Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım. Standart senin hep ekmek 1,5 dilim yiyosun ne güzel. Ben bu sabah bir dilim su böreği yedim yanında yediklerim normal standart kahvaltıda yediklerimdi işte peynir, zeytin, bal, reçel ve yumurta gibi. Gün içinde telafi etmeye çalışıcam artık.

ben evden pırasa yemeğim vardı onu getirdim peteğin üstüne koydum burda ısınmıştır herhalde.

bide bardak çorba içerim , 1 dilim ekmekle tamamdır.
yazık canım benim petekte yemek ısıtıyor azmine hayranım doğrusu ben bekleyemezdim ısınmasını :))
öğle yemeği olarak barbunya pilaki getirdim evden
çorba var burda bi de
yanında da yoğurt salata falan
ama hiç doymayacakmışım gibi geliyo
e maşallah elif ne doymuycan birsürü yemek var işte
Afiyet olsun canım öğlen yediklerin tıkadı heralde akşama bişey yemene gerek kalmamış.
Aşık olmak güzel bir motive sebebi ben de bi iksir falan mı bulsam ne kendiliğimden aşık olamam çünkü
gülhan ne iksiri kıs bigün karşına çıkınca cin çarmışa dönersin iksire felan gerek kalmaz inşallah o duyguları yaşarsın canım gerçekten aşık olmak güzel bişey keşke hepimiz öyle olabilseydik aşk bambaşka
gülhan gözünde büyütme 1 kilo versen iniyorsun işte 70 in altına

var ama 1 dilim ekmek çok az
ben de çorbadan vazgeçtim
2 diim yicem

Bugünkü hedefim mutfak temizliği. Akşama kadar uğraşırsam acaba kahvaltımı eritebilir miyim içime oturdu acısı ama tek avuntum kahvaltıyı eritme imkanının olması. Arada sıkılırsam uğrarım buraya. Ben gidip işe koyulayım en iyisi.

hala var hemen yollayayım bi de etlisini dene. Pek vakit yoktu, düdüklü tencerede pişirdim. Portakallısını da ben bilmiyorum. Sebze hastasıyım her öğlen pişiren olsa ben de yerim

bende pişiriyorum etli kerevizi çok güzel oluyo.ama tavsiye ederim portakallısınıda dene derim.su yerine portakal suyu koyucaksın bunun için o kadar basit

o kadar yok ki canım 1,2 kilo verince 70 in altındasın işte

var ama 1 dilim ekmek çok az
ben de çorbadan vazgeçtim
2 diim yicem
afiyet olsun canım,tercih meselesi

temizlikte eritirsin onu canım.akşam da birazda hafig yersin tamamdır bu iş

istersem bi kuzu yiyim ekmeksiz doymam imkansız
gibi geliyo bana kızlar

allah allah

sana kolay gelsin şekerimmmm

kızlaaaarr bugün cuma herkese günaydın hadi hadi bildirimleri uuntmadınız demi kıslar

günaydın kızlar kilomu bildiriyorum 81,1 ama düz 81 diyek
inip çıkıo yarım kilo vermişim
hissediyorum yakında çıkış yapıcam

sabah kahvaltım çeyrek beyaz ekmek esmer emeğim bitmiş süpriz oldu
1 yumurta ve biraz beyaz peynirle sandviç yaptım
yanında da açık çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…