- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.721
Nasıl oldun gerçekten cnm. Gece aklımda idinCherry Mom nasıl oldun?
Gece uyuyamadım ilacın etkisi geçince yine başladı niyetli değilim bugün emre olmasa tutulurda zaten 2 3 de yatıyorsun 6 da kalkıyorsunCherry Mom nasıl oldun?
Olsun iyi ol da sonra Emre büyüyünce birlikte tutarsınız bu günleriGece uyuyamadım ilacın etkisi geçince yine başladı niyetli değilim bugün emre olmasa tutulurda zaten 2 3 de yatıyorsun 6 da kalkıyorsun
Yaa üzüldüm. Sağlığın daha önemli. Bide dediğin gibi uyku probleminiz var. Ne yapılabilir başka acaba bu ağrılar içinGece uyuyamadım ilacın etkisi geçince yine başladı niyetli değilim bugün emre olmasa tutulurda zaten 2 3 de yatıyorsun 6 da kalkıyorsun
Gece uyuyamadım ilacın etkisi geçince yine başladı niyetli değilim bugün emre olmasa tutulurda zaten 2 3 de yatıyorsun 6 da kalkıyorsun
Canım migren için tüm şartları sağlıyorum düzensiz uyku stres yorgunluk oruclada susuzluk gelince hiç kaçırmıyor ama günlük yaşantımda ilaç tedavisi baya işe yaradı ben 10 günde bir hastanelik olurdum ve orda verdikleri bile geçirmezdi kolay kolay şimdi çok şükür bayadir gitmedim hastaneyeYaa üzüldüm. Sağlığın daha önemli. Bide dediğin gibi uyku probleminiz var. Ne yapılabilir başka acaba bu ağrılar için
Çok şükür cnm. Daha da azalarak biter inşallahCanım migren için tüm şartları sağlıyorum düzensiz uyku stres yorgunluk oruclada susuzluk gelince hiç kaçırmıyor ama günlük yaşantımda ilaç tedavisi baya işe yaradı ben 10 günde bir hastanelik olurdum ve orda verdikleri bile geçirmezdi kolay kolay şimdi çok şükür bayadir gitmedim hastaneye
İnşallah canım inşallah güzel günler gelecek artık. GünaydınGünaydın arkadaşlar, inşallah iyiye doğru gidiyor gibi durumlar. Atlatacağız bu virüsü de inşallah. Güzel günler yakındır
Canım sağlık bu hafife almaya gelmez. Geçmiş olsun sonra tutarsın artıkGece uyuyamadım ilacın etkisi geçince yine başladı niyetli değilim bugün emre olmasa tutulurda zaten 2 3 de yatıyorsun 6 da kalkıyorsun
Evet kuzum o uygulama çok güzel. Bende hesap yaparak vermiştim Bi süre kilo. Ama şuan bıraktımbalpamuk dün sormustun makro hesabı yapan uygulama diye fatsecret Diye bir uygulama var orada menü girince otomatik hesaplıyor makrolari.
Bir türlu bende düzenli girmeyi başaramadım ama dün birinci olan Ayşegül arkadaşın mesajlarını okudum, daha öncede gözüme çarpan bir arkadaştı çok guzel kilolar veriyor dedim ne yapıyor o da mı su orucu falan :) okudum ki kız normal yemeklerini yiyor ama devamlı kalori takibinde öyle ki artık kafasından kalori hesaplayacak noktaya gelmiş :)) birde devamlı evde yürüyormuş bence bu kadarını bizde yapabiliriz dedim ve bugün itibariyle kalori saymaya başladım
İnşallah canım sağolCanım sağlık bu hafife almaya gelmez. Geçmiş olsun sonra tutarsın artık
Hemen atladım ama bendebalpamuk dün sormustun makro hesabı yapan uygulama diye fatsecret Diye bir uygulama var orada menü girince otomatik hesaplıyor makrolari.
Bir türlu bende düzenli girmeyi başaramadım ama dün birinci olan Ayşegül arkadaşın mesajlarını okudum, daha öncede gözüme çarpan bir arkadaştı çok guzel kilolar veriyor dedim ne yapıyor o da mı su orucu falan :) okudum ki kız normal yemeklerini yiyor ama devamlı kalori takibinde öyle ki artık kafasından kalori hesaplayacak noktaya gelmiş :)) birde devamlı evde yürüyormuş bence bu kadarını bizde yapabiliriz dedim ve bugün itibariyle kalori saymaya başladım
Diyetkolik miEvet kuzum o uygulama çok güzel. Bende hesap yaparak vermiştim Bi süre kilo. Ama şuan bıraktımama ben farklı bir uygulama kullanıyordum.
Evet diyetkolik idi cnm. Şimdi de o üye girişi vs olayını kaldırmış. Hedef kilo vardı. Onlar yok şimdi anlamadım bende.Diyetkolik mi
Aslında fatsecret in menü girişi baya zor.ondanda sıkılıyorum
Diyetkolik baya kolay aslında.Diyetkolik mi
Aslında fatsecret in menü girişi baya zor.ondanda sıkılıyorum
Bakayım onada canımDiyetkolik baya kolay aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?