• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tempus Tempus senin oglanla benim ki akran öğlene kadar nasıl yatabiliyorsun 🙈🙈 ablası mi oyalıyor 😍😍
Evet canım kalkıp kahvaltılarını hazırlıyorum yedirip içiriyorum, biraz ablası idare ediyor, birazda anneannesi ile aynı binadayız o aşağıda ona iniyolar gün boyu yarı uyku yarı yemek geçiyor zaman 😊😊
Her ramazan böyle oluyo napalım düzensizlik içerisinde düzen kurmaya çalışıyoruz 🙈

Ablamınki birileri ayaklanmadan uyansa bile yataktan çıkmıyodu asla belki öyledir 🙈
Ahh kızım öyleydi, ama oğlum hiiiç durmaz gün aydınlandıysa uyanmak için yeterli bir sebep 😂

Heh bizede duphalac vermiş eczacı
Eskiden çorba içerdi simdi o da yok
Sabah muhallebi yada krep
Öğlen muz çilek elma + çubuk kraker
Aksam kek poğaça yada sadece ekmek yiyor aralarda meyve suyu kefir icerr Allah'tan yoksa iyice baticaz
Yaa benim küçük cimcime de aynen anlattığın gibi ya çoksinir oluyorum. Yemek yerine salatalık yesin, Yeşil biber, Domates, elma. Onca yemek yapıyorum içinden makarna yada köfte yer. Onlara ayrı yemek yapmıyorum artık önceden yapardım. Ama bu defa da yemiyor.

Kızım daha da küçükken çok kabız oluyordu. Doktorumuz 1 çay kaşığı keten tohumu yağı içirin demişti,çok iyi geliyor aklınızda olsun. Birde kefir de fayda ediyordu.
Evet zeytinyağı da içiliyor

Şimdi 4 yaşını bitirdi 1 ay oluyo hala öyle 🙈 akşam da 8de benim uykum var yaaa diyip gidip yatıyo çok rahat bi bebe 😄 geçenlerde ben baktım bi gün öğlen ben yoruldum biraz uzanıyım dedi bi gittim uyumuş yatağında 🙈
Masallaaah

Dukan birası içip zayıflayan varmı kaç günde kaç ayda kaç kilo verdiler

sadece dukan birası içmekle olmuyor diyet yapman lazım.Diyetin yanında iyi ödem attırdığı için daha kolay kilo vermeyi sağlıyor.

sadece dukan birası içmekle olmuyor diyet yapman lazım.Diyetin yanında iyi ödem attırdığı için daha kolay kilo vermeyi sağlıyor.
Tabii öyledir ben ekmek hiç tüketmem diyette olsam da olmasamda sadece tatlıyı sevdiğim için abartıyordum bugün niyetlendim diyete tatlı yemeyi bırakıyorum inşallah güzel sonuçlar olur

Kızlar hepimize motivasyon olsun diye Buse Terim’i şuraya bırakıyorum. IGTV çekerek kilo verme sürecini anlatacakmış. 85’ten 58’e dile kolay! Ben 68’de 5-6 kiloyu kaç yıldır veripte bi tutamadım. Bravo valla.👏🏻👏🏻👏🏻

Eklentiler

• 9525EF1A-8DF4-4FFA-A4C5-793FCAE7BA9D.webp
    9525EF1A-8DF4-4FFA-A4C5-793FCAE7BA9D.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 29
Dukan birası içip zayıflayan varmı kaç günde kaç ayda kaç kilo verdiler
O sadece bir detoks suyu ödem atıp vücudu hafifletmek metabolizmaya yardımcı birşey. Ekstra biseyler yapmadan tek başına kilo verdirecek bisey değil malesef.

Back
X