- 23 Mart 2016
- 31.069
- 92.340
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.841
Aynen kırk yilda bir görüşüyoruz beni güldürüyor her seferinde bende onla dalga geçiyorumFesatlık başka bir şey değil. Negatif insanlar. Öyle insanlar hiç huzurlu olmaz. Allah yardım etsin.
Yeşil cayi falan da bir turlu düzene oturtamamistim Dukan içecegiyle o da aradan kalktı 2 poşet yeşil çay var onda :)) soguk olduğu için hoşuma gittiginden içiyorum :)
:) Bilgilerinde öğrenci yaziyorduda ordan gördüm :)) e yinede gençsin canım bizim.buralari artık terk etmemiz lazimYok ben mühendisim ama şuan çalışmıyorum. 2 sene oldu öğrencilikten çıkalı :)
Kızlar bugün çok tembelim hava çok soğuk izmirde olmama rağmensadece 5 bin adım attım. Şuan tatlı diye ölüyorum
Kiz Allah seniya ben onu 1 sürahi yaptım her gün 1 bardak içiyorumHalbuki aklıma geldi normalde 1 günde o yaptığımızın hepsini bitirmiyor muyduk?Eki Görüntüle 2631615
Doğru ondan mı acaba :)))öğrencilerin dersler sınavlar bitti çünkü
Birden düştü enerjimizGeçmiş olsun canım benimde pek keyfim yok
Ay içiyorum da aslında ama sabahtan beri geçmedigeçmiş olsun su içersen iyi gelebilir
:) Bilgilerinde öğrenci yaziyorduda ordan gördüm :)) e yinede gençsin canım bizim.buralari artık terk etmemiz lazimbalpamuk gidiyoz gidiyoz geri.geliyoruz
Sen gel birde Ankara'yı görKızlar bugün çok tembelim hava çok soğuk izmirde olmama rağmensadece 5 bin adım attım. Şuan tatlı diye ölüyorum
Mezun olup.keyfi takilmak istiyorum artık yaBiz ayrılamayız adaşım biz buraların piriyiz artık.
Aaaa üşenmedim baktım suan kafa kafayayiz 10 derece olarakSiz gelin bir de Şırnak'ı görün
Hahaha Şırnak'ta hava iyi kızAaaa üşenmedim baktım suan kafa kafayayiz 10 derece olarak
Duzeltme hatta bizde rüzgar daha.cok
Kiz Allah senitabi hergun 1 lt bitecek hahaah
Aynen canım ya bende haberlerde izlemiştim onlar öyle saatlerce kalıyorlar yüz göz hep yaraBöyle bile iyi geldi ama sanki yaaBugün tartıldım sabit çıktım ki regl oluşumun 3. Günü ve bugün karın ağrısından öldüm. Sıkıntıyı -şişliği atamadığım bir gün yani Bugün dışardaydım yine anneme gitmek zorundaydım, market alışverişi yaptım. Sonra geldim tek tek yıka yerleştir öfff hiç anlatmayayım burnumun ucu kaşınır maskeden üstü acır bide hava sıcaktı maskenin altında terledim gözlerimi korumak için taktığım gözlük buhar oluyor önümü göremiyorum falan ayyy mahvoldum yaa üzerimden tır geçti sanki. Sağlık çalışanlarını düşündümde bütün gün o maske ve gözlüklerle.... Allah yardımcıları olsun Burnumun üstü yara oldu resmen, onların halini asla anlayamayız.... onca stres altında birde....
yani şöyleki regl iken normalde 2 kilo fazla çıkarım net! Ama bugün sabittim. Mucizevi....
çocuklarla koşturmaca bahçe işleri de başladı haftaya 5 gün Ankaradayım işe gideceğim hiç istemesem deSagol kaptanim.Nasılsınız ?
inşallah canım yaVay be önden resim istediler he iyiymiş
Vücut ölçüleri sporla hemen sıkılaşiyor kaptanım bir aya baya fark yaratırsınız devam ederseniz
Nöbet usulü devam mı yoksa herkes mi başlıyor kaptanım ?çocuklarla koşturmaca bahçe işleri de başladı haftaya 5 gün Ankaradayım işe gideceğim hiç istemesem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?