Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu haftanız nasıl geçti inşallah güzel geçmiştir yarın sonuçları merakla bekliyorum
Kaptanim C Cagrihilal1 uçuyor yani varın siz düşünün
Bence yarın da guzel olacak gibi duruyor yine ekibin çoğu elinden geleni yaptı regli dönemine çok denk gelen arkadaşımız var ama onada artik birsey yapamıyoruz

Menüyu baya azaltmissin canim bence kahvaltıyi en azından daha iyi yapabilirsin
Ben zaten kahvaltıda peynirden başka birşey aramıyor gözüm bide uykudan uyanınca öyle ne yığabildiysem yoksa ne zamandandir sahurda sütlü yulaflı birseyler yiyeyim hafif olur ekmekte yememiş olurum diye dusunuyorum ama anca hazırlanmış olanları yiyorum

Açıkçası dahada dikkat etmeyi sunuyorum

Birde bugün regl oldum acaba yarin tartıda fazla gosterirmi

Normalde dun tartıldım 111.5 gösterdi gecen cuma 112. 2 idi yanlis hatırlamıyorsam

Çok iyi o zmn

Kızlar inanmayacaksınız ama kalktım üşenmedim 500 zıp zıp yaptım yoksa bugün de sporsuz kapatacaktım içim el vermedi. Eşim yatmaya gitmişti su içmeye kalkmış baktı ben zıplıyorum şokla bana bakıyor ahahahahah Ne oldu sana az önce koltukta uyukluyordun bir anda patlama mı yaşadın dedi koptum, gülmekten zıplayamadım Bir de nefesim karnımda yarı sesli yarı içimden otuz sekiz-otuz dokuz sayma şeklimi taklit ediyor mutfaktan hahahah koptuuummmm

Hahahaha süpersin yarın sabah tartıda arti görürsen canın sıkılmasın ziplama ödem yapıyor

Şu saatte canım muhlama istemeseydi iyiydi Neyse sporumu yaptım yatıp uyuyacağım zaten. Çık aklımdan muhlama!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…