- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.241
1.68 boyum altta falan atmayın beni salarım benYok canım zorunlu değil.istersen mezun olur dvam edersin alt listede istersen hedefini revize ederiz sen bilirsin ☺☺ boyun kaçtı kuzum senin ?
Ozman hele bir o.kiloya düşte 65 e de çekebiliriz mankennn gibi olursun 1.68 boy 65 kg1.68 boyum altta falan atmayın beni salarım ben
Canım yeni gordum hedef kilom 53 ama ben kendime küçük küçük hedefler koyup ilerlemeyi dusunuyorum mesela ilk hedefim ramazan bitiminde 105 olmak68,4/67,4/-0,6/%0,88
Kesin yeediValla bende bugun katmer yedim ama haftayı cok sıkı geçirmeyi dusunuyorum
Mesajını geç gördüm yedin mi yemedin mi kaçırdım artik
Benim de hedef 65 zaten öyle yaparız. Kız benim bel iyice inceliyor popom ve bacaklarım iyice ortaya çıkıyor bu bacaklarla ne yapacağım ben bilmiyorumOzman hele bir o.kiloya düşte 65 e de çekebiliriz mankennn gibi olursun 1.68 boy 65 kg
Aynen canım bencede hedefleri bölmek çok mantıklıCanım yeni gordum hedef kilom 53 ama ben kendime küçük küçük hedefler koyup ilerlemeyi dusunuyorum mesela ilk hedefim ramazan bitiminde 105 olmak
Ama yinede kendimi cok zorlaniyorum çünkü diyete başlarken haftada 1 verip ilerlemeye karar vermiştim bu bir gerçek ki cok fazla kilom var ve bir anda verirsem bir anda sarkıcam
Arkadaştaydım o pişirince yedim ama ben tadına bakıpta durabilenlerden degilim devam ettim ama bugünkü karamanlardan dolayıda bu haftaya cok dikkat etmeyi dusunuyorumKesin yeedi
Neyse sanada afiyet olsun moral olsun inşallah
Bugünden sonra menüler temiz olursa.yine güzel bir eksi gelir
Teşekkür ederim kuzumProgildekinden farkli görünüyor ama her iki halimlere güzelsin:)
Yarışma kuralları gereği nasıl yapmamız gerekiyorsa öyle yapalım kaptan sensin :)Aynen canım bencede hedefleri bölmek çok mantıklı
Yarışma kuralı gereği hedefin maksimum 95 olabiliyor onu mu yazalım yoksa daha ortalama bir şey mi belirlenmek istersin ? Bunu sadece yarışma listesi için diyorum sen yoksa yine kafanda belirledigin hedefte devam edebilirsin ☺
5 bin adım vardı canım sadeceCeylansnn senin dün sporun var mı canım ?
Benimde hemen heemn öyle belim inceldi bacaklar sanki aynıBenim de hedef 65 zaten öyle yaparız. Kız benim bel iyice inceliyor popom ve bacaklarım iyice ortaya çıkıyor bu bacaklarla ne yapacağım ben bilmiyorum
Valla mecbur yapıcam kuzum bu böreklerden sonra deve gibi hörgücüme doldurdum bu hafta açımCanım ayran detoksunu oruçluyken nasıl yapıcaksın cok acıkmaz mısın
12 canımAdımlar kaça kadar
Tamam 95 diyelim o halde sonra o kilolara düşünce duruma göre değiştiririzYarışma kuralları gereği nasıl yapmamız gerekiyorsa öyle yapalım kaptan sensin :)
Tamam iyle yaparız o zamanTamam 95 diyelim o halde sonra o kilolara düşünce duruma göre değiştiririz ☺
Oda kolay bişey değil ki ya. Biz en iyisi brezilya poposu yapalım kendimizi kuculmuyor nasıl olsa incecik beller koca bacaklarBenimde hemen heemn öyle belim inceldi bacaklar sanki aynıgenetik yapı bence bize liposuction lazım :)
Tabii ki yedim karnım çok şiş şuanda yarından itibaren oruç ve diyet ful ilerleyecek haftaya söz verdim eksi görücezKesin yeedi
Neyse sanada afiyet olsun moral olsun inşallah
Bugünden sonra menüler temiz olursa.yine güzel bir eksi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?