Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin bu balkon konuşmaların bana çok iyi geliyor
Yaa ben kendi kendime balkon konuşmasını günde 7373. Kere yapıyorum haha iyi geliyorsa size de yapayım ne mutlu valla gazdan şişe şişe gezeriz buralarda
Sahur ve iftar bana daha uygun geldi
Bence de kahvaltı ve akşam yemeği gibi
Aynen devam edilsin bence paylaşımlara, sadece geç yazanlara haksızlık olmasın listede kırmızı görünmesinler diye ertesi sabah paylaşıym dedim ama sizce?
Olabilir canım bol yeşil getirecekse bize çok da iyi olur
Gidem yeni üye bakem bizi başka şey kurtarmayacak
Gitt reiiss bize yeni kan bull

İyi akşamlar canlar
Tebrik ediyorum herkesi, az çok kilolar verdik. Geçen hafta cezadan kurtulmak için kendimizi yırttık bu hafta anca bu kadar..
Ben fazla uğrayamadım maalesef bugün eşim evdeydi o da oruçluydu. Normalde tutmaz rahatsızlığından ötürü ama denemek istedi. Sonlara doğru migren etkiledi onu da.

Notadan kıl payı yırttık ama tekrar canlanabildik tekrar motive olabildik. Süper bi takım olduk. Bence Cherry Mom in kaptanılığı şerefine bu hafta derece yaparız. Bu motivasyon ve enerjiyle çok kolay olur.

İyi akşamlar canim bencede bu hafta derece bizimdir hatta temiz olsun direk 1.lige oynayalim

Şahane sporlar sen bu sporları devam ettirip menülere dikkat edersen yakında erirsin

Tebrikler canım. Eksi olan her şey kabulümüz 8 ler de bitecek yakında
İnşallah canım. Ramazanda bayramına kurtulurum inşallah 8lerden

Ayrıca eski denizin dönmesine çok sevindim. Ben de sayende gaza geliyorum.

Daha iyiyim canım çok sağol
Kuzum geçmiş olsun

Harikasın, cansın

Çok yakında 100lerden epey uzaklaşmış olacaksın inşallah canim ben inanıyorum sana yeter ki hic birakma

Stres benim göbek adım.maalesf rahat bir bünyeye sahip değilim ama burdada her cuma bir ekşın var
Bu hafta senden guzel bir rakam bekliyorum canım biliyorum listede olursan disipline edeceksin kendini
Tamam canim bu hafta sıkı hazirlanacam...

Kizlar ikili yarışlarda olmak istemeyen dönebilir mi ona gore eslestireyim herkes rakibinin sayfada aktif ve dişli olmasini ister kimseye haksızlık olmasın
Tam bir düello olursa ancak yarış anlamını bulacak❤
Aaa Mehfam beni yendi ben istiyorum ben de yencem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…