- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.441
Evet canım onun için cabalayacagim ben deKurtulacaksın merak etme şu an sadece bir engele denk geldin. Regl haftası herkes dalgalanma yaşıyor sonuçta. Haftaya daha güzel olacak senin için aynı motivasyonla devam etmek gerekir ama
Ben de onu anlamadım zayıf olmak istemediyse demekkiTebrikler canım gayet güzel incelmişsin ama sağ bacak neden kafasına göre davranmış acaba :)
Bir daha -100 diyecez hepimiz sonra herkes ulaşacakYaaa ben -200 mu demiştim.Çok yüksekten ucmusum onu bile yapamadım iyi mi
Sahurda o kadar yiyip içmeyecektim. Çayı suyu bol bol götürdüm. Ezanın okumana kadar hemde. Güya susamayayım diye. Eksiye düşmek için iki kat daha çok susadım şu an .Kız sesli güldümnaptın da hakettin aaa aaa
Teşekkür ederiz ❤Cherry Mom C Cagrihilal1 melita09 Mehfam Calypso95 birsevgi K KuruPapatya dennisgo Tempus U Umudumvar07
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum
Gece hafif yemek daha iyi oluyo aslında ben ikinci bardak suyu bile içemiyorum karnım ağrıcak diye korkumdan iyi içmişsinSahurda o kadar yiyip içmeyecektim. Çayı suyu bol bol götürdüm. Ezanın okumana kadar hemde. Güya susamayayım diye. Eksiye düşmek için iki kat daha çok susadım şu an .neyse ilk gün tam da tartiya denk geldi haftaya da büyük ihtimal regl olacağım. Haftaya da onun ödemiyle yuvarlanirim ahhh ahh
Ben de akşam yürürüm tansiyonum yerlerde kalkınca gözüm kararıyoKızlar bence haftaya daha çok gitcek ben inanıyorum hepimizeBen yürüyüş akşam başlıycam kızlar
Tabi kaç saattir aç bünye öyle olması normal dinlen öyle yaparsın. Ben çok iyiyim gerçi o halde yapmıyorum. hörgüçten yakıyom ben yağ çok bendeBen de akşam yürürüm tansiyonum yerlerde kalkınca gözüm kararıyo
Teşekkürler cnmCherry Mom C Cagrihilal1 melita09 Mehfam Calypso95 birsevgi K KuruPapatya dennisgo Tempus U Umudumvar07
Ben oruçluyum eşim uyuyo ona hırsımdan oldu benceTabi kaç saattir aç bünye öyle olması normal dinlen öyle yaparsın. Ben çok iyiyim gerçi o halde yapmıyorum. hörgüçten yakıyom ben yağ çok bende
O çırpınma olmamalıydı. Hesap yapamadım. Normalde akşam yemeğinden sonra çay su soda vs. Dışında bisey tüketmiyorum. Ama perşembe günü yemekten sonra da çayı suyu erken saatte bitiriyorum. 11 de falan yemeyi içmeyi bitiriyorum. Ertesi sabah 12 de tartılıyorum tam 13 saat geçmiş oluyor. Ama sahura kadar yatmadım su soda bitki çayı içtim. Sahurda yine çay su ezana kadar içtim. Yemek de yedim tartılana kadar 11 saat geçti. 11 saatin yarısını tartılarak geçirdimSabahtan beri çırpınıyorsun nasıl bunu hak etmiş olabilirsin kendine haksızlık etme :)
Güzel geçsin diye baya uğraşacağız yineGece hafif yemek daha iyi oluyo aslında ben ikinci bardak suyu bile içemiyorum karnım ağrıcak diye korkumdan iyi içmişsinhaftaya güzel geçecek bence şimdiden kuruntu yapma
Ben oruçluyum eşim uyuyo ona hırsımdan oldu bence
Sağol canimmCherry Mom C Cagrihilal1 melita09 Mehfam Calypso95 birsevgi K KuruPapatya dennisgo Tempus U Umudumvar07
Çok iyi canım.tebrik ederimCherry Mom maalesef hedef tutmadı. Ama azıcık vermişim. 51.9 - 300 gitmiş
Yine de giderse haber ederim
Güzel olursa tarif isteriimmÇok iyi canım.tebrik ederim
Sağol cnmTebrikler canım.. bu kilolarda -300 gr gayet iyi bir sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?