• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yumurtalı tarif mi istiyorsun? 😃 Sütlü yumurtayı da seversin belki kızım bayılıyor da😂 yumurtayı kırıyorsun içine biraz un 1 kesme şeker biraz tuz katıp bir tabakta çırpıyorsun. Sonra da tereyağ veya zeytinyağı (hangisini tercih ediyorsan) onunla pişiriyorsun. İçinde un olduğu için böyle hafif yanık gibi kızarıyor yumurta o tarı çok seviyorum.😍 Bazen kabaklı da yapıyorum mücver gibi. Kabağı rendele hatta taze soğanda koyarsan o da yakışıyor. Biraz yağda çevir üzerine çırpılmış yumurtayı dök kısık ateşte pişir. Üzerine beyaz peynir az çörek otu koyuyorum ocaktan almaya yakın. Kısık ateşte pişirince börek gibi pişiyor çevirmeye gerekte kalmıyor yumurtayı. 😊
Ayy teşekkür ederim 😍 yumurtanın tadını alınca yiyemiyorum deniyim bunları da 🤩

Giremedim kızlar kusura bakmayın. Depresyonun eşiğindeyim. Burada da kimsenin moralini motivasyonunu düşürmek istemediğimden girmedim. Toparlamaya çalışırken hepten dağıtıyorum. Güçsüz hissediyorum kendimi😞
Amannnn ne depresyonu kızzz. Sağlıktan ötesi yok kuzum ben nişan attim daha kimse bilmiyor. Patlama öncesi sessizlikteyim. 3 gündür hastalıktan geberdim. Başkası olsun 10 kilo verirdi 🤣🤣 bende tık yok. Depresyon neymiş yemişim depresyonu bende bir kilo var senin depresyonu da yer

Amannnn ne depresyonu kızzz. Sağlıktan ötesi yok kuzum ben nişan attim daha kimse bilmiyor. Patlama öncesi sessizlikteyim. 3 gündür hastalıktan geberdim. Başkası olsun 10 kilo verirdi 🤣🤣 bende tık yok. Depresyon neymiş yemişim depresyonu bende bir kilo var senin depresyonu da yer
Vayss be rakibeme 😬 helalllll

Back
X