- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.121
83,1 kızlar kilom. Dün biraz üşüttüm herhalde. Bugün pek iyi değilim. Bi üşüme geliyo. Küçüğü uyuttum fırsat bu fırsat yatıcam biraz. ❤
Hayır tatlım kolay gelsinCherry Mom bana ihtiyacın var mı? Çalışıyorum ama işin varsa mola verebilirim biraz
Ayy bence de olmasın yaa kız bide valla popom yok göbeğim var benim olmayan şey başıma dert oldu. Halimi görsen şuan zaten gerçekten afrodit dersin yan yattım annemin hint dizisini izliyorum
Aman senin popişe bi zeval gelmesinAyy bence de olmasın yaa kız bide valla popom yok göbeğim var benim olmayan şey başıma dert oldu. Halimi görsen şuan zaten gerçekten afrodit dersin yan yattım annemin hint dizisini izliyorum
Ayy sorma valla annem izliyor bende kaç haftadır onunla izliyorum anneme sorup duruyorum bu kim bu o kadının neyi ne oldu şimdi diye maşallah annem tek tek cevaplıyorkadın zeki kadınBu hint dizisini ne çok izleyen var yahu çok duydum. Hangi kanalda?hayatında bir tek dizi izlememiş olan bennn şu karantina da netflixte ne kadar saçma salak dizi varsa izler oldum. ama özellikle ispanyol dizilerine sardım duyayım da ispanyolcam gelişsin diye izliyorum biraz da. Şimdi bir tanesi daha bitti yeni dizi arayışındayım.
Diyeceklerdir mutlaka canım sen bu hızda zayıflamaya devam edersenKarantinadan sonra beni görenler çok güzel olmuşsun desin tek derdim bu oldu valla
Bende şimdi tam yazıyordum sevgi yok diye
Tmm ben bir yazayım ceptenBende şimdi tam yazıyordum sevgi yok diye
Ooo tebrikler tam sana yaziyordum harika canımŞimdi girebildim kızlar ne çok konuşmuşsunuz hızlı hızlı okuyabildimkilo verenleri tebrik ederimm çok güzel eksiler gelmiiş ben 72.4üm ama çekemedim tartıyı
İnşallah canım Bi börek e dayanamıyorum ondan anneme sakın yapma ne olur yapma diye yalvarıyorum yaparsa dayanamam yerim biliyorumDiyeceklerdir mutlaka canım sen bu hızda zayıflamaya devam edersen
Saate bir baktım 4 buçuk olmuş hızlıca kk ya girdimTmm ben bir yazayım cepten
Eveettt inşallah cnmEşim iftara iş arkadaşını çağırmış da akşama hazırlıklık yapıyordum giremedim
Mehfam kizzz mezun mu oluyosuunn
C Cagrihilal1 senden de müthiş bir eksi gelmiş tebrik ederim kırdın zinciri
Ceylansnn hiç yalan soylemiyim sevindim yarışa katılmayacagina hahahshshahahhshs
Çokta istekliydim bugün benim günümdü ama malesef popomun gazabına uğradımEşim iftara iş arkadaşını çağırmış da akşama hazırlıklık yapıyordum giremedim
Mehfam kizzz mezun mu oluyosuunn
C Cagrihilal1 senden de müthiş bir eksi gelmiş tebrik ederim kırdın zinciri
Ceylansnn hiç yalan soylemiyim sevindim yarışa katılmayacagina hahahshshahahhshs
Amiiinn inşallah cnmmAy darısı tüm 5. Takımın başına amiiinn
Yok yok otur sen popişini dinlendir hahaha azcik da biz 1. OlalımÇokta istekliydim bugün benim günümdü ama malesef popomun gazabına uğradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?