Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haftanın özeti aynen canim

Bu hafta benim listede ilk haftam olacak. Bakalim bu hafta beni geçebilecek biri var mı? Yarın hafif spora da başlayacağım. Benim 98.6dan 97 yi görmem lazım bu hafta. Hatta 96.9 bile olabilir şu anda en yakın hedefim 89. 105lerdeyken 99 hayal gibiydi oldu. 89 da olacak. Ben geldim kızlar hadi kalkın hooppp

Aaynen bunu kastediyorum kilo verme işi bireysel ama biz bunu ekip işine dönüştürüyoruz daha eğlenceli hale getiriyoruz
Elbet motivasyonumuzu kaybettiğimiz dönemler olacak, zaten burası düşen motivasyonu yeniden bulacağımız bir yer olsun diye var

O kadar haklisin ki buraya girmedigim zaman direkt motivem dusuyor iyiki varsiniz beni birakmayin :) , DOBARLANIN BIRAHMAYIN GENDINIZIIII

İşte aradığımız motivasyon

Aaa bu arada pawcığım! Ben sana geçen gün gözlemeyi soracaktım. Bir gözleme yedim demiştin de hamurunu evde kendin mi yapıyorsun? Eğer öyleyse bana hamurunun tarifini verir misin diyecektim. Evdekileri karbonhidrata doyuramıyorum da bu aralar Bugün 2 ayrı hamur yoğurdum birini porsiyonlayıp buzluğa attım pizza yapılır diye. Diğerini de simit yaptım, yediler. Ben ucundan bile bakmadım. pawlover

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…