- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.881
Tartıldım kuzum hemde ayran detoksu un ilk gününden itibaren hergünYok canım o serbest :) yarın en gec 16.00 ya kadar bildirim yapabiliriz
Tartildin.mi sen hiç merak ediyorum ayran diyetini
Hahahaha süpersinyarın sabah tartıda arti görürsen canın sıkılmasın ziplama ödem yapıyor
Sakın kuzum git yat hemen ıyyy muhlama da neymiş kötü o eeg o sakın sakın sakın hemen yatağa yat dolaşma ayaktaŞu saatte canım muhlama istemeseydi iyiydiNeyse sporumu yaptım yatıp uyuyacağım zaten. Çık aklımdan muhlama!
İyi uykular canım.Ay hadiiiiiAh ahhh kendime son dk golü attım desene! Oysa ki bunu biliyordum ve 1 gün önce spor yapmıyordum. Bütün hafta yapmadığımı son anda ettim kendime Ben bugün iyi değildim cidden kafam yerine oturmadan diğer uykuma geçeceğim şimdi
Ekip çıldırdıBu saatte yürüyüşe çıktık
Doğrudur en son üniversite zamanları geliyordum buraya zaman çabuk geçiyor:) Bilgilerinde öğrenci yaziyorduda ordan gördüm :)) e yinede gençsin canım bizim.buralari artık terk etmemiz lazimbalpamuk gidiyoz gidiyoz geri.geliyoruz
Sakın kuzum git yat hemen ıyyy muhlama da neymiş kötü o eeg o sakın sakın sakın hemen yatağa yat dolaşma ayakta
Ben yatıyorumEkip çıldırdıherkes spora mi başladı.yahu
Yarına bırak şuan ağır olurŞu saatte canım muhlama istemeseydi iyiydiNeyse sporumu yaptım yatıp uyuyacağım zaten. Çık aklımdan muhlama!
Benimde ödülüm tulumba tatlısı olacak ya da şerbetli harhangi bir tatlı bu diyet bana şerbetli tatlıyı sevdirdi normalde hayatta yemem hep tercihim sütlü tatlı olmuştur ama aerık ölüp bitiyorum. Bu arada ödül zamanı ne zamanKendime ödülüm muhlama olacak galiba ilk ödül zamanımda. Şu an midem gurul gurul ve hemen yatacağım. Bundan fazla oturma bana zarar.
Iyi uykularHerkese tatlı uykular kızlar. Gerçekten kaçtım. Güzel rüyalar görün sabaha eriyerek uyanın. Ben de tabii! Ödem mödem olmasın tüm şişlerim insin amiiiinnnn.❤
Cuma cnm. Su içine limon elma vs koyabilirsin öyle de güzel oluyor içiliyor.Tartı günümüz cuma mi pazartesi mi ilk tartı için heyecanlıyım.Birde ben 2-3 bardaktan fazla su içemiyorum normalde de çok şu içen biri değilim bir öneriniz var mi kızlar
Oruç isen saat 4e kadar tartılıp bildirmek gerekiyor. Ama değilsen sabah kalkınca su bile içmedenTartı günümüz cuma mi pazartesi mi ilk tartı için heyecanlıyım.Birde ben 2-3 bardaktan fazla su içemiyorum normalde de çok şu içen biri değilim bir öneriniz var mi kızlar
Bende kendimi bi boşlukta hissediyorum. Tartı benimle dalga geçmiş olabilir yarını merakla bekliyorum.C Cagrihilal1 sende de cuma stresi olmayınca hiç eglenceli olmuyon o meşhur kaygın beni çok gulduruyordu
Ben inanamadım sizde inanamayacaksınızKız kaac kilo eksisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?