Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız sesli güldüm naptın da hakettin aaa aaa
Sahurda o kadar yiyip içmeyecektim. Çayı suyu bol bol götürdüm. Ezanın okumana kadar hemde. Güya susamayayım diye. Eksiye düşmek için iki kat daha çok susadım şu an .neyse ilk gün tam da tartiya denk geldi haftaya da büyük ihtimal regl olacağım. Haftaya da onun ödemiyle yuvarlanirim ahhh ahh

Gece hafif yemek daha iyi oluyo aslında ben ikinci bardak suyu bile içemiyorum karnım ağrıcak diye korkumdan iyi içmişsin haftaya güzel geçecek bence şimdiden kuruntu yapma

Sabahtan beri çırpınıyorsun nasıl bunu hak etmiş olabilirsin kendine haksızlık etme :)
O çırpınma olmamalıydı. Hesap yapamadım. Normalde akşam yemeğinden sonra çay su soda vs. Dışında bisey tüketmiyorum. Ama perşembe günü yemekten sonra da çayı suyu erken saatte bitiriyorum. 11 de falan yemeyi içmeyi bitiriyorum. Ertesi sabah 12 de tartılıyorum tam 13 saat geçmiş oluyor. Ama sahura kadar yatmadım su soda bitki çayı içtim. Sahurda yine çay su ezana kadar içtim. Yemek de yedim tartılana kadar 11 saat geçti. 11 saatin yarısını tartılarak geçirdim ezana kaç saat kaldı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…