• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman hafta da 2 gün yap bari arka arkaya olmasın. Işe yararsa 3 yaparsın.
Çok heyecanlandım şimdi ya bakarsınız cuma 67 ya da 66 yi görüyormuşum off ne güzel olur. Yine hayallere daldım 😂

kızlar bugün online bir diyetisyenle görüştüm yarın itibariyle başlıyorum bakalım nasıl olacak eğer toparlarsam listelere geri dönerim belki de psikolojim de iyi gelir
Bencede kaptanım. İyi olur inşallah 😍 bir şeye odaklanmak lazım bugünlerde

Sahur
Yok
Onun yerine yeşilçay ve bol su

İftar
Fırında sebze
Üzerine de domates sos, biber kavurma
Peynir
1 dilim ekmek

Ara
Bir avuç kuru üzüm leblebi karışımı

Spor
Yarım saat koşu
Yarım saat eliptik (ceza sporu)
15 dk bölgesel
6000 adım ( devam ediyorum sonucu yazarım tekrar)

Su
3 litre olur

Cherry Mom Cherry Mom nasıl ama toparlamisim dimi dünkü kaçamağı 💪🏻
⭐Menüde sporda şahane canım 😘😘

Ben bugün spor yapamayacak gibiydim.cok uykum var diye ama no kilo için saldırmaya devam 💪💪
Ay birde bugün başka takımlarda kilo verenleri gördukce tirstimmm 🙈🙈🙈 birde artık kaptan sorumlulugu geldi içimden diyorum kaptanda + gelirse bu ekip ne yapsın :KK70: :KK70: :KK70: eskiden cumadan korkardım şimdi dahaa çok korkuyorum :KK17::KK17::KK17:

Ben bugün spor yapamayacak gibiydim.cok uykum var diye ama no kilo için saldırmaya devam 💪💪
Ay birde bugün başka takımlarda kilo verenleri gördukce tirstimmm 🙈🙈🙈 birde artık kaptan sorumlulugu geldi içimden diyorum kaptanda + gelirse bu ekip ne yapsın :KK70: :KK70: :KK70: eskiden cumadan korkardım şimdi dahaa çok korkuyorum :KK17::KK17::KK17:
Bende hiç spor yapmam bugün demiştim ama Bi anda kendimi bölgesel yaparken buldum. Sonra baktım zıplıyorum 😬

Kızlar ya netten aldığım 38 beden giyselerin çoğu olmadı :kızgın: ama niye büyük geldi :KK53::KK53::KK53:
Kalıplar geniş demekki 36 da olmadık yani.🤭🤭🤭
Kahrolsun zayiflik :KK70::KK70::KK70:
Ah tatlım zayıf olmak da ayrı dert😂😂
Bende hiç spor yapmam bugün demiştim ama Bi anda kendimi bölgesel yaparken buldum. Sonra baktım zıplıyorum 😬
Yaa işte takım ruhu budur😂😂😂😂

Evvvett arasveannesi arasveannesi sahalara dönmüş 😍😍😍 no kiloya +240 puan geldiiiii :KK54: ⭐⭐

Sabah
Limonlu su ve iki haşlanmış yumurta...yeşillik.
..
Akşam..iki greyfurt .sebze yemegi 4 yemek kaşığı susuz şekilde....12 tane yeşil erik..
2 lt su
1 saat eliptik bisiklet 1 saatten fazla kesintisiz yürüyüş...

Back
X