- Emoji Skoru
- 95.156
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #346.381
Bu malzemeler bende yokSevgi ben de takip ederim ay takvimini. Kızımın saçlarını aslan burcunda kese kese güçlendirdim. Şimdi daha canlı. Tavsiye ederim siz de deneyin. Saçınızın bir ucundan 1 tutam kesseniz bile olur.
Benim sprey şişemde bir kaç yapı karıştırdım onu sürüyorum saçıma. Siz de evinizde ne yağ varsa uçlarına saç derinize sürebilirsiniz. Hindistan cevizi yağı varsa o çok güzel olur. Ben yine burdan bir tarif bulmuştum. Tek tük beyazlarım çıkmaya başladı benim. Dip boya yaptırıp sürekli saç açtırdığı dan farketmemişim. Dipleri bırakınca gerçekle yüzleştim.Muhtemelen her ay dip açtırmak saçımın beyazlamasını arttırdı. 2-3 tel varken 10 tel olmuş. Beyazlamayı durduran katışım diye görmüştüm onu kullanıyorum ama beyazlara etki ettiği falan yok henüz
Sadece saçlarımı yumuşacık yapıyor. Daha da güçlendiriyor bunu farkettim. Ve daha hızlı uzadı sanki.
Benim karışımım:
-Isırgan tohumu yağı
-Ceviz yazı
-Çörek otu yağı
-Havuç yağı
Bu karışımı sürüyorum saçıma. Geçen hafta avokado yağı ile 1 yumurtayı çırptım. Yumurtada saça çok iyi geliyor. Ya sadece yağ ya da yumurtayla çırpılmış bir yağı saçınıza yedirip bir bone veya bone yoksa havluyla sarıp en az 1-2 saat bekletmeniz gerekiyor. Sonra ılık suyla iyice akıtıp şampuanlıyoruz. Krem kullanıyorsanız en son da saç kremi yapıyoruz. Ve saçlar pammukkkk gibiDaha canlı ve diri gözüküyor.