• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bende bunu yapıyorum ama mesela bi gün + çıksam ki diyetisyenler şey diyor yağ yaksa da vücut o boşluklar suyla dolup + çıkabilirsiniz demesine rağmen +100 gram da fazla çıksam mutsuz oluyorum demoralize oluyorum hemen
İşte önemli olan bu bilgiye sahip olup sakince ertesi günü beklemek.. çünkü vücut kasta yapar şekillenir tartıda artı çıkarsın ama vücudun incelir. Ben yürüyüş yapmaya başladığım ilk 3/4 gün artı çıktım hep sonra bir anda eksiye düştüm artık bunu bildiğim için sorun etmiyorum. Ben kaçamak yapmıyorum buyüzden içim rahat oluyor. He yapılsada korkmaya gerek yok vücut kaçamaktan dolayı iki gün su tutar 3.gün eksiye düşer zaten. Ben etkileniyorum diyorsanız en iyisi haftada bir sabah uyandıktan en az yarım saat sonra üzerinde hafif kıyafetle tartılmak en doğrusu.

Günaydın ❤️
Menümü yazamadan uyudum
Sabah simitle yarım dilim peynir 1domates
Akşam çıtır tavuk ve fırın patates yedim soslu
Bence fazla yedim memnun değilim bugünden. Şu yatılı misafir mevsimim her gelip geçişte bir sarsıyor beni. Fabrika ayarlarına dönmem lazım

İyi akşamlar kızlar

Öğlen

Krema olarak bitkisel krema kullandım. bu yüzden de hem tavuğa hem de makarnaya tekrar yağ eklemedim, pişirirken yağsız pişirdim. Makarna mercimek unundan glütensiz bir makarna .

Eki Görüntüle 3645733

Ara öğün

Eki Görüntüle 3645734

Akşam Eki Görüntüle 3645735

Su :1 lt yatana kadar 2 ye tamamlarım
Spor yok

Chocolita Chocolita
espressoc espressoc
Yeşil tabak haftasına tam uyumlu bir menü ❤️ tartıya da güzel yansır inşallah

İyi akşamlar kızlar 💫

Sabah

Görselde 💪

Akşam
Kıymalı türlü yanına salata

Adım 2 k
Şu 1 lt şuan için

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Bugün akşam yatmadan önce yarım saat Leslie yapacağım hem aylık denge egzersizim için hem de bugünkü spor için yaptıktan sonra kalorisi ile birlikte fotoğrafını paylaşırım tekrardan Canlarım sizi etiketlerim🙂
Güzel menü canım ☘️
Kahvaltı
İki minik dilim tam buğday ekmek arasına yarım salatalık iki ince dilim peynir iki dal taze soğan koydum
Ara
1 bardak laktozsuz kefir
İki kuruincir üzerine birer çay kaşık şekersiz fıstık ezmesi
Akşam
5yk kıyma
1dilim tam buğday ekmek
Bol kıvırcık salata
3lt su
Dibek kahve
3417 adım
espressoc espressoc Chocolita Chocolita
Doyurucu ve güzel 👍
Selam
Sabah olimonlu su
9.00 tarçınlı kahve
11.0 ilk öğün
Ara 1 elma 2 fındık 2 badem
17.00 son öğün evdekiler makarna istedi ben dünkü yemeği yedim
2 lt su
Kol egzersizleri yaptım
Yürüyüş dışında spor yapmadım
Makarna reddedilmiş 👏🫶

18 eylül perşembe
Sabah 1s.b.süt, 1/2simit,1salatalık, peynir, 6zeytin
Öğle 1karnıyarık, 1/4k.çorba, 1/2k.cacık
Akşam 1tost, 1b.çay
Su 2.5lt
Spor 8311 adım
15dk leslie
Eki Görüntüle 3645803

Tost boyutuna göre diyete dahil olmuş. Adım olması zaten günü kurtarıyor ❤️

Sabah aç karnına sirkeli su
11 de kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Yeşil biber,kapya biber, havuç, salatalık,domates
5 siyah zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
Şekersiz çay

Akşam 18.20
6-7 yemek kaşığı patlıcan yemeği
1 kase (küçük boy) çoban salata
4 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

15 dk lessie
3000 adim

2.5 lt su

12 Eylül de başladım başlangıç 89.50
Güncel kilo : 88.950
Çok dengeli olmuş afiyet olsun ☘️
Menüm

11:45
Gronalali yoğurt badem

Ara sade türk kahvesi biraz patlamış mısır

2.ara bı bardak kefir

Akşam
Köfte salata 1 dilim tm buğday ekmek
espressoc espressoc
Çocuklara geçmiş olsun canım
Menü güzel 🎀
Hayırlı akşamlar hanımlar 🌸 💜
Kahvaltı etmedim
Öğlen bir tabak chia tohumlu yoğurt yedim içine bir tane yeşil elma dilimledim
Akşam
Pırasalı tavuk sote yanında bir tabak salata yedim
Bir litre su içtim
Chocolita Chocolita
espressoc espressoc
Canım iradene sağlık. Çok hafif ve güzel
Selam kizlar

