Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeşil cayi falan da bir turlu düzene oturtamamistim Dukan içecegiyle o da aradan kalktı 2 poşet yeşil çay var onda :)) soguk olduğu için hoşuma gittiginden içiyorum :)

ya ben onu 1 sürahi yaptım her gün 1 bardak içiyorum Halbuki aklıma geldi normalde 1 günde o yaptığımızın hepsini bitirmiyor muyduk?

Kiz Allah seni tabi hergun 1 lt bitecek hahaah

Böyle bile iyi geldi ama sanki yaa Bugün tartıldım sabit çıktım ki regl oluşumun 3. Günü ve bugün karın ağrısından öldüm. Sıkıntıyı -şişliği atamadığım bir gün yani Bugün dışardaydım yine anneme gitmek zorundaydım, market alışverişi yaptım. Sonra geldim tek tek yıka yerleştir öfff hiç anlatmayayım burnumun ucu kaşınır maskeden üstü acır bide hava sıcaktı maskenin altında terledim gözlerimi korumak için taktığım gözlük buhar oluyor önümü göremiyorum falan ayyy mahvoldum yaa üzerimden tır geçti sanki. Sağlık çalışanlarını düşündümde bütün gün o maske ve gözlüklerle.... Allah yardımcıları olsun Burnumun üstü yara oldu resmen, onların halini asla anlayamayız.... onca stres altında birde....

yani şöyleki regl iken normalde 2 kilo fazla çıkarım net! Ama bugün sabittim. Mucizevi....

Aynen canım ya bende haberlerde izlemiştim onlar öyle saatlerce kalıyorlar yüz göz hep yara Allah razı olsun hepsinden
Çok sevindim sabite yarın biraZ.daha düşer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…