Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım o serbest :) yarın en gec 16.00 ya kadar bildirim yapabiliriz
Tartildin.mi sen hiç merak ediyorum ayran diyetini
Tartıldım kuzum hemde ayran detoksu un ilk gününden itibaren hergün ama yarın ayran detoksu bitmiş olacak ya o zaman sabah uyanır uyanmaz tartılıp yazarım. Haftaya da yapmayı düşünüyorum en azından 65 kilonun altına düşene kadar haftada 3 gün devam

Hahahaha süpersin yarın sabah tartıda arti görürsen canın sıkılmasın ziplama ödem yapıyor

Ay hadiiiii Ah ahhh kendime son dk golü attım desene! Oysa ki bunu biliyordum ve 1 gün önce spor yapmıyordum. Bütün hafta yapmadığımı son anda ettim kendime Ben bugün iyi değildim cidden kafam yerine oturmadan diğer uykuma geçeceğim şimdi

İyi uykular canım.

Sakın kuzum git yat hemen ıyyy muhlama da neymiş kötü o eeg o sakın sakın sakın hemen yatağa yat dolaşma ayakta

Kendime ödülüm muhlama olacak galiba ilk ödül zamanımda. Şu an midem gurul gurul ve hemen yatacağım. Bundan fazla oturma bana zarar.

Kendime ödülüm muhlama olacak galiba ilk ödül zamanımda. Şu an midem gurul gurul ve hemen yatacağım. Bundan fazla oturma bana zarar.
Benimde ödülüm tulumba tatlısı olacak ya da şerbetli harhangi bir tatlı bu diyet bana şerbetli tatlıyı sevdirdi normalde hayatta yemem hep tercihim sütlü tatlı olmuştur ama aerık ölüp bitiyorum. Bu arada ödül zamanı ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…