- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.181
Ay bak ne kadar mantıklıHiç ödül yok mu yaa kaçamağa gerek kalmasa
AmiinnnnAynen bu sefer son dönüşümüz olsun buraya
Yok burası nazi kampıHiç ödül yok mu yaa kaçamağa gerek kalmasa
Inşallah tez zamsnda hepimiz istediğiniz kiloya gelirizBende kendimi çok şanslı hissediyorum kuzum birbirimizi motive ettikçe kilo vericez ablam şimdiden farketti kilo verdiğimi yüzün çökmüş dediyakında at gibi ağzın olmuş gibi laflar duyucam olsun o lafları bile özledim
Ben sahiden bu hafta vereceğimi düşünmüyordum 2 gün önce tartıldım 111.5 timMaşallah sana da cnm. Reklam olursa da olsun. Takımımız gerçekten muhteşem. Az daha Zaman geçsin tutku olacak senin için
Tesekkur ederim kaptan kendime en fazla 1.5 yil verdim 1.5 yilda tum kilolarimi verip yeni bir hayata sahip olmak ıstiyorumGünaydın canım süpersin sende iyi ki buraya geldin ❤
Aaa bak bunu dedin ya kalbimden vurdun saçlarımın orijinali bilin bakalım en hangisiyim dicem ama kabak gibi belliyimInşallah tez zamsnda hepimiz istediğiniz kiloya geliriz
Bu arada büyük acilimizin bence büyük ağızlı kadınlar cok guzel oluyor özellikle gülmek onlara cok yakışıyor hele birde kicircik saçıklarsa guzellik yarışmasına katilabilirler
Yaşasın söz söz söz eksi görücez yine tartıda.Canim çok istiyorsun aklında kalır.ye ama tatlida yedin önümüzdeki cumaya kadar çok çok sıkı tutman lazım
Ne kadar farklısın canım.:))Aaa bak bunu dedin ya kalbimden vurdun saçlarımın orijinali bilin bakalım en hangisiyim dicem ama kabak gibi belliyimüniversitedeyken
Hep kilo işte canım güzelliğimizi kapatıyor bazen ben bile kendimi tanıyamıyorumNe kadar farklısın canım.:))
Harikasınız ya ne güzel heyecanlandım tebrikleryanlış görmediysemmmmm
Ceylansnn 1.
C Cagrihilal1 2. ❤❤
Ayyy çok mutlu oldum şuan kendimi sadece yürüyüşte 1. Göreceğimi düşünüyordum hepyanlış görmediysemmmmm
Ceylansnn 1.
C Cagrihilal1 2. ❤❤
Doğru doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?