- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.421
Hedefini geçenin hediye görseli brokoli mi olacak.. hiç sanmıyorum :)
Hadi ya geçen hafta 1 kg gidince gaza gelmişim demek kiEvet bazen çok uçuk hedefler oluyo yazarkenyı da koyasım geliyo
Koymuşsun amasen de
7 lerin dibindeyim 2 kaşık pilav yesem 7 lere merhaba derim şu an :)
Pilav yok ki bitmiş7 lerin dibindeyim 2 kaşık pilav yesem 7 lere merhaba derim şu an :)
Bu hızla 1 ayda verirsinAhaha koptum ama ya. Bir haftada 10 kg verir miyim sence
Bence de 6’larla vedalaşalım ve 5’lerle yaşayalım biraz da :) orada hava daha ferah bence gidip bir bakmak lazım :)Deniz bak kilolarımız yakın. Çoookkk uzun zamandır ben de 6’ları bitirmeyi hiç hedeflememiştim. Küçülürüm bana 60-62 iyi diyordum ama nerden geldiyse böyle bir azim var bende de ilk defa. En son 2011’de 56 kiloya düşmüştüm. Kaç yıl geçmiş. Biraz da yüzüm bozuluyor diye düşünerek istemiyordum sonuçta kolajen azalıyor zaten yaşım itibariyle(37) biraz farklılıklar oldu. Ama artık bir şeyler yaptırırım çokta çökersem nasıl olsa 40’a yaklaşıyorum kafasına geldim galibaHadi yapalım! 6’ları bitirelim!
10 bin ipe 1 pilav7 lerin dibindeyim 2 kaşık pilav yesem 7 lere merhaba derim şu an :)
Yaa canım benimCanım yapma böyle sen ekibi canli tutan insanların basindasin sende çökersen biz ne yapalım
Kimse teselli olsun diye demiyor regli insanda 1 kilo bile artı yapabilirken sen eksi geldin hiç takılma direncini bozma iyi gidiyoruz
69,9 değil miydin canım 71 e nasıl gittin ki oradan. Ödem mi sence?Kızlar 71 kg
Hedefi 100 gramla kaçıranlara hep çok üzülüyorumCherry Mom maalesef hedef tutmadı. Ama azıcık vermişim. 51.9 - 300 gitmiş
Yine de giderse haber ederim
Acaba daha gider mi iftara kadarHedefi 100 gramla kaçıranlara hep çok üzülüyorum
Kurtulacaksın merak etme şu an sadece bir engele denk geldin. Regl haftası herkes dalgalanma yaşıyor sonuçta. Haftaya daha güzel olacak senin için aynı motivasyonla devam etmek gerekir amaUmarım öyle olur şu 7 lerden kurtulmak istiyorum artık
koysam canınız çeker ondan mütevellit
Kız sesli güldümbana bunu koy kız hakkettim ben
Gider belki ama oruç oruç zorlama kendiniAcaba daha gider mi iftara kadar
Senin bu değişim listeleri bana çok acımasız nedense10 bin ipe 1 pilav
Tebrikler canım.. bu kilolarda -300 gr gayet iyi bir sonuç.Cherry Mom maalesef hedef tutmadı. Ama azıcık vermişim. 51.9 - 300 gitmiş
Yine de giderse haber ederim
Sabahtan beri çırpınıyorsun nasıl bunu hak etmiş olabilirsin kendine haksızlık etme :)bana bunu koy kız hakkettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?