- Emoji Skoru
- 95.158
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #347.941
Cidden iftardan sonra başladı değil mi o da büyük başarı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden iftardan sonra başladı değil mi o da büyük başarı
Olur tabi canım benim büyük bardağim var günde 2 3 bardakta bitiyorYa şu Dukan birasini iftardan sonra yapıp sahura kadar içsem de olur mu?
Bende yeni farkettim. Hayırlı olsunOldum gitti![]()
Eşim güya bugün soda alacaktı bende başlıcaktım. Ama şuan diyemicem. GerginHem soda olduğu icin iftarın hazımsızlığı da gider
İyi o zaman akşam bakayım tarifine yapayım ya hazımsızlığı falan da giderir ödem de atar güzel olurOlur tabi canım benim büyük bardağim var günde 2 3 bardakta bitiyor
Metabolizma hızlaniyor kuzum ciddi fark var WC sayim arttıİyi o zaman akşam bakayım tarifine yapayım ya hazımsızlığı falan da giderir ödem de atar güzel olur
Yarışmalardan kazanalar da oluyo da ben parayla yaptımNasıl yaptın kız parayla mı oluyor o
Yok 1 fazla diyo ama ben senin olduğunu anlıyorum o 1 fazlanınpawlover beni altta görebiliyor musun ?
Zengin insanın hali başka tabiiYarışmalardan kazanalar da oluyo da ben parayla yaptım
Süper o zaman ben de takilayim şu birayla bu akşamMetabolizma hızlaniyor kuzum ciddi fark var WC sayim arttı![]()
He sende gözükmüyorsun ozman cuma misafirlik lerini rahatca yapabiliriz.Yok 1 fazla diyo ama ben senin olduğunu anlıyorum o 1 fazlanın![]()
Bende seni dünkü bacak yorgunluğu sonrası yatıyor sandim :)))Hayırlı olsunn selamlarr kızlarr
Sabahtan beri çocukların yazlıkları çıkarıp küçülenleri ayırmakla meşguldüm, listeyi hazırlayıp dışarı çıkıcam bi![]()
bacaklar cok fena zaten ama yatamiyorum is var , az once bi hapsurdum heryerim agridiBende seni dünkü bacak yorgunluğu sonrası yatıyor sandim :)))
Dolapları bende duzene soksam iiyi olcak detay işleri hiç sevmiyorum![]()
Nasıl oluyor ya. Normal miAha cumayı beklemedim gezindimde şimdiden -600 ler 700 ler![]()
BilmiyorumNasıl oluyor ya. Normal mi