- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.641
YaaSenin bu balkon konuşmaların bana çok iyi geliyor
Bence de kahvaltı ve akşam yemeği gibiSahur ve iftar bana daha uygun geldi
Olabilir canım bol yeşil getirecekse bize çok da iyi olurAynen devam edilsin bence paylaşımlara, sadece geç yazanlara haksızlık olmasın listede kırmızı görünmesinler diye ertesi sabah paylaşıym dedim ama sizce?
Gitt reiiss bize yeni kan bullGidem yeni üye bakem bizi başka şey kurtarmayacak
Sana söz verdim üzermiyim seni
Bi de o var. Neyse bu hafta görelim bakalım kaptanlığını nasıl olacakHaftaya yüzdesi ikiye bölünecek
Ellerine sağlık gördüm şahane gözüküyoOrayada fotosunu koydum hemenüye adimi görünce anlarsınız
Ramazan Pidesi (Ev Yapımı) Ramazan Pidesi (Ev Yapımı) - Nefis Yemek Tarifleri
İyi akşamlar canim bencede bu hafta derece bizimdir hatta temiz olsun direk 1.lige oynayalimİyi akşamlar canlar
Tebrik ediyorum herkesi, az çok kilolar verdik. Geçen hafta cezadan kurtulmak için kendimizi yırttık bu hafta anca bu kadar..
Ben fazla uğrayamadım maalesef bugün eşim evdeydi o da oruçluydu. Normalde tutmaz rahatsızlığından ötürü ama denemek istedi. Sonlara doğru migren etkiledi onu da.
Notadan kıl payı yırttık ama tekrar canlanabildik tekrar motive olabildik. Süper bi takım olduk. BenceCherry Mom in kaptanılığı şerefine bu hafta derece yaparız. Bu motivasyon ve enerjiyle çok kolay olur.
Benimde benimde
YaaSana söz verdim üzermiyim seni
Biliyorum canım.dedim zaten sen yapmazsın diye sansBiliyorsun hasta oldugumda bile aksatmiyorum. Bugün ilk defa basima geldi.
-400 çok havalı durur sendeBi de o var. Neyse bu hafta görelim bakalım kaptanlığını nasıl olacakbana kaç gr verdirmeyi hedefliyorsun
Şahane sporlarMenü
Sabah
Yeşil çay ve yeşil elma
İki saat sonra
2 yumurta domates ve salatalık
Ara da kahve
Öğlen 13.30
Yoğurt içine çilek muz kuru kayısı incir ve yulaf
15.00 az sütlü nesacafe
İftara kadar minik minik ara da peynir bir sade soda iki ısırık muz iki tk dondurma tadımlık gibi..
İftar da çorba 3 dolmaçok oldu.. bi de yumurtalı filiz salata..
Eşim yaptığı için de hayır diyemedim bir bardak Osmanlı şerbeti.. bir ısırık pide.
Spor
30 dk yoga
30 dk cardıo
100 jumpin Jack
50 squat
6000adımCherry Mom
İnşallah canım. Ramazanda bayramına kurtulurum inşallah 8lerdenTebrikler canım. Eksi olan her şey kabulümüz 8 ler de bitecek yakında
Kuzum geçmiş olsunDaha iyiyim canım çok sağol
Harikasın, cansınKızlaaarr tamam Ramazan'ın ilk günü dedik, hedef kiloyu tutturamadık diye üzüldük vs geçti gittiiii
Geçen hafta ceza almayalım, dereceye girelim diye detokslar, ekstra sporlar havada uçuştu. Evet hedefe ulaştık ama sonradan spor yapıp bildirilen kiloların çoğu su kaybıydı bunun farkındaydıko yüzden ne oldu, haftaici yeniden o kiloyu görmemiz çarşambayı perşembeyi buldu. Eksilmemiz de en fazla 200-300 gram oldu.
Bu sebepleee motivasyonu düşürmek yoookk, her şeyi farkında olarak yaptık. Bu hafta o kadar fazla kilolar veremeyeceğimizi biliyorduuk hem geçen cuma sebebiyle hem de bir gün önce yapacağımız sahur sebebiyle
Kimimiz de regl ödemi de vardı falan fişman şimdi önümüze bakıyoruz. Buraya elimizden geldiğince girmeye devam edelim, birbirimizi motive edelim. Burada herhangi bir konuşma dönmediği zaman da ipleri salasımız geliyo, sorumluluk azalıyormus gibi oluyo.
Haydi yeni rakipler belirlensin, günlük sporlar iftar sonraları yapılsın, yarışma sporlari da artık öyle uçuk yapamayız ama elimizden geldiğince devam edelim. İftar sonrası tatlı işini en azından haftada 1 yapalım onu da mümkünse cumaya cumartesiye denk getirelim
İftardan beri inanılmaz tatlı isteğim vardı tahinli kekler, pudingler beynimin içinde döndü durdu. Sonra ilk sayfadaki tabloya baktım. Hayır dedim, devam edeceğim. Bugün kaçamak sırası değil zaten regl ödemi var. Sonraya sakla kalk spor yap
Çok yakında 100lerden epey uzaklaşmış olacaksın inşallah canim ben inanıyorum sana yeter ki hic birakmaBu hafta benim listede ilk haftam olacak. Bakalim bu hafta beni geçebilecek biri var mı? Yarın hafif spora da başlayacağım. Benim 98.6dan 97 yi görmem lazım bu hafta. Hatta 96.9 bile olabilirşu anda en yakın hedefim 89. 105lerdeyken 99 hayal gibiydi oldu. 89 da olacak. Ben geldim kızlar hadi kalkın hooppp
Evet canım şuan için maalesefCherry Mom canım ben şimdi listede değilim ya henüz size Bi katkım olmuyor mu şuan
Tamam canim bu hafta sıkı hazirlanacam...Stres benim göbek adım.maalesf rahat bir bünyeye sahip değilim ama burdada her cuma bir ekşın var
Bu hafta senden guzel bir rakam bekliyorum canım biliyorum listede olursan disipline edeceksin kendini
AaaKizlar ikili yarışlarda olmak istemeyen dönebilir mi ona gore eslestireyim herkes rakibinin sayfada aktif ve dişli olmasini ister kimseye haksızlık olmasın
Tam bir düello olursa ancak yarış anlamını bulacak❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?