Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

83,1 kızlar kilom. Dün biraz üşüttüm herhalde. Bugün pek iyi değilim. Bi üşüme geliyo. Küçüğü uyuttum fırsat bu fırsat yatıcam biraz. ❤

Bu aralar bende de çok oldu bu durum. Camları kapatıyorum sıcak basıyor, açıyorum böyle tenimi ısıran bir üşüme geliyor. Hava çok garip hem sıcak hem rüzgarlı, yer yer de soğuk. Ondan vücudumuz dengeyi bulamadı bence.

Ayy bence de olmasın yaa kız bide valla popom yok göbeğim var benim olmayan şey başıma dert oldu. Halimi görsen şuan zaten gerçekten afrodit dersin yan yattım annemin hint dizisini izliyorum

Bu hint dizisini ne çok izleyen var yahu çok duydum. Hangi kanalda? hayatında bir tek dizi izlememiş olan bennn şu karantina da netflixte ne kadar saçma salak dizi varsa izler oldum. ama özellikle ispanyol dizilerine sardım duyayım da ispanyolcam gelişsin diye izliyorum biraz da. Şimdi bir tanesi daha bitti yeni dizi arayışındayım.

Ayy sorma valla annem izliyor bende kaç haftadır onunla izliyorum anneme sorup duruyorum bu kim bu o kadının neyi ne oldu şimdi diye maşallah annem tek tek cevaplıyorkadın zeki kadın

Eşim iftara iş arkadaşını çağırmış da akşama hazırlıklık yapıyordum giremedim
Mehfam kizzz mezun mu oluyosuunn
C Cagrihilal1 senden de müthiş bir eksi gelmiş tebrik ederim kırdın zinciri
Ceylansnn hiç yalan soylemiyim sevindim yarışa katılmayacagina hahahshshahahhshs

Eveettt inşallah cnm

Çokta istekliydim bugün benim günümdü ama malesef popomun gazabına uğradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…