- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.281
Bi kaç kişi daha verelim miDagitcammmm.no kiloyuuu no kilo olacak on kilo
Heee sen gelseneBi kaç kişi daha verelim mi
Canım tebrikler mezun oldun ne güzelTeşekkür ederim, inşallah cnm sizede nasip olacak
Heeee senide yes kilo no fit ekibine yazdımBi kaç kişi daha verelim mi
Teşekkür ederim kaptanımCanım tebrikler mezun oldun ne güzel
Neden yes.fitte ki diger caaanim arkadaslari yok saydınbiz ikimiz hepsi tek
Ekibi yıkma politikalarına gelmeyiz C Cagrihilal1 bi iki kişi daha verelim mi dediği için dedim yaaNeden yes.fitte ki diger caaanim arkadaslari yok saydın
Duyun yes fit bunları
Demi ağlıcammmNeden yes.fitte ki diger caaanim arkadaslari yok saydın
Duyun yes fit bunları
Kız sen no kilodasın niye ağlıyonDemi ağlıcammm
Ayy ben burayı bi atabilsem size. Okuduğumu anlamadan yazmış olabilirimKız sen no kilodasın niye ağlıyon
Masum kuzular bunlar Mehmet emrede oyle sorular hiç bitmiyorArkadaşlar mesajlar çok birikmiş okuyamadım da yazamadım da bir türlü. Ben bu akşam biraz abarttım kaçamak günüm olsun diye düşünürken modum da düştü. Kızım tutturdu annecim sen ölürsen ben de ölmek isterim, neden ölüm diye bir şey var.İnsan ne diyeceğini bilemiyor. 3 yaşındayken de sormuştu ama o zaman ölenler başka bir dünyaya gidiyor orada yaşıyor demiştim bir daha soru sormayınca konu kapanmıştı. O zaman da böyle ağlamıştı. O kadar içime dokunuyor ki böyle sorunca da tövbe ya rabbim acaba başıma bir şey gelecekte çocuk erken ayrılacağımızı falan mı hissediyor diye düşünüyorum. Bu gece de daha şimdi yattı. 3 saattir bu mevzuyu konuşuyoruz rahatlatmaya çalıştım. En son yatarken öbür dünyaya gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum orda da birlikte olacağız dedi Çocuk olmak nasıl bir şey... Hem ağlıyorum hem gülüyorum. Umarım hepimiz uzuuuunnn yıllar boyunca, sağlıkla, çoluğumuzla çocuğumuzla, sevdiklerimizle uzun yıllar yaşarız. Neyse çok hüzne boğmayayım şimdi sizi de. Ama bayağı duygusal gel git yaşıyorum.
Masum kuzular bunlar Mehmet emrede oyle sorular hiç bitmiyorçocuk masumiyeti de sen bu kadar etkilenme cocukta bir şey oldu sanir
Cherry Mom takıma getirdiğin yenilikler bize süper geldi takımca toparlandık koccaman teşekkürlerimi sunarım sevgili kaptaniçeem yeniliklerin beğenilip taklitte ediliyor ama taklitler aslını yaşatabilemiyooorr iyiki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?