- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.201
Ahahaha mesajı okuduğumda aynanın karşısındaydım hemen baktım vallaYalnızpawlover in Toto açılımından sonra itiraf edin herkes gidip kendine baktı mi yoksa aynaya kosan ben miyim hahhajaj
4 4 buçuk gibi bildirmiş olsak iyi olur dedikIyi geceler. Biraz okudum yazılanları ama hepsini takip edemedimyarın iftardan önce mi tartılacağız?
Var mı var mıAhahaha mesajı okuduğumda aynanın karşısındaydım hemen baktım valla
Var mı var mı
Benimkilerde öyledir zayıflayınca göze battıvar. Ama benimkiler kilo aldığım zamandan olmuş galiba ahahhs
Benim oğlum 3.5 olmak uzere ama uyku problemi var o yuzden gece falanda spor yapınca 6.30 da kalkmak çok zorluyorSen neden öylesin ? Ben de emen bebek var ama hani öyle de uykusuz sayılmam..
Ah canım çok sağol layıkıyla yaparız insallahCherry Mom hayırlı olsun kaptanlığın çok sevindim senin adına. ❤ eski kaptanımız da ilgilenmeye çalışıyordu tabiki ama biz yeni üyeler sana çok alıştık yakıştı sana ❤
Tamam4 4 buçuk gibi bildirmiş olsak iyi olur dedik
Hayırlı olsunAh canım çok sağol layıkıyla yaparız insallah
İnşallahTamamiftara yakın sıfır beden hissedecegiz zaten kendimizi
Bildiğim kadarıyla anneler sarı olunca anne olabilemeyenler üzüldükleri için doğa çıktı ama yalan da atmıyım ben öyle biliyorum bu yararı yokArkadaşlar ben daha yeni üye oldum diye mi dikkatimi çekti yoksa herkes bir anda “Doğa Severler Kulübü, Anneler Kulübü” üyesi mi oldu?bu arada üye oldum ama bu kulüplere üye olmak ne işimize yarıyor bilen var mı?
Bildiğim kadarıyla anneler sarı olunca anne olabilemeyenler üzüldükleri için doğa çıktı ama yalan da atmıyım ben öyle biliyorum bu yararı yok
O kadar faydası varHahahah anladım ama üye oluyoruz da ne oluyor yani bize faydası ne? Ne işimize yarıyor ismimizin yanında yazmaktan başka?
Evet spor yapamıyorum, bazen uygulamadan egzersiz açıp kısa süreli yapıyorum ama kısa işte. Yediklerime dikkat etmeye çalıştım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?