- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.601
Evet ya iyi de vermiş aslında ama geç oldu neyse haftaya daha çok vermiş olur artıkUmut bildirim yapsaydi yırtıyormusuz sonunculuktan şans
Haftanın özeti aynen canimKızlaaarr tamam Ramazan'ın ilk günü dedik, hedef kiloyu tutturamadık diye üzüldük vs geçti gittiiii
Geçen hafta ceza almayalım, dereceye girelim diye detokslar, ekstra sporlar havada uçuştu. Evet hedefe ulaştık ama sonradan spor yapıp bildirilen kiloların çoğu su kaybıydı bunun farkındaydıko yüzden ne oldu, haftaici yeniden o kiloyu görmemiz çarşambayı perşembeyi buldu. Eksilmemiz de en fazla 200-300 gram oldu.
Bu sebepleee motivasyonu düşürmek yoookk, her şeyi farkında olarak yaptık. Bu hafta o kadar fazla kilolar veremeyeceğimizi biliyorduuk hem geçen cuma sebebiyle hem de bir gün önce yapacağımız sahur sebebiyle
Kimimiz de regl ödemi de vardı falan fişman şimdi önümüze bakıyoruz. Buraya elimizden geldiğince girmeye devam edelim, birbirimizi motive edelim. Burada herhangi bir konuşma dönmediği zaman da ipleri salasımız geliyo, sorumluluk azalıyormus gibi oluyo.
Haydi yeni rakipler belirlensin, günlük sporlar iftar sonraları yapılsın, yarışma sporlari da artık öyle uçuk yapamayız ama elimizden geldiğince devam edelim. İftar sonrası tatlı işini en azından haftada 1 yapalım onu da mümkünse cumaya cumartesiye denk getirelim
İftardan beri inanılmaz tatlı isteğim vardı tahinli kekler, pudingler beynimin içinde döndü durdu. Sonra ilk sayfadaki tabloya baktım. Hayır dedim, devam edeceğim. Bugün kaçamak sırası değil zaten regl ödemi var. Sonraya sakla kalk spor yap
Aaynen bunu kastediyorumAynen canım yarış falan işin zevki aslında mecburiyet değil kim ne yaparsa kendisi için yapıyor. Yarış daha fazla aktif olmamızı sağlıyor. Mesela bugün yarış olmasa 12 ye kadar oturup sonra spor sonra sahur yapıp yatacaktım ama yarış olduğu için oturmuyorum. Yarış seysinden galiba oruç sonrası miskinlikte yok ben de. Ayrıca bu ramazanı herkes evinde kendi halinde geçireceği için davetler vs olmayacak gelen giden olmayacak o yüzden spor yapmamıza engel bir durum yok tabi küçük çocuğu olanlar falan için durum farklı
Haftaya yüzdesi ikiye bölünecekEvet ya iyi de vermiş aslında ama geç oldu neyse haftaya daha çok vermiş olur artık
Nasipte aç kalmak varmışAaaa kuzum valla aklıma geldi kesin uyuyor dedim ama aç kalcagini bilseydim uyandırirdim
İlaç aldım daha iyiyim ama yatacağım yine iftar bile yapamadım sayılır uyumadan bir bakayım dedim
O kadar haklisin ki buraya girmedigim zaman direkt motivem dusuyor iyiki varsiniz beni birakmayin :) , DOBARLANIN BIRAHMAYIN GENDINIZIIIIKızlaaarr tamam Ramazan'ın ilk günü dedik, hedef kiloyu tutturamadık diye üzüldük vs geçti gittiiii
Geçen hafta ceza almayalım, dereceye girelim diye detokslar, ekstra sporlar havada uçuştu. Evet hedefe ulaştık ama sonradan spor yapıp bildirilen kiloların çoğu su kaybıydı bunun farkındaydıko yüzden ne oldu, haftaici yeniden o kiloyu görmemiz çarşambayı perşembeyi buldu. Eksilmemiz de en fazla 200-300 gram oldu.
Bu sebepleee motivasyonu düşürmek yoookk, her şeyi farkında olarak yaptık. Bu hafta o kadar fazla kilolar veremeyeceğimizi biliyorduuk hem geçen cuma sebebiyle hem de bir gün önce yapacağımız sahur sebebiyle
Kimimiz de regl ödemi de vardı falan fişman şimdi önümüze bakıyoruz. Buraya elimizden geldiğince girmeye devam edelim, birbirimizi motive edelim. Burada herhangi bir konuşma dönmediği zaman da ipleri salasımız geliyo, sorumluluk azalıyormus gibi oluyo.
Haydi yeni rakipler belirlensin, günlük sporlar iftar sonraları yapılsın, yarışma sporlari da artık öyle uçuk yapamayız ama elimizden geldiğince devam edelim. İftar sonrası tatlı işini en azından haftada 1 yapalım onu da mümkünse cumaya cumartesiye denk getirelim
İftardan beri inanılmaz tatlı isteğim vardı tahinli kekler, pudingler beynimin içinde döndü durdu. Sonra ilk sayfadaki tabloya baktım. Hayır dedim, devam edeceğim. Bugün kaçamak sırası değil zaten regl ödemi var. Sonraya sakla kalk spor yap
Geçmedi ama çok daha iyiyim kahve iyi.geldiŞimdi nasıl oldun emniscim? Düzelenildin mi? Üzüldüm ya ilk gün sarsıntısı genelde herkeste oluyor.
İşte aradığımız motivasyonBu hafta benim listede ilk haftam olacak. Bakalim bu hafta beni geçebilecek biri var mı? Yarın hafif spora da başlayacağım. Benim 98.6dan 97 yi görmem lazım bu hafta. Hatta 96.9 bile olabilirşu anda en yakın hedefim 89. 105lerdeyken 99 hayal gibiydi oldu. 89 da olacak. Ben geldim kızlar hadi kalkın hooppp
Dondurma en masum diye düşündüm ama inşallah öyledirBu tablo daha çok dondurma kazanan talihliler gibi olmuş. Çekiliş yapılmışta sadece 2 kişicik kazanmış doğal olarak
Şuan tam böyle takım olarak yuvarlak oluşturup sarılma anindayiz hahahahaO kadar haklisin ki buraya girmedigim zaman direkt motivem dusuyor iyiki varsiniz beni birakmayin :) , DOBARLANIN BIRAHMAYIN GENDINIZIIII
Bende chiali pidemi yedim bir avuç içi kadar :) su ilaç kahveNasipte aç kalmak varmış
Hahahhahaha kizlar anlaşıldı ne zaman böyle sinerji yakalasak kol bacak gidiyor bizdeŞuan tam böyle takım olarak yuvarlak oluşturup sarılma anindayiz hahahaha
Nasıl olmuş pidee? Afiyetler olsunBende chiali pidemi yedim bir avuç içi kadar :) su ilaç kahve
Hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?