- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.861
VayyysssMezun kilomd a geliyormuşum bide
Kız kaac kilo eksisin senMezun kilomd a geliyormuşum bide
Kaptanim C Cagrihilal1 uçuyor yani varın siz düşününBu haftanız nasıl geçti inşallah güzel geçmiştir yarın sonuçları merakla bekliyorum
nöbet usulu devam ama normalleşme başladı muhtemelen bayram sonu normale dönerNöbet usulü devam mı yoksa herkes mi başlıyor kaptanım ?
oo mezun mu olacaksın maşallahVayyysss
İnşallahh kaptanım. Yarın güzel Bi rakam görürsemoo mezun mu olacaksın maşallah
ne diyorsun 100 gr dan fazla deseneKaptanim C Cagrihilal1 uçuyor yani varın siz düşünün
Bence yarın da guzel olacak gibi duruyor yine ekibin çoğu elinden geleni yaptı regli dönemine çok denk gelen arkadaşımız var ama onada artik birsey yapamıyoruz
Ben zaten kahvaltıda peynirden başka birşey aramıyor gözüm bide uykudan uyanınca öyle ne yığabildiysem yoksa ne zamandandir sahurda sütlü yulaflı birseyler yiyeyim hafif olur ekmekte yememiş olurum diye dusunuyorum ama anca hazırlanmış olanları yiyorumMenüyu baya azaltmissin canim bence kahvaltıyi en azından daha iyi yapabilirsin
Bugün soğuk kuzum yarından itibaren güneşli boşuna dememişler havasına ve kızına güven olmaz diyeizmir soğuk mu hala yahu???
Çok iyi o zmnBen zaten kahvaltıda peynirden başka birşey aramıyor gözüm bide uykudan uyanınca öyle ne yığabildiysem yoksa ne zamandandir sahurda sütlü yulaflı birseyler yiyeyim hafif olur ekmekte yememiş olurum diye dusunuyorum ama anca hazırlanmış olanları yiyorum
Açıkçası dahada dikkat etmeyi sunuyorum
Birde bugün regl oldum acaba yarin tartıda fazla gosterirmi
Normalde dun tartıldım 111.5 gösterdi gecen cuma 112. 2 idi yanlis hatırlamıyorsam
Hoşgeldin tatlımNabersiniz tatlılar
çocuklarla koşturmaca bahçe işleri de başladı haftaya 5 gün Ankaradayım işe gideceğim hiç istemesem de
Yok canım o serbest :) yarın en gec 16.00 ya kadar bildirim yapabiliriz
Hahahaha süpersinKızlar inanmayacaksınız ama kalktım üşenmedim 500 zıp zıp yaptım yoksa bugün de sporsuz kapatacaktım içim el vermedi. Eşim yatmaya gitmişti su içmeye kalkmış baktı ben zıplıyorum şokla bana bakıyor ahahahahahNe oldu sana az önce koltukta uyukluyordun bir anda patlama mı yaşadın dedi koptum, gülmekten zıplayamadım Bir de nefesim karnımda yarı sesli yarı içimden otuz sekiz-otuz dokuz sayma şeklimi taklit ediyor mutfaktan hahahah koptuuummmm
İyi akşamlar;
Dünkü menümü yazamadım yazayım hemen
06.05.2020
Sahur:
2 haşlanmış yumurta
salatalık, domates
4 zeytin ve çay
İftar:
1 kase çorba+ salata
2 kaşık muhlama
Ara:
1 avuç leblebi
3 bardak su ( malesef çok su içemiyorum)
Yat.yat koşŞu saatte canım muhlama istemeseydi iyiydiNeyse sporumu yaptım yatıp uyuyacağım zaten. Çık aklımdan muhlama!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?