- 23 Mart 2016
- 31.070
- 92.349
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.161
Hiç ödül yok mu yaa kaçamağa gerek kalmasaTakıma hoşgeldiniz kizlaar artık listeye etki ediyorsunuz löp löp kaçamak yapamayacaksiniz canıma degsin
Ceylansnn hanmeli
Sorma sorma hahaha yaz tatiline girmeden başlamıştım diyete. Dönüşte baya baya incelmiştim ilk derse girene kadar beni gören herkes geçiş yaptım falan sanmıştı sonra yahu ben sevgiyimmm demiştim hahahahaha
Canlar ortalamamiz 0,714 bence 3.luk gelir gibi
kilo veren arkadaşlar yine alanları kurtardı teşekkürler herkese
AboooGeçen hafta 66,8di.ya
Ay kız deme yaTakıma hoşgeldiniz kizlaar artık listeye etki ediyorsunuz löp löp kaçamak yapamayacaksiniz canıma degsin
Ceylansnn hanmeli
Sorma sorma hahaha yaz tatiline girmeden başlamıştım diyete. Dönüşte baya baya incelmiştim ilk derse girene kadar beni gören herkes geçiş yaptım falan sanmıştı sonra yahu ben sevgiyimmm demiştim hahahahaha
Valla ceza var öyle de böyle deKızlar bugün benim serbest günüm olsa olmaz mı? Annem börek yapıyor
Çıtayı arttırma kız
Canim çok istiyorsun aklında kalır.ye ama tatlida yedin önümüzdeki cumaya kadar çok çok sıkı tutman lazımKızlar bugün benim serbest günüm olsa olmaz mı? Annem börek yapıyor
Oooo yukselttiniz zatenÇıtayı arttırma kız
Çok teşekkürler kaptan
Aynen bu sefer son dönüşümüz olsun burayaÇok teşekkürler kaptanbata çıka bizi de mezun et inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?