- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.441
ben dün gece;
1 kase yayla çorbası
1 tabak makarna yedim yoğurtlu
ara:2 tane muzu çatalla ezdim,üzerine tarçın serptim 1 çay kaşığı kadarda bal döktüm.koçişimle yedik.
tatlı ihtiyacına birebir kızlar şiddetle tavsiye ederim.(hatta üzerine biraz kırılmış cevizde koyulabilir,güzel olur sanki)
bu sabah;
2 yumurtayla domatesli ,peynirli omlet yaptım
1,5 dilim ekmek
2 fincan çayla
bir güzel kahvaltımı yaptım
öğle yemeği olarak barbunya pilaki getirdim evden
çorba var burda bi de
yanında da yoğurt salata falan
ama hiç doymayacakmışım gibi geliyo
yazık canım benim petekte yemek ısıtıyorben evden pırasa yemeğim vardı onu getirdim peteğin üstüne koydum burda ısınmıştır herhalde.
bide bardak çorba içerim , 1 dilim ekmekle tamamdır.
e maşallah elif ne doymuycan birsürü yemek var işteöğle yemeği olarak barbunya pilaki getirdim evden
çorba var burda bi de
yanında da yoğurt salata falan
ama hiç doymayacakmışım gibi geliyo
gülhan ne iksiri kıs bigün karşına çıkınca cin çarmışa dönersin iksire felan gerek kalmaz inşallah o duyguları yaşarsın canım gerçekten aşık olmak güzel bişey keşke hepimiz öyle olabilseydik aşk bambaşkaAfiyet olsun canım öğlen yediklerin tıkadı heralde akşama bişey yemene gerek kalmamış.
Aşık olmak güzel bir motive sebebiben de bi iksir falan mı bulsam ne kendiliğimden aşık olamam çünkü
gülhan gözünde büyütme 1 kilo versen iniyorsun işte 70 in altına70li kiloların altına inmek benim için bir devrim olacak. Hele 65 kiloyu en son 2001 yılında görmüştüm galiba :) 61-2 li kiloları ise 1995te lise 1 de görmüştüm. Bu kadar yılın birikimini eritmek için benim çook azimli olmam lazım.
var ama 1 dilim ekmek çok az
ben de çorbadan vazgeçtim
2 diim yicem
Neden öyle geliyo ki? Salata yoğurt olunca bol bol yersin olmaz mı?
hala var hemen yollayayım bi de etlisini dene. Pek vakit yoktu, düdüklü tencerede pişirdim. Portakallısını da ben bilmiyorum. Sebze hastasıyım her öğlen pişiren olsa ben de yerim
70li kiloların altına inmek benim için bir devrim olacak. Hele 65 kiloyu en son 2001 yılında görmüştüm galiba :) 61-2 li kiloları ise 1995te lise 1 de görmüştüm. Bu kadar yılın birikimini eritmek için benim çook azimli olmam lazım.
afiyet olsun canım,tercih meselesi
var ama 1 dilim ekmek çok az
ben de çorbadan vazgeçtim
2 diim yicem
afiyet olsun canım. Standart senin hep ekmek 1,5 dilim yiyosun ne güzel. Ben bu sabah bir dilim su böreği yedim yanında yediklerim normal standart kahvaltıda yediklerimdi işte peynir, zeytin, bal, reçel ve yumurta gibi. Gün içinde telafi etmeye çalışıcam artık.
istersem bi kuzu yiyim ekmeksiz doymam imkansız
gibi geliyo bana kızlar
bugünkü hedefim mutfak temizliği. Akşama kadar uğraşırsam acaba kahvaltımı eritebilir miyimIçime oturdu acısı ama tek avuntum kahvaltıyı eritme imkanının olması. Arada sıkılırsam uğrarım buraya. Ben gidip işe koyulayım en iyisi.
ben çıkıyorum kızlar.görüşürüzzz
günaydın kızlar kilomu bildiriyorum 81,1 ama düz 81 diyek
Inip çıkıo yarım kilo vermişim
hissediyorum yakında çıkış yapıcam
81 ide gördüm darısı 7 li rakamların başına inşallahhhhhh
amiiinnn canım ikimizin de başına inşallah
hemen çizelgemide değiştirdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?