- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.181
100 tanecik hayırlı olsun şeysiymişOdami var☺
Hayir hayır hayır100 tanecik hayırlı olsun şeysiymiş
Uykusuz gecelerime bir de spor eklendi
Sorma ben hep öyleUykusuz gecelerime bir de spor eklendi
Bence de bi yoklamışlardırYalnızpawlover in Toto açılımından sonra itiraf edin herkes gidip kendine baktı mi yoksa aynaya kosan ben miyim hahhajaj
Düşünün ben bi kaptan olsam benim donusturmelerle kimse kilo veremezBi daha spor geçmişi olanlari lider yapmayalım
Amanin diyetisyenlerde olmasin salataya talim ederizz
Ahaha her gün sigara böreğiDüşünün ben bi kaptan olsam benim donusturmelerle kimse kilo veremez
Kiz benim ki çok gergin iri ya çatlak matlak görünmüyoYalnızpawlover in Toto açılımından sonra itiraf edin herkes gidip kendine baktı mi yoksa aynaya kosan ben miyim hahhajaj
Kayısı çayı iyi geliyo banaKızlar nasılsınız? Benim Bi sorunum var 3 gündür lavaboya çıkamıyorum çatlayacak gibiyim resmen Bi önerisi olan var mı? Hep o kek yüzünden oldu galiba
Sen neden öylesin ? Ben de emen bebek var ama hani öyle de uykusuz sayılmam..Sorma ben hep öyle
Ben ezbere bildiğimden tekrar tekrar bakmak istemedimYalnızpawlover in Toto açılımından sonra itiraf edin herkes gidip kendine baktı mi yoksa aynaya kosan ben miyim hahhajaj
Ben de açlık otu aldım kendime yeşil çayla karışık yapıp onu içiçem o da güzel bozuyor bağırsakları..Kızlar nasılsınız? Benim Bi sorunum var 3 gündür lavaboya çıkamıyorum çatlayacak gibiyim resmen Bi önerisi olan var mı? Hep o kek yüzünden oldu galiba
Emzirenler kullanabiliyormukiBen de açlık otu aldım kendime yeşil çayla karışık yapıp onu içiçem o da güzel bozuyor bağırsakları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?