• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evetttt 1.gelenekselll 😁😁😁 body yarışmamız sonuçlanmıştır
1. olan ekip EceZ EceZ ve Ceylansnn Ceylansnn :sampiyon::sampiyon:tabi yüzdenin çoğu EceZden ama ceylanda artı gelip taş koymadı ortisine tebriklerr kızlar ♥♥
Spor puanlarınıza ek +500 eklendi 🤩🤩
Pazartesi salı Çarşamba dilerseniz menü yazmama hakkınız var ( kaçamaksız 😬) ♥♥♥

Eki Görüntüle 2654768

Ay benim haberim bile yok dünyadan! Ben de diyorum benim bodym kim, meğer iki doğum günü kızı body olmuş ve ortadan kaybolmuş🙈😂😂😂 Bu hafta bilincinde olarak bodymi destekleyip destek bekleyeceğim.😍

Ay benim haberim bile yok dünyadan! Ben de diyorum benim bodym kim, meğer iki doğum günü kızı body olmuş ve ortadan kaybolmuş🙈😂😂😂 Bu hafta bilincinde olarak bodymi destekleyip destek bekleyeceğim.😍
Evvvettt yaaa lütfen şimdii geliyorr bodyler hazır mıyıızzzzz :rolleyes::KK70:

Al benden de o kdr benimde haberim yoktu :D

aa her hafta değişiyor mu.. neyse artık hilalle bir daha denkleşirsek o zaman telafi ederim ona karşı mahçubiyetimi 🙂
hayırlı olsun kaptancım seninle de karşılıklı olmak çok güzel
Sorun değil ha hilal ha ben onla veremediğini benle ver 🤩😁😁 hilalde şans olsa zaten :KK70:
Hayırlı olsun ortim ♥️ ben bugün zayıflamamda büyük payı olan karatay diyetine geri döndüm ilk gün güzel geçti daha önce yaptığımda kabızlık sorunu olmuştu ama bu sefer zeytinyağından kısmayacağım 😬😁
Sen bu hafta için nelee planlıyorsun 🤗

Sorun değil ha hilal ha ben onla veremediğini benle ver 🤩😁😁 hilalde şans olsa zaten :KK70:
Hayırlı olsun ortim ♥ ben bugün zayıflamamda büyük payı olan karatay diyetine geri döndüm ilk gün güzel geçti daha önce yaptığımda kabızlık sorunu olmuştu ama bu sefer zeytinyağından kısmayacağım 😬😁
😂😂 haftaya 2 kiloyla gelir. Ama sevgi de yeni kan sonunculuk onu hirslandirmistir bence demi birsevgi birsevgi

Hayırlı olsun ortim ♥ ben bugün zayıflamamda büyük payı olan karatay diyetine geri döndüm ilk gün güzel geçti daha önce yaptığımda kabızlık sorunu olmuştu ama bu sefer zeytinyağından kısmayacağım 😬😁
bak sana sıralayayım
-16/8 lik if planlıyorum cumaya kadar
-sabah ve akşam ılık limonlu su içiçem
-öğünlerden birini pulbiberli yoğurtla geçiricem
-toplam kalori max 700 olarak ayarlıcam
-günlük suyu 2,5 in altına düşürmücem
ve inşAllah mezun olcam 🤣

bak sana sıralayayım
-16/8 lik if planlıyorum cumaya kadar
-sabah ve akşam ılık limonlu su içiçem
-öğünlerden birini pulbiberli yoğurtla geçiricem
-toplam kalori max 700 olarak ayarlıcam
-günlük suyu 2,5 in altına düşürmücem
ve inşAllah mezun olcam 🤣
Süper 🤗 haydi bakalım inşallah ♥️♥️
Pul biberli yoğurt bende yapayım
Ve limonlu su ✌️ hafta içinde unutursam beni bu konuda dürtermisinn bir türlü devamı gelmiyor 😬🤷

Back
X