- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.421
Ben geldiiiiimmmm
Gülhancım sen varsın bi tek galiba, nasılsın dicem ama pek huzurlu değilsin zaten.. Bol bol temizlik iyi valla kendiliğinden spor yapıyosun :)) Yediklerin de bence güzel ama saatler düzensiz, inşallah işlerin hafifler de sen de düzenine geri dönersin.
Bugünkü menümü yazayım hemen:
sabah: 1 ev poğaçası
Ara: yok
Öğle: 4 kaşık pilav, 3 kaşık bezelye, 2 kaşık kereviz
ara: 150 gram yoğurt
Akşam: arkadaşımın cheesecake'inden 2 yemek kaşığı kadar yedim. yanında da sütlü çayımdan :)
Tıkandım zaten günümü böyle kapatıyorum...
Kızlar size bi itirafta bulunucam, ben aşık oldum galiba :))) O yüzden gaza gelip hemen incelmem lazım
Canım huzurum da hiç yok burda o da etkiliyo bütün alışkanlıklarımı. Eskiden beri süregelen ailevi sorunlar var. Ve ben izmire gelince hepsiyle karşı karşıya geliyorum. Uzun bir süre izmirin adını anmayı düşünmüyorum. En iyisi tek başına yaşamak.
Gülsümcüm ordasın görüyorum seninapıyosun?
Ben akşam için etli kereviz yemeği pişiriyorum. Yanında da bulgur pilavı, izmire özel foça yoğurdu ve çorba yemeyi düşünüyorum :)
Ben geldiiiiimmmm
Gülhancım sen varsın bi tek galiba, nasılsın dicem ama pek huzurlu değilsin zaten.. Bol bol temizlik iyi valla kendiliğinden spor yapıyosun :)) Yediklerin de bence güzel ama saatler düzensiz, inşallah işlerin hafifler de sen de düzenine geri dönersin.
Akşam: arkadaşımın cheesecake'inden 2 yemek kaşığı kadar yedim. yanında da sütlü çayımdan :)
Kızlar size bi itirafta bulunucam, ben aşık oldum galiba :))) O yüzden gaza gelip hemen incelmem lazım
günaydııınn kızlar tükkanı ben açıyorum
bu sabah 1 yumurta 2 dilim esmer ekmek azcık peynir
3 zeytin ve form çayımla kahvaltımı yaptım
ben dün gece;
1 kase yayla çorbası
1 tabak makarna yedim yoğurtlu
ara:2 tane muzu çatalla ezdim,üzerine tarçın serptim 1 çay kaşığı kadarda bal döktüm.koçişimle yedik.
tatlı ihtiyacına birebir kızlar şiddetle tavsiye ederim.(hatta üzerine biraz kırılmış cevizde koyulabilir,güzel olur sanki)
bu sabah;
2 yumurtayla domatesli ,peynirli omlet yaptım
1,5 dilim ekmek
2 fincan çayla
bir güzel kahvaltımı yaptım
afiyet olsun canım
ama muz diyette yasak aklında olsun
yasak mı niye ki
günaydın elifcimm maşallah kahvaltın çok güzel canım afiyet olsungünaydııınn kızlar tükkanı ben açıyorum
bu sabah 1 yumurta 2 dilim esmer ekmek azcık peynir
3 zeytin ve form çayımla kahvaltımı yaptım
ben dün gece;
1 kase yayla çorbası
1 tabak makarna yedim yoğurtlu
ara:2 tane muzu çatalla ezdim,üzerine tarçın serptim 1 çay kaşığı kadarda bal döktüm.koçişimle yedik.
tatlı ihtiyacına birebir kızlar şiddetle tavsiye ederim.(hatta üzerine biraz kırılmış cevizde koyulabilir,güzel olur sanki)
bu sabah;
2 yumurtayla domatesli ,peynirli omlet yaptım
1,5 dilim ekmek
2 fincan çayla
bir güzel kahvaltımı yaptım
herkese günaydınnn kıslar bugün kahvaltıda
2 fincan şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k büyüklüğünde yumurta
1 çay kaşığı reçel
yedim peynirim yoktu bu soğukta markete gitmeyede üşendim güneş iyice çıksında sıcacık olsun ondan sonra gidecem alışverişe
içinde çok şeker var
ha tatlı yemişsin ha muz kuzu
onun yerine ben elmayı rendeleyip pişiriyorum tarçınla
bal gibi tatlı geliyo bana valla
günaydın elifcimm maşallah kahvaltın çok güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun begümcüm mönülerin güzel olmuş kız o muzu ne güzel özenle hazırlamışsın öyle ben kızıma bebekken o şekilde hazırlar yedirirdimafiyet olsun arkadaşım
herkese günaydınnn kıslar bugün kahvaltıda
2 fincan şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k büyüklüğünde yumurta
1 çay kaşığı reçel
yedim peynirim yoktu bu soğukta markete gitmeyede üşendim güneş iyice çıksında sıcacık olsun ondan sonra gidecem alışverişe
teşekkür ederim canım elma yiyebildiğim günleri özledim yaa dişlerim çok hassas şimdi sert şeyler yiyemiyorum malesef
sana da afiyet olsun canım
ben de ara öğünüm elmamı yiyorum şimdi
oohh afiyet olsun begümcümevet mantıklı.haklısın canım bi daha öle yapıyım barii
valla aynen öle özene bezene hazırladım bi güzel de yedik koçişle
afiyet olsun şekerim.peynir yerine yumurta yemişsin sende oda olur boşver
ben bugün ara öğün yiyemedim
artık az sonra öğle yemeğimi yerim bende
öğle yemeği olarak barbunya pilaki getirdim evden
çorba var burda bi de
yanında da yoğurt salata falan
ama hiç doymayacakmışım gibi geliyo
Ben geldiiiiimmmm
Bana da bi tabak var mı canım? Kerevize bayılırım, her öğlen yemeğinde zaten kereviz yiyorum salata yerine :)
Etlisini hiç yemedim ama, nasıl oluyor? ben portakallı seviyorum, bi de işte zeytinyağlı olanını
canım benim,sıkma canını.moralini bozma sonuçta geçici bi süre için ordasın onu düşün.iyi düşün herşey iyi olsun.
ayrıca 70 in altına inmeye çokta bişeyin kalmamış.başarabilmen için hala umut var yani bence
ayy merak ettim özel foça yoğutdunu doğrusu kızzz
1 dilim ekmeğin yokmu elifcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?