Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet spor yapamıyorum, bazen uygulamadan egzersiz açıp kısa süreli yapıyorum ama kısa işte. Yediklerime dikkat etmeye çalıştım bu hafta
Sporsuz ancak ilk başta gidiyor canım sonra sporla desteklemek lazım ekibede pek girmedin seni her an kaçacak gibi hissediyorum alıyor muyuz bugun listeye seni alacaksakta kilo bildirimlerini ve paylaşımlari aksatmama sözü almamiz gerek uzun süreli devam ettiremem dersende alt listede takip edebiliriz karar senin :)

Evet ilk başta sporsuz da gidebiliyor ona güveniyorum herhalde yok yok kaçmayacağım kilo verme konusunda kararliyim ama çok istikrarlı değilim, evde herkes benim yememem gereken birşey yiyorsa bende 1 parca yerim ama dikkat edince kilo veriyorum yine de

Tabiki arada kaçamaklar olur yada her hafta kilo vereceğiz diyede bir şey yok bunlar olacak olmasını istemediğimiz şeyler başka. cuma günü bildirimsizler olunca yada cumadan cumaya sadece kilo bildirmek icin gelenler olunca takım olmanın bir anlamı olmuyor ve diğer emek verenleride etkiliyor o yüzden ısrarla üstünde duruyorum

Mesaj alındı, tamamdır benim çok hareketli bir çocuğum var , onun pesinde dolaşmaktan çok giremiyorum siteye ama hergün bildirim yapmaya çalışacağım

B bluuee canimm seni listeye alacağız diye tekrar bir bakayim dedim sen meğer daha 17 etap önce ayrılmassin onceki izne ayrildigin kilo 60,5 u düşündük hep hatta sanıyorum snde öyle dusundun ama 654.etapta 65,5 la izne ayrilmissin güncel kilonla aradaki fark yüzde 5 in altında olduğu için ekstrem durumdan sokamayacagiz şuan, 65,5 oldugunda girebileceksin listeye

***5. Takım 654. Etap***

bluuee (65,5 ) bildirimsiz izne ayrıldı

Ya kizlar ben dün geceden beridir davul gibiyim. Sahurda 1.5 lt su ile küçük bir krep yedim. Ve Allah canımı aliyor şu anda yarın regl günüm tarihe göre tartılmaya korkuyorummm
Canım şuan tartilma zaten niyetlilerin bildirimini ikindi vakti gibi alacağız o zamana şişlik iner

Inşallah nasip olur kuzum. Rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…