• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya boşver öyle böyle zayifliyoruz 😍😍 hep kendime diyorum aman ne acelen var yarin düğünün mu olacak ? Cuma günleri sadece burdaki liste için stres oluyorum sonuçta girdiysek bu listeye hakkını vereceğiz bundan başkada bir kaygım yok. Hayatımı böyle devam ettiririm yani ne tatlı yemedigime üzülüyorum ne hamur...yiyince kusasim geliyor. Sadece spor kısmı böyle devam etmez ama onuda en az haftada 3 yine bisiklet yuruyus flann hallederim bu da kilo korumaya yeter diyorum
Evet hep cuma için endişemiz. Takım için. Değilse yavaş yavaş gitsin önemli değil diyorum bende ☹️

Ya boşver öyle böyle zayifliyoruz 😍😍 hep kendime diyorum aman ne acelen var yarin düğünün mu olacak ? Cuma günleri sadece burdaki liste için stres oluyorum sonuçta girdiysek bu listeye hakkını vereceğiz bundan başkada bir kaygım yok. Hayatımı böyle devam ettiririm yani ne tatlı yemedigime üzülüyorum ne hamur...yiyince kusasim geliyor. Sadece spor kısmı böyle devam etmez ama onuda en az haftada 3 yine bisiklet yuruyus flann hallederim bu da kilo korumaya yeter diyorum
Benim yolum daha uzun ya zayıflayamadan öleceğim ben ya. Resmen mezarım güzel olsun diye uğraşıyorum ben 🙈🙈😂

Benim yolum daha uzun ya zayıflayamadan öleceğim ben ya. Resmen mezarım güzel olsun diye uğraşıyorum ben 🙈🙈😂
Sen çok kendini strese sokuyosun bence kilo vereceğim diye bakma olaya tartıyı da yoket

Kız bütün olay o başka nereye bakayım.
Kuzum sal kendini yaaaa strese sokmaa diyetini yapıyosun, azıcık ta hareket et gider elbett kalıcı değiller korkma, güzel şeyler emek ister. Bende +300 ü gördüm bi saldım kendimi :KK14:

Back
X