiş galiba
Ben soda çok içiyorum litrelik alıyorum sodayı iç iç durÇaysız yaşanır mı yaben günde 3 lt su içiyorum bi 3 lt de çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?