Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta hiç kacarin yok adaşım
Sudan öyle çıkmıştır tabi ama demekki ekside gelmemiş dikkat etmek lazım

Emniscim ben yatıyorum bugün fenayım mesajları da okuyamadım midemi bozdum çok kötü midem bulanıyor nane limon içtim ama karın ağrısı mide bulantısı fena. Yatacağım şimdi hemen. Menümü yazıp çıkayım bugün kötü bir gündü hiçbir şey yapamadım spor adına. Yürüyüşü akşama bıraktım gündüz yazlık-kışlık ayrımı, temizlik, yemek derken ama akşam da böyle olunca hiçbir şey yapamadım.

Karantina bitene kadar hepimiz Bi 3 5 kilo daha verebilsek keşke gören şaşırsa ahh tek hayalim
Kız ben zaten belli oluyorum dükkan komşum anneme söylemiş yağmur zayıfladı baya napıyonux siz vs demiş biiz bilirler biz hep diyet spor annemde bu sefer bastık parayı spor satın aldık demiş ben zaten belliyim kendiminde farkındayım alt göbeğin gitti baya baya befere after gösterdim kendi komşuma da nazar değildi kolumu bacamı ağrıdan daha kaldıramıyorum

Bu mide ağrısıma soğuk süt veya dondurma çok iyi geliyor .. bir de kantaron yağı dene derim bazen beni de fena yapar.. hele mayalı ve ya dışarıdan simit harici hamur işi yediysem bittim

Maşallah kuzuma daha kilo vericez kuzum birlikte herkes farketmeli bu değişimi

Oruçkende nasıl dayanıyon ona be ben tatlıdan sadece bir kaşık alabilsem kendimle geuru duyuyorum nerede detox metox
Geçen hafta regl zamanıma denk geldi kuzum bu hafta ilk defa oruçlu yapayım diyorum valla hemen zayıflamaya çok istiyorum yaa. Sofradan uzak durup mutfakta ayran içicem bakalım 3 gün yine dayanırım inşallah

Geçmiş olsun kuzum yat uyu dinlen iyice yarına iyi olursun inşallah

Bence ayran detoxu beklet vücudu direnişe geçtiği dönemler var zayıflamanın durduğu dönemler o süreçlerde detox yapmanı tavsiye ederim
Benim vücut hep dirençli anacığım hiç bu kilolara inmemişti bünye alışık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…