Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar mesajlar çok birikmiş okuyamadım da yazamadım da bir türlü. Ben bu akşam biraz abarttım kaçamak günüm olsun diye düşünürken modum da düştü. Kızım tutturdu annecim sen ölürsen ben de ölmek isterim, neden ölüm diye bir şey var. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. 3 yaşındayken de sormuştu ama o zaman ölenler başka bir dünyaya gidiyor orada yaşıyor demiştim bir daha soru sormayınca konu kapanmıştı. O zaman da böyle ağlamıştı. O kadar içime dokunuyor ki böyle sorunca da tövbe ya rabbim acaba başıma bir şey gelecekte çocuk erken ayrılacağımızı falan mı hissediyor diye düşünüyorum. Bu gece de daha şimdi yattı. 3 saattir bu mevzuyu konuşuyoruz rahatlatmaya çalıştım. En son yatarken öbür dünyaya gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum orda da birlikte olacağız dedi Çocuk olmak nasıl bir şey... Hem ağlıyorum hem gülüyorum. Umarım hepimiz uzuuuunnn yıllar boyunca, sağlıkla, çoluğumuzla çocuğumuzla, sevdiklerimizle uzun yıllar yaşarız. Neyse çok hüzne boğmayayım şimdi sizi de. Ama bayağı duygusal gel git yaşıyorum.

Ben yürüyüşlerimi de yollayamadım sevgiye yolluyorum şimdi. Yemekten sonra kızım uyuyunca yürümeye devam ederim diye düşünüyordum ama böyle şeyler yaşanınca yapamadım. Bugün yürüyüşüm de az oldu. Bu hafta artık bütün hafta çok sıkı tutacağım diyet ve sporu.

Masum kuzular bunlar Mehmet emrede oyle sorular hiç bitmiyor çocuk masumiyeti de sen bu kadar etkilenme cocukta bir şey oldu sanir

Masum kuzular bunlar Mehmet emrede oyle sorular hiç bitmiyor çocuk masumiyeti de sen bu kadar etkilenme cocukta bir şey oldu sanir

yok zaten tuttum kendimi ona bir şey belli etmedim gülümseyerek anlattım her şeyi ama şimdi o uyuyunca kalbime bıçak saplanmış gibi oldum resmen. Hayat çok garip... Bak dedim benim dedem öldü ama ben onunla hep rüyamda buluşuyorum. Çok sevdiğimiz insanlar ölse de bu dünyada yaşayanlar için yaşam devam ediyor ve ölenlerle rüyamızda buluşabiliyoruz. Çünkü bana sen ölünce ben de öleyim falan dedi. Ya işte o kadar derin mevzu ki ne söyleyeceğini nerden nasıl yaklaşacağını bilemiyorsun. Çok soyut şeylerden bahsedip korkutmayı da istemiyorum. Anlayabileceği bir şekilde açıklamaya çalıştım ama kalbim sızlıyor şimdi ev böyle sessizleşipte kendimle kalınca bir hüzün çöktü üstüme...

kim taklit etmiş pawcım kulağıma söyle kimseye söylemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…