- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.327
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.241
Günaydın amin canımGünaydınhayırlı ramazanlar, sağlık huzur güzellikler getirir inşallah bu ay
Günaydın amin canım ☺❤
Sporsuz ancak ilk başta gidiyor canım sonra sporla desteklemek lazım ekibede pek girmedin seni her an kaçacak gibi hissediyorumEvet spor yapamıyorum, bazen uygulamadan egzersiz açıp kısa süreli yapıyorum ama kısa işte. Yediklerime dikkat etmeye çalıştım bu hafta
Aaaaa senden ses çıkmayınca ben kilo veremedin sanmıştım♥Rakibem bu hafta hedefe ulaştım hemde sabahtan
Evet ilk başta sporsuz da gidebiliyor ona güveniyorum herhaldeSporsuz ancak ilk başta gidiyor canım sonra sporla desteklemek lazım ekibede pek girmedin seni her an kaçacak gibi hissediyorumalıyor muyuz bugun listeye seni alacaksakta kilo bildirimlerini ve paylaşımlari aksatmama sözü almamiz gerek ☺ uzun süreli devam ettiremem dersende alt listede takip edebiliriz karar senin :)
Geçen hafta reglydim sanırım ondan şişkinlik varmışAaaaa senden ses çıkmayınca ben kilo veremedin sanmıştım
Tabiki arada kaçamaklar olur yada her hafta kilo vereceğiz diyede bir şey yok bunlar olacak olmasını istemediğimiz şeyler başka. cuma günü bildirimsizler olunca yada cumadan cumaya sadece kilo bildirmek icin gelenler olunca takım olmanın bir anlamı olmuyor ve diğer emek verenleride etkiliyor o yüzden ısrarla üstünde duruyorumEvet ilk başta sporsuz da gidebiliyor ona güveniyorum herhaldeyok yok kaçmayacağım kilo verme konusunda kararliyim ama çok istikrarlı değilim, evde herkes benim yememem gereken birşey yiyorsa bende 1 parca yerim ama dikkat edince kilo veriyorum yine de
Mesaj alındı, tamamdırTabiki arada kaçamaklar olur yada her hafta kilo vereceğiz diyede bir şey yok bunlar olacak olmasını istemediğimiz şeyler başka. cuma günü bildirimsizler olunca yada cumadan cumaya sadece kilo bildirmek icin gelenler olunca takım olmanın bir anlamı olmuyor ve diğer emek verenleride etkiliyor o yüzden ısrarla üstünde duruyorum ☺
Süper yaGecen
Geçen hafta reglydim sanırım ondan şişkinlik varmışsabah dayanamadım tartıldım 67.1 çıktı
Tamam canım o haldeMesaj alındı, tamamdırbenim çok hareketli bir çocuğum var , onun pesinde dolaşmaktan çok giremiyorum siteye ama hergün bildirim yapmaya çalışacağım
Günaydın kuzumm sanada hayirli ramazanlarGünaydın
Hayırlı ramazanlar
Günaydın sanada canımGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
Canım şuan tartilma zaten niyetlilerin bildirimini ikindi vakti gibi alacağız o zamana şişlik inerYa kizlar ben dün geceden beridir davul gibiyim. Sahurda 1.5 lt su ile küçük bir krep yedim. Ve Allah canımı aliyor şu anda yarın regl günüm tarihe göre tartılmaya korkuyorummm
Hayırlı ramazanlar Günaydın canimGünaydın
Hayırlı ramazanlar
Günaydın. InsallahhhhGünaydınhayırlı ramazanlar, sağlık huzur güzellikler getirir inşallah bu ay
Inşallah nasip olur kuzum. Rabbim şifa versin.Iyi geceler kızlar hepimize hayırlı ramazanlar .
Gecen sene ramazani hastanede karsilayip hastanede tamamlamiştım. Tutamıyorum diye çok üzülmüştüm. Ramazan pidesinin tadı bile oruç tutarken farklı oluyor. Şükürler olsun rabbime insallah bu yıl hepsini tutmak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?