- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.437
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.741
Tartıldım 65.2 çıkıyor 65 alcaz ama ilk tartıldıgımda 65çıktım
Yok bebeğim öyle bir yorgunluk ki durmak imkansız.. hoca da diyor zaten siz videoyu durdurup biraz daha dinlenebilirisiniz diye.. ilk günlerden onlar gibi yapmak imkansızDurdurunca eksik oluyormuş gibi geliyor bana
Sağol kuzum bu kadargitti ancak.Tebrik ederim kuzumm
Aynen aynen...Spor yapamadın ya ondandir :/
Aman dur tartılmaTartıldım 65.2 çıkıyor 65 alcaz ama ilk tartıldıgımda 65çıktım
Etmiyor demi. 1 kilo verince kendimi manken gibi hissederdim. Şimdi 10 kilo verdim ama anlamsız bi anlamamazlik yaşıyorum şu an hep aynıymışım gibi geliyor. 10 yıl önce bu kilodaydım. Sanki hiç değişmemiş gibiyim neden o acabaSaol kaptan ama gel gör ki ayna hiç memnun etmiyor
Evet bu videoları yapacağım inşallah antibiyotik işe yaradı artık çok az bir sızı oluyorAynen aynen...Bu haftta sen başlıca mı
Senln ki zamansal yaştan sarkma gibi mi? Ben in ki doğumEtmiyor demi. 1 kilo verince kendimi manken gibi hissederdim. Şimdi 10 kilo verdim ama anlamsız bi anlamamazlik yaşıyorum şu an hep aynıymışım gibi geliyor. 10 yıl önce bu kilodaydım. Sanki hiç değişmemiş gibiyim neden o acaba
Yap kaptan o videolar çok güzelEvet bu videoları yapacağım inşallah antibiyotik işe yaradı artık çok az bir sızı oluyor
İnşallah canımYap kaptan o videolar çok güzelbaya ter atarsın bu hqfta
Benim sarkmam yok bacaklar incelmiyor benimSenln ki zamansal yaştan sarkma gibi mi? Ben in ki doğumalt göbek simit var yani.. spor şart işte onsuz toparlanmayor.. eline alıp uzuyor resmen göbeğim
Bacaklara yüklencen demekki.. bak ben de de hiç bacak yok..Benim sarkmam yok bacaklar incelmiyor benim
Ben 2 sene önce seker hastalığına yakalandim doktor ilaç verdi ama beni ilaç rahatsız etti. Karatay yaparak 10 kilo verdim o zaman da 107 filandim. Sonra sekerim birden düştü doktor ilacı kesti. Ama ciddi bir insülin direncim var. Bu nedenle ben iğne ile kuyu kazıyorum. Bu hafta benim kilo vermem yavaşladı ama hizlandiracagimKızlar hem menüleriniz bomboş.. kaçamaksuz.. hem -200-100 flaan.. neden ki yaben sizin gibi olsam moral falan kalmaz ya aç mı çok kalıyoruz ya da çok mu kaçamak oldu ben öyle aman aman menü de okuyamadım ama
Çok havaya girmişim geçen haftadan hedef tutmadı.
Çok geçmiş olsun canım.. ben de yavaş verirdim kilo bu ramazan oruç felan yaradı bu kadar bana.. sanırım ramazan dan sonra ıf diyeti yapabilirsem bana epey faydası olacak..Ben 2 sene önce seker hastalığına yakalandim doktor ilaç verdi ama beni ilaç rahatsız etti. Karatay yaparak 10 kilo verdim o zaman da 107 filandim. Sonra sekerim birden düştü doktor ilacı kesti. Ama ciddi bir insülin direncim var. Bu nedenle ben iğne ile kuyu kazıyorum. Bu hafta benim kilo vermem yavaşladı ama hizlandiracagim
Tebrikler cnmEvet artık 69lar göründü
Bacaklarım benimde kalınYapalım kız ben bacaklara çok pis taktım bu ara bacak inceltmeye yogunlasacagim.
bunları yapmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?