- 23 Mart 2016
- 31.075
- 92.352
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.221
Yok canım orucluyken yapmayacakCanım ayran detoksunu oruçluyken nasıl yapıcaksın cok acıkmaz mısın
Gitmez o ilk hedefti devamı var dahaTabi buradasınız ben mezun olmanıza seviniyorum insanın hedeflerine ulaşması kadar güzel bir şey yok ❤
C Cagrihilal1 seninde şaka maka 1.9 kg kalmis mezuniyete sen mezun oldugun dakika bizi bırakırsın kızzzzz kim güldürcek bizi
Mezun olmak zorunlumu ki ben hedefe kadar da sonrasında da burdayım. Stressiz daha çok güldürürümTabi buradasınız ben mezun olmanıza seviniyorum insanın hedeflerine ulaşması kadar güzel bir şey yok ❤
C Cagrihilal1 seninde şaka maka 1.9 kg kalmis mezuniyete sen mezun oldugun dakika bizi bırakırsın kızzzzz kim güldürcek bizi
Yok canım zorunlu değil.istersen mezun olur dvam edersin alt listede istersen hedefini revize ederiz sen bilirsinMezun olmak zorunlumu ki ben hedefe kadar da sonrasında da burdayım. Stressiz daha çok güldürürüm
Teşekkür ederim cnm. Ben önce kendim 16 kilo verdim. 73 ile başlayıp 57 kiloya geldim ve buraya katıldım, burda da 6 kilo verdim.Mehfam yaa mezun oldun çok güzel tebrik ederiim. Toplamda kaç kiloyla ne kadar zamanda mezun oldun canım burdan? Darısı da bize inşallah biz de mezun olabilirizz
Süperr bi başarıTeşekkür ederim cnm. Ben önce kendim 16 kilo verdim. 73 ile başlayıp 57 kiloya geldim ve buraya katıldım, burda da 6 kilo verdim.
İnşallahh cnm
Aa nasıl oluyor cnm o.Yok canım zorunlu değil.istersen mezun olur dvam edersin alt listede istersen hedefini revize ederiz sen bilirsin ☺☺ boyun kaçtı kuzum senin ?
Teşekkür ederim cnm toplamda 21 kiloSüperr bi başarı
Ne aa hayırdır yapcak mıydınAa nasıl oluyor cnm o.
Ha yok o zmn cnmNe aa hayırdır yapcak mıydın
Revize için hedef kilosu ne ise atıyorum 70 ama devam etmek istiyor etap listesinde hedef revizesi yeni hedef 65 diye not düşüyoruz devam ediyor
Geç kaldın tabi canımKizlar slm kilo paylaşımı yapıldı mı unutmusum ya inşallah geç kalmadım bu hafta 87.9 çıktım tartıda ..geçen hafta 88.3 idim
Progildekinden farkli görünüyor ama her iki halimlere güzelsin:)Aaa bak bunu dedin ya kalbimden vurdun saçlarımın orijinali bilin bakalım en hangisiyim dicem ama kabak gibi belliyimüniversitedeyken
Canım yok spor yapmadım dün ödem olmasın diye. Menü paylaştım sanıyodum ama paylaşmamışım canım ya şimdi baktım daCalypso95 senin Perşembe menun yok mu göremedim spor var mı ?
Valla bende bugun katmer yedim ama haftayı cok sıkı geçirmeyi dusunuyorumKızlar bugün benim serbest günüm olsa olmaz mı? Annem börek yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?