- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.681
O zaman menü ve sporda mi paylaşalım. Birde bence zıplama neyse de yürüyüşü 12 de bitirelim çünkü sifirliyor ikisini toplayıp yazacağım benSana dönen olmadiysa öyle yapalım canım Hilal ceylan ve Reyyan yürüdü sanki birtek.
Bir sonraki walk gunu Çarşamba kizlar
Olur menüde paylaş canım.bugun yarım yamalak olduO zaman menü ve sporda mi paylaşalım. Birde bence zıplama neyse de yürüyüşü 12 de bitirelim çünkü sifirliyor ikisini toplayıp yazacağım ben
:))Ben spor yapcam yazmıstım da hiiç canım istemedi açtım videoyu 5dkda bıraktımyarın start vermeye karar verdim bu haftaya
Sardım geldim bileSimdimarifetlim benim be usenmeyecek misinn
Beni sayma kuzum. Çok katılım sağlayamadım zaten geçen hafta. Rakibim süperdi zaten beni yendiKizlar ikili yarışlarda olmak istemeyen dönebilir mi ona gore eslestireyim herkes rakibinin sayfada aktif ve dişli olmasini ister kimseye haksızlık olmasın
Tam bir düello olursa ancak yarış anlamını bulacak❤
Bikac hafta daha durayim bakalimKizlar ikili yarışlarda olmak istemeyen dönebilir mi ona gore eslestireyim herkes rakibinin sayfada aktif ve dişli olmasini ister kimseye haksızlık olmasın
Tam bir düello olursa ancak yarış anlamını bulacak❤
Aaaa cik cik ben bile 40-45 dk yurudum ayol
Ama kendi sporlarimi yaptımmmAaaa cik cik ben bile 40-45 dk yurudum ayol
Ev hanımları alabiliyor
Varmi alanEv hanımları alabiliyor
Ben zaten alamıyorum da, ev hanımları her türlü alıyo sanıyodum kötüymüş tühVarmi alan
Hanesinde varsa alamaz diyor
Kredi varmis ev hanimlarina cogu kisiye cikiyomusBen zaten alamıyorum da, ev hanımları her türlü alıyo sanıyodum kötüymüş tüh
Ya amac ta aniden gelirsiz kalana ulasmak zatenBen zaten alamıyorum da, ev hanımları her türlü alıyo sanıyodum kötüymüş tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?