- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken tartilanlar 1 daha tartilsin 100 daha gitmiştir
HahahahahahBana fazla geliyor yaa o da son bir iki senede moda oldu. Baktılar gitmiyor kalçaya ekleme yapalım dediler![]()
Ahh canımCanim bu hafta yoğunluk ve stresle beraber bilinçsizce çok yedim... 89 çıktım ..eşim bile çok kızıyor şu an istikrarlı değilsin diye.. ama yine sarilacam azimle verilen emeğe uzuldum acikcasi
Canım seni listeye alamıyoruz maalesef yazdim okudun muBende tekrar tartılamıyorum çünkü tartı yokbirisi kaldırmış ve nereye koyduğunu hatırlamıyor
Canım deniz mezun üye 6 ay olmadan geri donemiyor eski kilosunda da değil o yüzden olmuyor
Yaakizlar 19.00 gibi listeyi paylaşmayı düşünüyorum migrenim acayip tuttu listeyi kapatıp mutfağa geçeceğim![]()
Umutumut82 umarım gelirsin sen hiç böyle yapmazdin nota kaderide sana kaldı
![]()
Tüh ya.. tüm takımlar tamamladı mı listeyi. Umutumut gelir belki birazdanCanım deniz mezun üye 6 ay olmadan geri donemiyor eski kilosunda da değil o yüzden olmuyor![]()
Ortalama 0,29 şuan 0,30 olsa nota almayacağız
65,5 ya çok birşey değilOkumadimtamam. Eski kilom hangisi , 66 mi 60 mi
![]()
Gitmiyor kuzum. Keşke daha fazla gitse ama gitmedi.kizlar var mı listede değişiklik yapmak isteyenUmutumut82 bildirimsiz olursa bu haliyle nota alıyoruz maalesef
![]()
Tamam canım yakınmışOrtalama 0,29 şuan
65,5 ya çok birşey değil![]()
Aynen zaten az olduğu icin kural gereği olmadi nasılsa verilebilecek bir rakam.diyeTamam canım yakınmış![]()