Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydııınn kızlar tükkanı ben açıyorum
bu sabah 1 yumurta 2 dilim esmer ekmek azcık peynir
3 zeytin ve form çayımla kahvaltımı yaptım

oooo hayırlı olsun
yemeden içmeden kesilirsin sen şimdi

canım benim,sıkma canını.moralini bozma sonuçta geçici bi süre için ordasın onu düşün.iyi düşün herşey iyi olsun.
ayrıca 70 in altına inmeye çokta bişeyin kalmamış.başarabilmen için hala umut var yani bence

Gülsümcüm ordasın görüyorum seni napıyosun?

Ben akşam için etli kereviz yemeği pişiriyorum. Yanında da bulgur pilavı, izmire özel foça yoğurdu ve çorba yemeyi düşünüyorum :)

ayy merak ettim özel foça yoğutdunu doğrusu kızzz

yediklerin güzel bence canım.akşam da azcık kaçamak yapınca yemek yemeyerek dengelemişsin bence.süperrr

ayrıca aşık olmak daha da süperrrrrrr

günaydınnnn şekerimmm.kahvaltın güzelmiş afiyet olsun

Son düzenleme:
ben dün gece;

1 kase yayla çorbası
1 tabak makarna yedim yoğurtlu

ara:2 tane muzu çatalla ezdim,üzerine tarçın serptim 1 çay kaşığı kadarda bal döktüm.koçişimle yedik.
tatlı ihtiyacına birebir kızlar şiddetle tavsiye ederim.(hatta üzerine biraz kırılmış cevizde koyulabilir,güzel olur sanki)

bu sabah;

2 yumurtayla domatesli ,peynirli omlet yaptım
1,5 dilim ekmek
2 fincan çayla
bir güzel kahvaltımı yaptım

afiyet olsun canım
ama muz diyette yasak aklında olsun

günaydın elifcimm maşallah kahvaltın çok güzel canım afiyet olsun

afiyet olsun begümcüm mönülerin güzel olmuş kız o muzu ne güzel özenle hazırlamışsın öyle ben kızıma bebekken o şekilde hazırlar yedirirdim afiyet olsun arkadaşım

herkese günaydınnn kıslar bugün kahvaltıda
2 fincan şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k büyüklüğünde yumurta
1 çay kaşığı reçel
yedim peynirim yoktu bu soğukta markete gitmeyede üşendim güneş iyice çıksında sıcacık olsun ondan sonra gidecem alışverişe

sana da afiyet olsun canım
ben de ara öğünüm elmamı yiyorum şimdi

içinde çok şeker var
ha tatlı yemişsin ha muz kuzu
onun yerine ben elmayı rendeleyip pişiriyorum tarçınla
bal gibi tatlı geliyo bana valla

evet mantıklı.haklısın canım bi daha öle yapıyım barii

valla aynen öle özene bezene hazırladım bi güzel de yedik koçişle

afiyet olsun şekerim.peynir yerine yumurta yemişsin sende oda olur boşver

sana da afiyet olsun canım
ben de ara öğünüm elmamı yiyorum şimdi
teşekkür ederim canım elma yiyebildiğim günleri özledim yaa dişlerim çok hassas şimdi sert şeyler yiyemiyorum malesef
oohh afiyet olsun begümcüm
ben bugün ara öğün yiyemedim
artık az sonra öğle yemeğimi yerim bende

bende kahvaltımı geç yapmıştım o yüzden ara öğün yemedim birazdan yemek yapıcam ondan yerim artık öğlen olarak

ben evden pırasa yemeğim vardı onu getirdim peteğin üstüne koydum burda ısınmıştır herhalde.

bide bardak çorba içerim , 1 dilim ekmekle tamamdır.

öğle yemeği olarak barbunya pilaki getirdim evden
çorba var burda bi de
yanında da yoğurt salata falan
ama hiç doymayacakmışım gibi geliyo

Afiyet olsun canım öğlen yediklerin tıkadı heralde akşama bişey yemene gerek kalmamış.
Aşık olmak güzel bir motive sebebi ben de bi iksir falan mı bulsam ne kendiliğimden aşık olamam çünkü

Hala var hemen yollayayım bi de etlisini dene. Pek vakit yoktu, düdüklü tencerede pişirdim. Portakallısını da ben bilmiyorum. Sebze hastasıyım her öğlen pişiren olsa ben de yerim

70li kiloların altına inmek benim için bir devrim olacak. Hele 65 kiloyu en son 2001 yılında görmüştüm galiba :) 61-2 li kiloları ise 1995te lise 1 de görmüştüm. Bu kadar yılın birikimini eritmek için benim çook azimli olmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…