- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.701
65 yaş üstündekilere çok sorgusuz dağıttılar. Benim dedemin tarla ev bahçe bi sürü malı mülkü var şükür. Ama ona rağmen getirmişler para 65 yaş maaşı alıyo diye. Bence o kontrollü dağıtılmalıydı çocuğu olanlara verilmesi daha iyi olurduYa amac ta aniden gelirsiz kalana ulasmak zaten
Ben de varım yarışmak gayet iyiKizlar ikili yarışlarda olmak istemeyen dönebilir mi ona gore eslestireyim herkes rakibinin sayfada aktif ve dişli olmasini ister kimseye haksızlık olmasın
Tam bir düello olursa ancak yarış anlamını bulacak❤
Ahaha inşallah canım ya zayıflat benii ❤ ama tiramisu yedim bugün her cuma olduğu gibi kaçacağımı yaptım
Hayırlı sahurlarHayırlı sahurlar.
Bende çok az yürüdüm maalesef başım döndü bıraktım. 6bin adımcık sadece
Evet cnm işte bende de baş ağrısı yapıyor. Acıkma olmuyor ama yoğun baş ağrım oluyor. Sende de baş dönmesi olmuşMehfam bu arada hurma yoğurt hiç acıktırmadı midem çok rahattı ama tansiyonum yerlerde gezdi çok gözüm karardı
Düşük tansiyon var bende ona bağladım ben ama bilmiyorumEvet cnm işte bende de baş ağrısı yapıyor. Acıkma olmuyor ama yoğun baş ağrım oluyor. Sende de baş dönmesi olmuş
Ben hırslı değilim artık kararlıyım. Motivasyonumun düştüğü günler gurubuma güveniyorum beni iteleyin. Kilolu ve şirin olduğumu deseniz yeterÇok yakında 100lerden epey uzaklaşmış olacaksın inşallah canim ben inanıyorum sana yeter ki hic birakma
Su matarama limon koydum. Su bildirimini yaptığımdan beridir 1.5 lt suyu bitirmek uzereyim. 1 bardak su içmeyen ben limonlu suyu götürüyorum. Yarında birazcık hareket yaparsam süper olacak. Hafta ici de dukan birasina başlayacağım gitsin odemlerrrHaftaya @Tempus U Umudumvar07 listedesiniz sizden çok çok umutluyumbomba giibi bir giriş olsunn insallah
Anladım cnm. Ona göre yemek lazım işte. Allah korusun düşük tansiyon da sıkıntı.Düşük tansiyon var bende ona bağladım ben ama bilmiyorum
Başaracaksın cnm. Ne güzel kararlı olmak.. Birlikte başaracağız. Düşün ne güzel kıyafetler giyeceksin, sağlıklı olacaksın, özgüvenin yükselecek. Birsürü artılarla dolacaksınBen hırslı değilim artık kararlıyım. Motivasyonumun düştüğü günler gurubuma güveniyorum beni iteleyin. Kilolu ve şirin olduğumu deseniz yeter
Limon, salatalık, yeşil nane. Ben bu detoksla çok kilo verdim. Tabi az yedim ama bunu da içmek muhteşem etki sağladı banaSu matarama limon koydum. Su bildirimini yaptığımdan beridir 1.5 lt suyu bitirmek uzereyim. 1 bardak su içmeyen ben limonlu suyu götürüyorum. Yarında birazcık hareket yaparsam süper olacak. Hafta ici de dukan birasina başlayacağım gitsin odemlerrr
Yarına ne pişireceksiniz? Şimdiden pişireyim de yine aç kalmayayım
Mehfam bu arada hurma yoğurt hiç acıktırmadı midem çok rahattı ama tansiyonum yerlerde gezdi çok gözüm karardı
Yaa öyle sinsi sinsi yenerim
Ben istiyorum bu haftaki rakibimbalpamuk umdu . Minnoş bi rakipti ❤ Bu eşleştirme yarışları iyi oluyo bence takip ediyoruz falan. Rakip çok spor yaptıysa bakıp gaza gelip daha çok yaparızz
Günaydın evet canım ya dün çok sevindim sonuçlaraGünaydın arkadaşlar, inşallah iyiye doğru gidiyor gibi durumlar. Atlatacağız bu virüsü de inşallah. Güzel günler yakındır
Bende Bi sevinç doldu içimGünaydın evet canım ya dün çok sevindim sonuçlara ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?