Sabah lki haşlanmış yumurta , roka salatası, az peynir

Öğlen yine salata yedim üç yemek kaşığı soğuk makarna ile ama çok acıktım

17 de iki çok ince dişim küçük pizza yedim açım ama mutluyum

Adım 11.5 K
Açlığa 👏🫠 severiz
Selam kızlar, perşembe günü menüm

Kahvaltı; omlet, peynir, 5/6 zeytin, 2 dilim ekmek, tatlı patates

Karpuz

Akşam; ev yapımı hamburger ekmek dahil, yeşillik, turşu
8.366 adım
Doyurucu olmuş. Adım hamburgerin yarısını yemiştir ama. Afiyet olsun labelim

Aslında dışarıda yediğimize göre daha hafif oldu. Yanında meşrubat yoktu. Ekmeğini ilk kez güzel yaptım, normalde içi yoğun oluyordu, bu sefer tam olması gerektiği gibi oldu. Tarif isterseniz yazarım.

Aslında dışarıda yediğimize göre daha hafif oldu. Yanında meşrubat yoktu. Ekmeğini ilk kez güzel yaptım, normalde içi yoğun oluyordu, bu sefer tam olması gerektiği gibi oldu. Tarif isterseniz yazarım.
Hiç ekmeğini kendim yapmadım mesela. Tebrik ediyorum seni 🥹 nasıl yaptın?
içine kaşar mayonez falan girerse onlar da ağırlaştırıyor. Karamelize soğan koyuyorlar mesela onu sevmiyorum. Bence oda ağırlaştırıyor. Çiğ soğan koyarım ben

Hiç ekmeğini kendim yapmadım mesela. Tebrik ediyorum seni 🥹 nasıl yaptın?
içine kaşar mayonez falan girerse onlar da ağırlaştırıyor. Karamelize soğan koyuyorlar mesela onu sevmiyorum. Bence oda ağırlaştırıyor. Çiğ soğan koyarım ben
İnternette Oktay ustanın tarifini yaptım.
1 su bardağı süt, 1 su bardağı ılık su, 1 çay bardağı sıvı yağ
7 su bardağı un, 1 küçük paket maya, 1,5 tatlı kaşığı tuz, 2 yumurta, 2 kaşık oda sıcaklığında tereyağ
Önce soğuk süt, sıcak su karıştırdım ılık oldu, maya ve şekeri koydum maya aktifleşsin diye biraz bekledim. Sonra sıvı yağı ve yumurtaları ekledim, karıştırdım, unu azar azar ekleyerek yoğurmaya başladım tabi tuzu da ekledim. Yoğurma bitince tereyağını ekledim tekrar yoğurdum gerekirse az un ekleyebilirsin çok yapıışkan olduysa. 1 saat mayalanmaya bıraktım. Biraz yumuşak bir hamur oluyor.
Sonra yuvarlak şekil verip tepsiye dizdim, üzerlerine yayılsın diye elimle bastırdım. Yarım saat daha tepside bekletip yumurta sarısı sürüp susam döktüm üzerine. Fırında kızarıncaya kadar pişirdim. Benim 11 tane oldu. Bir kısmını aynı gün buzluğa attım.
İçine köfteyi soğansız yaptım kıyma, tuz, karabiber, 1 tatlı kaşığı sirke ve 1 tatlı kaşığı pekmez, galeta unum yoktu mısır unu koydum, bu tarifi de Refika’dan buldum. Büyük toplar yapıp az yağladığım tavaya koyup üstüne geniş bardakla bastırdım düz olsun diye.

Hamburgere köfte, kurutulmuş et, domates, marul koydum tabi ketçap da. Kurutulmuş et markette küçük paketlerde var benim çocuklar seviyor diye aldım, yoksa olmasa da olur.

Tost boyutuna göre diyete dahil olmuş. Adım olması zaten günü kurtarıyor ❤️

Çok dengeli olmuş afiyet olsun ☘️

Çocuklara geçmiş olsun canım
Menü güzel 🎀

Canım iradene sağlık. Çok hafif ve güzel

Açlığa 👏🫠 severiz

Teşekkür ederim inşallah hep böyle istikrarlı devam ederim

İşte önemli olan bu bilgiye sahip olup sakince ertesi günü beklemek.. çünkü vücut kasta yapar şekillenir tartıda artı çıkarsın ama vücudun incelir. Ben yürüyüş yapmaya başladığım ilk 3/4 gün artı çıktım hep sonra bir anda eksiye düştüm artık bunu bildiğim için sorun etmiyorum. Ben kaçamak yapmıyorum buyüzden içim rahat oluyor. He yapılsada korkmaya gerek yok vücut kaçamaktan dolayı iki gün su tutar 3.gün eksiye düşer zaten. Ben etkileniyorum diyorsanız en iyisi haftada bir sabah uyandıktan en az yarım saat sonra üzerinde hafif kıyafetle tartılmak en doğrusu.
İşte bilmeme rağmen demoralize oluyorum onu çözmem gerek ama demoralize olup kaçamak yapmıyorum mesela

Eklentiler

• 1000038537.webp
    1000038537.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 12
Back
X