- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.301
Uzun bir aradan sonra kaçamaksız bol sporlu bir hafta görünce vücut şaşırdı :)Ooo bayılıyorum istikrarlı olmana
Ben de çok merak ediyorum inşallah geçmemişsinizdir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun bir aradan sonra kaçamaksız bol sporlu bir hafta görünce vücut şaşırdı :)Ooo bayılıyorum istikrarlı olmana
Ben de çok merak ediyorum inşallah geçmemişsinizdir![]()
Vay arkadaş canımız çıktı no kilo kazanacak diye olduramadık mı5.takimin şahane kızları diyeceğim çok iyi iş çıkardık bu hafta![]()
kazanan yine yine yine Yessss Fitttttt
No kiloyuda tabiki tebrik ederiz sayenizde ilk defa korktuk ve daha çok spor yaptık
bireyselde ise 4607 puan ilee :)) hic sasirmayacaginiz isimmdennisgo
tebrikler canım ❤
onu 4175 puan ilepawlover takip ediyor ❤
Eki Görüntüle 2624681
Teşekkürler bende seni tebrik ederim canım. Son atakların da gözümden kaçmadı
TeşekkürleerTeşekkürler bende seni tebrik ederim canım. Son atakların da gözümden kaçmadı![]()
Ahh Bi kaç gündür bende yapamadım tabi sporVay arkadaş canımız çıktı no kilo kazanacak diye olduramadık mışaka bir yana bu motivasyon bana iyi geldi hızlı gelen hızlı gider mantığı ile bu sporlar 7 leri kötü bir kabustu diye bir an önce geride bırakmak için güzel bir araç oldu bana.
spor yapan herkesi tebrik ederim umarım bugün tartıda karşılığını alırız.
Tebrikler yes fit ve ayrıca tebrik ederim5.takimin şahane kızları diyeceğim çok iyi iş çıkardık bu hafta![]()
kazanan yine yine yine Yessss Fitttttt
No kiloyuda tabiki tebrik ederiz sayenizde ilk defa korktuk ve daha çok spor yaptık
bireyselde ise 4607 puan ilee :)) hic sasirmayacaginiz isimmdennisgo
tebrikler canım ❤
onu 4175 puan ilepawlover takip ediyor ❤
Eki Görüntüle 2624681
Gece yoğurt ve hurma mı yedin cnm, nasılsın şimdi?TeşekkürleerAh bide yüz yogalarım sayılsaydı
![]()
![]()
Ya ben 66.5 i gordum ama sahurun etkisi varmidir biraz beklesem mi diye dusunuyorumListemiz kizlar güzel eksilerle dolsun inşallah
***5. Takım 671. Etap***
emnis(67/
umutumut82 (87,3/
Cagrihilal1 (75,6/
kardelelen321(83,8/
Pawlover(50,6/
melita09 (79,5/
nrmyn(66,2/
reyyanK(52,2/ (nick değişikliği yapıldı eski nick reyyanmeftuni)
Calypso95(75,1/
birsevgi(73,7/
KuruPapatya ( 66,2/)
Balpamuk(62,8/607.etapta 62,8 ile izne ayrılan uye geri döndü yüzdesi 64 e bölündü,ekstrem durum a/2
5.takim ortalaması:
Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(75,6/
Dennisgo (72,3/
Bluuue(67,8/ )654.etapta 65.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü.
arasveannesi(87,5/ ) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 89, hedef kilo 67
_nazenince_(58,7/) yeni üye baş tarihi 5 nisan, baslagic kilo 60,2 hedef kilo 52
Tempus (80,4/ yeni üye baş tarihi 12 Nisan baş.kilo 82,7 hedef kg 70
Umudumvar07(98,9/) yeni üye bas tarihi 12 Nisan baş.kilo 100 hedef 79
Hanmeli ( ) başlangıç kilo 74 hedef kilo 60 başlangıç tarihi 18.04
Ceylansnn (72/) başlangıç kilo 72 hedef kilo 60 başlangıç tarihi 18.04
Yoğurtu yeni açmama rağmen ekşiydi 2 kaşık yoğurt, 7 hurma, 2 kaşıkta kabak yedim. İyiyim şükür daha açlık susuzluk yokGece yoğurt ve hurma mı yedin cnm, nasılsın şimdi?
Yarış bahane bizi çok güzel motive ediyor.. cuma tartısında kazanan hepimiz oluyoruz :)Ahh Bi kaç gündür bende yapamadım tabi spor![]()
Teşekkürler canımTebrikler yes fit ve ayrıca tebrik ederimdennisgo
Kesinlikle. Asıl kendimize fazlası ile fayda oluyor.Yarış bahane bizi çok güzel motive ediyor.. cuma tartısında kazanan hepimiz oluyoruz :)
Çok iyi inşallah akşama kadar da iyi olursunYoğurtu yeni açmama rağmen ekşiydi 2 kaşık yoğurt, 7 hurma, 2 kaşıkta kabak yedim. İyiyim şükür daha açlık susuzluk yok
İnşallaaah. Senin nasıl gidiyo?Çok iyi inşallah akşama kadar da iyi olursun
Çok şükür iyi gidiyor benim deİnşallaaah. Senin nasıl gidiyo?
Canim tabi 4 gibi söyleyecek genelde herkes dahada dusersin belkiYa ben 66.5 i gordum ama sahurun etkisi varmidir biraz beklesem mi diye dusunuyorum![]()
Hadi ya üzüldümHayırlı ramazanlar arkadaşlar
Ben baya bir artıyim. Düşmekte bilmiyor artık spora sarılıyorum yapacak bişey yok. Inşallah düşerim![]()
Benim baş tuttu uyumasaydim keşkeÇok şükür iyi gidiyor benim de