- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.761
gerçekten cok sicak ve zorluyoBenimde alışverişe çıkmam lazım ama hava aşırı sıcak
kesinBu hafta yasak 4 gün diyolardı o kesin mi biliyonuz mu? Ona göre totomu kaldırcam
ziyaretçi olarak girerse gorur bence o zaman cepten bildirebilirBanli kisi kk da ki.eski.mesajlari.gorur mu acaba umut girsede bana.cepten bildirim yapsa bari ya
Hay maşallahhhhh
Kocayı tehdit ettim bi lokma yemek yedirmem sana diye gittik geldik fasulye 1 liraydı 25 kilo aldı aç gözlü kocam bana bi sürü iş çıktıgerçekten cok sicak ve zorluyo
kesin
Ama ptesi sali market manav 4 e kadar acik
ziyaretçi olarak girerse gorur bence o zaman cepten bildirebilir
Umutumut82 mesaj aaaat kac kilosuuuun
Cherry Mom carsamba ve bugun cocuklarla bende ciktim daha fazla yurudum ama 30ar dk sayabilirsin,molali oldu biraz
Gruplar bu hafta fena zayiflamis kizlar
Kurutcan mı, dolaba mı koycan? İyi olur ya. Ama tabi yorulacaksın, eşinle yap bi tehdit daha etKocayı tehdit ettim bi lokma yemek yedirmem sana diye gittik geldik fasulye 1 liraydı 25 kilo aldı aç gözlü kocam bana bi sürü iş çıktı
Bezelye 7 fasülye 6 burda almadim bende ,senin oraya gelmek lazim dolaba koycaktimKocayı tehdit ettim bi lokma yemek yedirmem sana diye gittik geldik fasulye 1 liraydı 25 kilo aldı aç gözlü kocam bana bi sürü iş çıktı
Bu mevsimdeKocayı tehdit ettim bi lokma yemek yedirmem sana diye gittik geldik fasulye 1 liraydı 25 kilo aldı aç gözlü kocam bana bi sürü iş çıktı
Dolaba atarım kurumaz ki burda nemdenKurutcan mı, dolaba mı koycan? İyi olur ya. Ama tabi yorulacaksın, eşinle yap bi tehdit daha et
Bezelye geçen hafta 3,25ten almıştım ama bu hafta burda da 6ya çıkmış. İmkan olsa da yollasam keşkeBezelye 7 fasülye 6 burda almadim bende ,senin oraya gelmek lazim dolaba koycaktimburdada pazar var
Aynen bi tezgah düşürmüştü sadece diğerleri 4-7 arasıBu mevsimde
He hesen de yap eri iyice
Domates burda da aynı muz 8diDomates 4-5 ,muz 11,haftaliklari alabilelimde dolap kalcak artik
Bizim burda da pahalı 10dan aşağı muz yok diyor eşim. Marketlerde 13 15 lira. Hayat ne pahalı haDomates burda da aynı muz 8di
Afiyetle ye ,kolaylikla yap canimDolaba atarım kurumaz ki burda nemden
Bezelye geçen hafta 3,25ten almıştım ama bu hafta burda da 6ya çıkmış. İmkan olsa da yollasam keşke
Aynen bi tezgah düşürmüştü sadece diğerleri 4-7 arası
Evet pahalandı herşey malesefBizim burda da pahalı 10dan aşağı muz yok diyor eşim. Marketlerde 13 15 lira. Hayat ne pahalı ha
Zor olacak biraz büyük tencerem de yok ama bakalım napcam. Normalde annemde bahçede sobada yapıyodukAfiyetle ye ,kolaylikla yap canim
Hasliyomusun kavuruyomusun,2 tencerede yanyana tekrar tekrar olur ancaZor olacak biraz büyük tencerem de yok ama bakalım napcam. Normalde annemde bahçede sobada yapıyoduk
Domatesle haşlıyorumHasliyomusun kavuruyomusun,2 tencerede yanyana tekrar tekrar olur anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?