- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.161
Cimriliğin de böylesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cimriliğin de böylesi
Ben miHayırlı olsun kaptanım bir güzellik yaparsın artık bu hafta
Hahahhaha nasilda tanıyor beniiiCimriliğin de böylesibu hafta dua edin ramazana giriyoruz yoksa canımızı okurdu bu. Benden söylemesi ramazan bitene kadar mezun olmaya bakin
![]()
Yarın istediğinizi yiyin der insan olmuyor böyle kaptanım. Ama benden sana kıyak yarın istediğini yeBen miben aksine kaptan olarak ilk listem olacağı icin sizden bekliyordum
![]()
Bu tuzaga düşmemYarın istediğinizi yiyin der insan olmuyor böyle kaptanım. Ama benden sana kıyak yarın istediğini ye![]()
Kes kes canım az bile ..Bak yine ziplamis :))) neyse yarın geç bildirim yapacaksın ödem gider bence
Canım kızartma için 40 puan kestim![]()
Kız kocam çıkınca bile yapışmıyo az şişirmişindirBen topa çıkınca top yere yapışıyor![]()
En önemli kişi görüyo, BENkizin derdi yok dert arıyor.
kim gorecek totonu yağlı olmaktansa çatlak olsun
![]()
Sağol tatlım
A a a neden öyle olmuş ki .. squat falan çeksen toplanır mı ki.. çatlakta geçmez yani daha fazla çatlamasın amanAyıptır söylemesi totom çatlamışkilo verince çirkin olmuş
![]()
Ay bilemedim üzüldüm amaA a a neden öyle olmuş ki .. squat falan çeksen toplanır mı ki.. çatlakta geçmez yani daha fazla çatlamasın aman![]()
Mekik neyse de şınavı duyunca bi benim de kaçasım geldiBenim zaman makinemi kim aldi bakiim, şöyle 1-2 saat oncesine donmemiz lazim kaptan degisiminin oncesinemekik falan
![]()
Daha ne oldgunun farkında degilsinizBenim zaman makinemi kim aldi bakiim, şöyle 1-2 saat oncesine donmemiz lazim kaptan degisiminin oncesinemekik falan
![]()
Odami varMekik neyse de şınavı duyunca bi benim de kaçasım geldi![]()
Yangin vaaaarDaha ne oldgunun farkında degilsiniz![]()
![]()
:)))))