- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.401
Tabiki göreceksin canım. İstedikten sonra 6 lar yetmez 5 kedi bile görür insan. Yeter ki istikrarlı olsun. Ben de 6 ları bitirmeyi hedefliyorum bakalım.
İnşallah benim hedef 65 zaten 6lara geldi mi hedefe yaklaşmış olacağımTabiki göreceksin canım. İstedikten sonra 6 lar yetmez 5 kedi bile görür insan. Yeter ki istikrarlı olsun. Ben de 6 ları bitirmeyi hedefliyorum bakalım.
Teşekkürler iyi tabi yine mutluyum600 gr az mı canım. Tebrikler
Olsun Canım ya iyi benceEn fazla bu kadar. Sahurda da çok bişey yememiştim , tuvalete de çıktım daha da düşmez bu
1 ayda ölçülüyorum çok görünsün de motive olayım diye ahahahSüpeeerr
Ya ben de anlayamadım niye öyle oldu biri incelmiş biri kalınlaşmışTek bacak mi çalıştın
Hedef tablomuzdolu
Regl olacağın için böyledir bence haftaya güzel bir eksi seni bekliyor canım..Merhaba kızlar ben dün gece niyetlendim ama sabahtan beri damla damla regl olmaya çalışıyorum, sökülemedim. Şişim hep o yüzden maalesef kilom 73.6Cherry Mom
dennisgo tebrik ederim
Canım yapma böyle sen ekibi canli tutan insanların basindasin sende çökersen biz ne yapalımUmarım öyle olur şu regl zamanları şiştikce moralim bozuluyor, moralim bozuldukça istikrar sağlamam zorlaşıyorsabahtan beri uzandım kaldım öyle. Orucum bozuldu muhtemelen ama kalkıp bi yeşilçay maydanoz suyu vs içecek takatim bile yok hani çabuk söküleyim diye
Hedefleri bol keseden sallıyoruz galibaHedef tablomuzdolu
Benim ki tutmuştur demi 200 gr fazla hedef koymam benHerkes ekside aslında ama benkoydukça moralim bozuluyo
Tebrikler canım gayet güzel incelmişsin ama sağ bacak neden kafasına göre davranmış acaba :)Kızlar ben de 4 hafta oldu diye ölçüm yaptım göbek 4 cm bel 3.5 cm incelmiş. Sol bacak üst tarafı 1.5 cm incelmiş ama sağ bacak yarım cm daha kalın görünüyo
Umarım öyle olur şu 7 lerden kurtulmak istiyorum artıkRegl olacağın için böyledir bence haftaya güzel bir eksi seni bekliyor canım..
Yaaa ben -200 mu demiştim.Hedefleri bol keseden sallıyoruz galibahaftaya yarım kilo diycem sadece çok giderse de en azından × olmaz
Hedefinde altına düşenlere başka güzel bişey koysanHerkes ekside aslında ama benkoydukça moralim bozuluyo
Bence de yaptıklarımızın karşılığını mutlaka alıyoruz canım. Belki istediğimiz günde beklediğimiz anda olmuyor ama mutlaka oluyor. Sonuçta ödem en kolay gidecek + bence önümüzdeki hafta tartı yüzünü güldürecekGeçen hafta 66.4’tü paw. Moralim bozuldu ya neden böyle oldu bilmiyorumOnca spor onca aç yatma... Kesin ödemliyim
Baklava emojisiHedefinde altına düşenlere başka güzel bişey koysan
Evet bazen çok uçuk hedefler oluyo yazarkenHedefleri bol keseden sallıyoruz galibahaftaya yarım kilo diycem sadece çok giderse de en azından × olmaz
Koymuşsun amaBenim ki tutmuştur demi 200 gr fazla hedef koymam ben
Hedefinde altına düşenlere başka güzel bişey koysan
Ahaha koptum ama ya. Bir haftada 10 kg verir miyim senceGeçen hafta ki gibi veda etme de 6 lara
Hedefini geçenin hediye görseli brokoli mi olacak.. hiç sanmıyorum :)kutlama yapıyoruz işte isterseniz koyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?